![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kıroses sapık özlemini belirtti
Bu kıro güya milletvekili olması büyük lütufmuş gibi, 18lik kızlarla eğlenmek yerine milletvekili adayını olduğunu söyleyerek sapık düşüncelerini belirtti. Bu kırolar sözde namusları için adam öldürür ama kendileri milletin 18 yaşındaki kızları için böyle konuşabilir. Birgün de senin kızınla milelt eğlenir teknede
------------------------ Tatlıses'in 18'lik kız özlemi 18 Temmuz 2007 Çarşamba 07:52 Tatlıses konuştukça pot kırıyor. Sanatçı İzmir'de özlemini dile getirdi. Genç Parti İstanbul milletvekili adayı İbrahim Tatlıses, İzmir'in Torbalı ilçesinde düzenlenen mitingde konuştu. Tatlıses, "Doğruları söylemek için aday oldum. Şimdi teknenin birinde, Bodrum'da 18 yaşında kızlarla gezmesini bilmez miyim? Urfa'dan aday olacaktım, ancak, sevenlerim 'Sana nasıl oy vereceğiz?' dedi. Bunun üzerine GP'den İstanbul milletvekili adayı oldum" dedi. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu hayvan herif yüzünden Asena ismi kirletilmedimi,
Asena ismini özellikle kirleten bir soysuzdur |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Asena tekmeyi bastı işte köpek gibi peşinden koştu koştu da bişey yapamadı. O kürdün yaptığı siyasetten ne olacak yapsa yapsa 18lik cahil kızlara siyaset parçalar zaten o. Kürt! Paran olmasa kim bakar sana 18lik kız değil anan yaşındaki kadınları bile ayartamazsın. Bu herif ayna yerine canka cüzdanına bakıyordur kesin.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Zaten yapmış olduğu mitingi kimse taklamamış:))Bir avuç insana konuşmuş...
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu hayvan suratli dangalaginin beyni yanlizca subyanciliga calisir.Torunu yasindaki kizlarlarlan alem yapmaktan baska dusunecegi seyler yok mu bu hadini bilmez kurdofil.
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
şu soysuzun öldügü gün benım bayramım olacak
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
bahs ettigi kendi kizida olabilir. 18 lik kizlardan bahs ediyor,bu serefsizlerde kendi kiziyla, yengesiyle, halasiyla iliski kurmak cok dogal kendi kizindan bahs ediyordur..!
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
bu şerefsiz kendinden 50 yaş küçük kızlarla gönül eğlendirmeyi biliyor anca . bunu milletvekili adayı yapanlarda suç gerizekalılar.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
bu it iki kelimeyi bir araya getirip dogru düzgün cümle kuramaz. bu kafayla meclise girmeyi hedefliyor.
umarim ikinci bir ahmet kaya vakasi olur böylece bu yamukses gibi asimile köpeklerden kurtuluruz.
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kekolar çocuklara da sulanıyorlar... dişi veya erkek farketmez, kırmaşan herşeye tecavüz edebilirler her an... Toplumdan uzaklaştırmak lazım bu yaratıkları.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Keko ibolar gün geçtikçe artıyor, dönem dönem şerefsizliklerine aymazlıklarını
ekleyerek ; ''Yaşasın TÜRKİYE cumhuriyeti,hepimiz kardeşiz'' diyerek aklı yarımlardan gönül çeliyorlar...Bu maymunsularda bir başarıdır elbette meclise girebilmek.Bir keko meclise girmiş kimin umurunda? Zaten benim bildiğim bayağı bir keko patlaması var yüce meclisimizde..Bu keko da o muhteşem (!) sanatından neması yüklüce hizmete gönül vermiş... Hizmet edecek..Bunun için mitinge çıkıyor ;18'lik kızlardan bahsediyor... Keko meclise giremeyeceğini gayet iyi biliyor zaten de bunun devamı bile k..t itine yarıyor..Belki ileri de şöyle laf edecek;Halkım beni anlamadı ,rey vermedi. Olsun biz sanatımızla kaldığımız yerden devam ediyoruz.... YAKANA BİT , KAPINA k..t DADANDIRMA . EZEN BOLSIN. |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yontulmamış ayı........
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Asıl suç bu hayvan ırkına yüz veren kızlarımızda,atalarımız türk kızları kürtlerle fingirdeşsinler diye kan döktü sanki
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Yıllardır beklediğimiz lider sanıyor kendisini galiba! Seçimden sonra işler düşündüğü gibi gitmezse etrafta salya sümük ağlayacağının garantisini veriyorum. Çünkü bu ezik ne zaman köşeye sıkışsa ağlayarak duygu sömürüsü yapıyor. PKK'ya yaptığı yardımlar zaten ortada!
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
ARTIK SİYASET BÖYLE KIROLARA KALDIYSA BUNDAN SONRA ARTIK SİYASETTE YAPILMAZ
|