![]() |
|
|||||||
| Kitap Okuduğunuz, beğendiğiniz ve ırkdaşlarımıza önermek istediğiniz kitaplar.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
arap kürt Partisi(AKP)
Ergün Poyraz tayyip erdoğanın belediye başkanlığı dönemnden kürtçü-islamcı olduğunu belgeleriyle ispatlıyor.
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
belgeler??
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Tek cümlelik iletiler eklemeyin diyoruz sen artık tek kelimeye kadar düşürmüşsün olayı, ne belgesi soruyorsun ? Armut piş ağzıma düşçülükten kurtulun adam kitabın yazarını yazmış artık bir zahmet bir yerlerden bulup okuyuver kendin.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
Tek kelimelik ileti ekliyorsun ve eklediğin ileti ile ümmetçilere benziyorsun.
Nazlı Ilıcak'mı kesildin başımıza ve i....Melih Gökçek ne belgesi istiyorsun işte vatana ihanet ediliyor. Herşeyde belge ararsan bu yolda yayan kalırsın. Irkçılık kanına iman edenlerin işidir.Kanına iman eden adam gönülden bağlıdır belge filan istemez. Ha Türkçü akıllı olur herşeyi sorgulayıp idrak eder sonra inanır ama bu kadar açık gerçeklerde belge isteyecek kadar düşüncesiz değildir. Atatürk'ün kurtarıcılığı Başbuğ'luğu için nasıl belgeye gerek yoksa bunların hainlikleri içinde belgeye ihtiyaç yoktur. Bunlar soydan vatan haini. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Ben arkadaşın belgeleri siteye koyacağını sandım ondan sordum kitabın adını vermiş meğer..
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| arap , KÜRT , partisi(akp) |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|