![]() |
|
|||||||
| Kitap Okuduğunuz, beğendiğiniz ve ırkdaşlarımıza önermek istediğiniz kitaplar.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kitap Önerisi?
Merhabalar,
Malum birçok Türkçü konuları ele alan kitap mevcut, Atsız ATA'nın da "Bozkurtların Ölümü" ve "Bozkurtlar Diriliyor" gibi önemli bazı kitaplarını okudum. Ancak bana çevremdekilere davayı anlamaları açısından okutmak için, olayları genel yakın siyasetle harmanlayarak ele alan, biraz daha yüzeysel, Atatürk'ün Türkçü yönlerinden de bahseden okunması kolay bir kitap lazım. Bilgisi olan arkadaşların önerilerini bekliyorum. Saygılar. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Atsız Ata kandaşım, okuduğum bir kaç kitabı önermek isterim. Atatürk'ün Türkçülüğü aşikardır. Nihâl Atsız'ın makaleleri ve otağda açılmış mevcut başlıklarda, epey bilgiye ulaşacağından eminim. Aşağıda önereceğim kitapların yazarlarının, fikri yaklaşımlarından ziyade, Atatürk üzerine yoğunlaştıkları için dağarcığınızı ve birikiminizi bir üst noktaya çekmek hususunda muhakkak faydalı olacaktır. Önerdiğim kitapların işinizi görmesini umuyorum!
Atatürk ve Milliyetçilik-Prof. Dr. Turhan Feyzioğlu Atatürk'ü Doğru Anlamak-Prof. Dr. Sezgin Kızılçelik Gazi'nin Doğuş Destanı I. Gazi'nin Milli Mücadele Destanı II.-Bekir Tünay Yakın tarih konusunda da iki kitap önermek isterim. Türk Devrim Tarihi-Suna Kili Türkiye Üzerine Notlar-Metin Aydoğan |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Nutuk kitabını her Türkçü mutlaka okumalıdr .
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kandaşlarım bende 80 darbesine giden süreci ve darbe yıllarını konu alan , özellikle ''TARAFSIZ'' anlatan bir kitap arıyorum.Tarafsız olması çok önemli benim için.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Y.N.: Türkçe yazım kurallarına dikkat et, cümlelere büyük harfle başlanır ve Türkçe de ''öle'' diye bir kelime yok. |
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Necip Hablemitoğlu'nun kitaplarını öneririm arkadaşların verdikleri dışında tabi ki. Ayrıca bulabilirsen İsmail Gaspıralı olmak üzere pek çok ilk Türkçünün makaleleri var. Bunlara internetten de ulaşabilirsin sahaflarda da var.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| kitap , Önerisi? |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|