![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
KIZILDERİLİ VE BOZKURT (KARAKALEM)
Irktaşlarım,dün yapmış olduğum karakalem çalışmasını sizlerle paylaşmak isterim.Kızılderili,Bozkurt ve arkasında dolunay(taratınca pek belli olmamış) olan çalışmam yaklaşık yarım saat sürdü.Eleştirilerinizi yazarsanız sevinirim.Ayrıca renklendirilmiş halini de yakında sizinle paylaşacağım.
Esenlikler dilerim. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Emeğinize sağlık. Benim önerim, kızılderililerden önce kanıyla, töresiyle Türk olan kahramanlarımızı yapmanızı öneririm. Zaten Türk kahramanlarını yapmaya başlarsanız kızılderilileri yapmaya zamanınız kalmaz.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Haklısınız Tanrıdağı Yolcusu ırktaşım ancak Kızılderililerin de Türk soylu olduğu kanıtlanmıştır.Ben bunu düşünerek bu çizimi yaptım.Uyarınızı dikkate alacağımı belirtir esenlikler dilerim.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
bence güzel
Kızılderililerin Türk soyundan olduğunu duymuştum renklendirildiğinde çok güzel olacaktır ellerine sağlık
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kızılderililer Türk değildir, bunu kaç kere söyledik. Otağı zahmet edip ararsanız görürsünüz.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Urukçu Türk
|
Irkdaşım, resim yeteneğin iyiymiş. Ben senin yerinde olsam Türk olmayan Kızılderilileri çizmek yerine (yeteneğim olsaydı) alırım elime Bozkurtlar Diriliyor kitabını oradan aklımda canlandırdığım bir karakteri bir sahneyi çizmeye çalışırdım. Sırf akrabağalık bağı var diye Kızılderilileri Türk ilan edecek olsaydık ilk önce Moğolları Türk ilan etmemiz gerekirdi. Esen kal.
"Biz ki Turan mülkünün ve Türkistan’ın emiriyiz!.. Biz ki Türkoğlu Türk’üz! Biz ki milletlerin en eskisi ve en büyüğü olan Türk’ün başbuğuyuz." Başbuğ Timur Kağan "Biz doğrudan doğruya millet severiz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağı Türk topluluğudur. Bu topluluğun fertleri ne kadar Türk kültürüyle dolu olursa, o topluluga dayanan cumhuriyet de o kadar kuvvetli olur." Başbuğ Atatürk |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Irktaşlarım söylediklerinizi dikkate alarak çizimlerimi bu yönde yapacağımı bilgilerinize sunarım.Eleştirileriniz için teşekkür ederim.Esen kalın.
Tengri Türk Irkını korusun. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|