![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Komutan
Gece uyur iken, koklayıp-öptüm
Oğlum,biraz şaşkın,kolla komutan. Kurşun işlemeyen muskalar diktim Yavrumu sağ-salim yolla komutan. Soğuğa dayanmaz,eli ayağı Babasız büyüdü,evin direği Karargah verir mi,içli çöreği Anayım,sen beni anla,komutan. Dil döküp,söylettim sevdiği kızı Adını deyince kızardı,yüzü Çeşme de süzerdim,ben de Nergisi Sırrı mı paylaştım,senle komutan. Acemi birliği iple çekerken Dağıtım izninde kalktı hep erken Niçinse;durgundu “Hoşçakal” derken Aksaray kaç saat Van’la komutan.. Her halde,kış çetin o memlekette Uyuyup kalmasın aman nöbette Sizin evladınız artık elbette ERTAN’ım nazlıdır,kırma komutan.. Bir aydır telefon etmiyor,neden? Dün,beni sormuşlar bizim şubeden Bir şey anlamadım Muhtar emmiden Santıraldan onu bağla komutan. Bir dakka ,komutan;kapı çalıyor Ahali evime doğru geliyor Jandarmalar da var,neler oluyor? Yazarım ben sana sonra komutan.. .................................................. ..... .................................................. ..... Komutan....Komutan....Komutan;ERTAN Komutan....Komutan....SAĞ OLSUN VATAN.... |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|