![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
kişisel bir sorun
ırkdaşlarım; öncelikle kişisel bir sorunum yüzünden yer işgal ettiğim için özür dilerim. benim derdim bir süredir üyesi falan olmadığım halde internet gazete diye yobaz bir internet sitesinden mailler alıyorum. engellemeye falan çalıştım, başaramadım. her gün 5-10 tane posta gönderiyorlar. googlegroups uzantılı bir adres. kaç defa küfür-hakaret içerikli mesaj atmama rağmen peşimi bırakmıyorlar. ne yapabilirim. bu işlerden anlayan değerli yöneticilerimiz, yardım edebilirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kalpakli irkdasim, eger ki kullandigin eposta msn hotmail ise. eposta hesabinizda postalarin bulundugu bölüme girin. Yukari sagda iki küçük yazili $ik var :"seçenekler" "yardim" diye, siz seçenekler tiklayin. Orada filtre bölümü mevcuttur girip istemediginiz eposta adresini yazin, istemediginiz postalari otomatik olarak filtreleyip siler. Sahsen ben hiç denemedim o yüzden i$e yarar mi yararamaz mi? bilemeyecegim
esenlikler...
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|