Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TOPLUMSAL KONULAR > Toplumsal Konular > Doğal Yaşam > Doğal Yaşam > Türkçülerin Hayvan Sevgisi > Türkçülerin Hayvan Sevgisi > Evcil Hayvanlar > Köpekler

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 16.04.2008, 11:51   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 4
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Köpek Arıyorum

Merhaba kardaşlarım Bn Antalya Konyaaltında yaşıyorum tam bir köpek severim ama gelin görün ki köpek fiyatları uçmuş gidiyor eğer köpeğini vermek isteyen varsa kardaşlarım seve seve bakarım bana köpek hediye etmek isteyen olursa seve seve alırım lütfen kardaşlarım şu kardaşınıza yardım edin...
ibik Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.04.2008, 13:56   #2 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,721
Yanlış anlamayın ama neden köpeğe para vermek istemiyorsunuz? Uğrunda bir şeyler harcadığınız bir varlığı elde edince ona çok dikkat eder, değer verirsiniz ama emeksiz ve bedava elde ettiğiniz şeyin kıymeti olmaz. Anlaşılan siz de hiç bir emek ve çaba sarfetmeden köpek sahibi olmak istiyorsunuz. Kusura bakmayın ama biri benden böyle bedava bir köpek istese, ona iyi bakacağından asla emin olamazdım.

Eğer köpekleri seviyorsanız, bedelini ödeyip almanız gerekir. Kaldı ki hiç kimse kimseye bedava cins köpek vermez.
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.04.2008, 09:26   #3 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İletiler: 853
Köpek istiyorsan, sokaklar köpek kaynıyor seç beğen bir tanesini al... Antalya Kepez'de belediyenin köpek barınağı var, oradan da alabilirsin.

Ama "benim köpeğim cins olmalı" diyorsan, bedelini ödeyeceksin. Kimse tanımadığı bir kişiye bedava cins köpek vermez.
IRKÇI Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.04.2008, 00:03   #4 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Tanımasın demiyorum tanısın öyle diyosun da millet cins köpekleri bakamadığı için sokağa atıyor o kadar ücretsiz pet veren forumlar var bn burda kardaşlarıma güvendim buraya bir forum açtım tutup da beni yargılayamazsınız siz iyi bakıp bakmayacağım konusunda köpeklerin ticari amaçlı kullanılmasına karşıyım yaptığı masrafları istesin veririm ama tutup da köpeğin de bir canı var ve bu canı mal gibi kullanacaksa üstünden kar elde edecekse ve bu köpeğin yaşı büyükse ve psikolojisinin bozulmasına yol açacaksa karşıyım köpek üstünden para kazanılmasına karşıyım.

Y.N. İletini bir daha düzeltmeyeceğiz. Türkçe yazım kurallarına uy!
Alt 20.04.2008, 00:35   #5 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,721
İyi de arkadaşım bütün bu söylediklerine internetten hiç kimse inanmaz. Gidip yüz yüze görüşmen gerekir. Yani bu işler internette, en azından bu sitede olmaz. Bedava ilan verilen yerler var, google'de ararsan bulursun. Oralara başvur.
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.04.2008, 05:29   #6 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 26
Alıntı:
ibik adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Tanımasın demiyorum tanısın öyle diyosun da millet cins köpekleri bakamadığı için sokağa atıyor o kadar ücretsiz pet veren forumlar var bn burda kardaşlarıma güvendim buraya bir forum açtım tutup da beni yargılayamazsınız siz iyi bakıp bakmayacağım konusunda köpeklerin ticari amaçlı kullanılmasına karşıyım yaptığı masrafları istesin veririm ama tutup da köpeğin de bir canı var ve bu canı mal gibi kullanacaksa üstünden kar elde edecekse ve bu köpeğin yaşı büyükse ve psikolojisinin bozulmasına yol açacaksa karşıyım köpek üstünden para kazanılmasına karşıyım.

Y.N. İletini bir daha düzeltmeyeceğiz. Türkçe yazım kurallarına uy!
Yazdıkların klişeleşmiş bir demogojiden ibaret.
ama bu yolla bedava cins köpek bulamazsın bunu aklından çıkar.
Ayrıca bedava temin edilen köpeğin kıymeti olmuyor bir süre sonra elden ele gezmeye başlıyor en sonundada sokağa atılıyor yada barınağa terkediliyor. Ama parayla alınan köpek pek kıymetli oluyor çok iyi bakılıyor.
benimde alman kurdum var 850 dolara aldım. Zengin olduğumu sanma bu parayı 7 ayda biriktirdim gün geldi boğazımdan kıstım.
Yönetici beyefendininde söylediği gibi cins köpek istiyorsan bedelini ödeyeceksin dostum. ödemek istemiyorsan git sokaktan bir köpek al. hem onlarda köpek değilmi niye cins köpek istiyorsunda sokak köpeği istemiyorsun? ne biçim hayvanseverlik bu?
selim3 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.04.2008, 11:41   #7 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Takmışsın ağzına bir cins, bn cins köpek istiyorum diye yazmadım.Demek ki sen parayla almasan öyle yapıcaksın ben senin sözlerinden bunu anlarım. Ben bana bir 10,15 yıl dost olucak arkadaş olucak bir köpek arıyorum ben oraya cins mins yazmadım demek ki okumanda bir sorun var arkadaşım.
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler