![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Show Breed ve Game Breed in anlamlari nedir?
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Show Breed adı üstüne şov köpeğidir. Fiziksel yapısı FCI standartlarına tam uygundur. Boyu yüksek vücudu geniş ve kasları belirgindir. Görsel açıdan daha gösterişlidir. Ama ağır ve hantaldır.
Game Breed daha ufak tefek ve zayıftır fakat vücudu çelik gibidir. 25 kilodan daha ağır olmadığı için çok çeviktir. Atletik bir yapısı vardır. Ufak cüssesiyle iri köpeklerin altına kolayca girer ve boğazına kitlenir. |
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
tessekkür ederim Hakan Beg
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkı Sağolsun...!
|
3. videodaki pitbull çok küçük nasıl çıkardıysa sahibi....
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Tibet Mastiff'in dövüşünü görmek isterdim.
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
Ben çiftlikten Kangalın birini aşı yaptırmak için arabamızla veterinere götürdüm,dükkanın önünde beklerken bi adam daha geldi köpek sahibiydi elinde de zincirli dogo arjantin cinsi bi köpek,bizim ki arabanın içindeydi ben arabanın dışındayım arkam dönüktü arabaya bi cam kırıldı arkama döndm baktım arabanın camı patlamış önüme tekrar döndüm benim kangal dogoya yapışmış bırakmıyor ayırmak mümkün olmadı tekme tokat zar zor ayırdık, dogo perişan oldu heryerinden kan akıyo, 4 tane kaburga kemiği bide ön ayağı kırılmış boynuna falan köpek boyunluğu taktılar boynunda diş yaraları falan,dogonun sahibi donuk bi şekilde hayretler ediyor. Sonraları konuşma fırsatım oldu o adamla dogo su istanbulda bi çok profosyonel dövüşe sokmuş ve hiç yenilgi almamış bu kangal nasıl yener diye hayretler ediyor,görmesem inanmam diyor adam bana, Demek istediğim her Kangal her pitbulu her dogoyu yenemez her pitbul ve dogo ise her kangalı yenemez.Bizim çiftlikte 7 tane kangal var hiçbirinin boynuna daha zincir bağlanmadı özgür bi şekilde bozkırın tadını cıkara cıkara büyüdüler,yani ovada büyüdüler özgür ruhlular.Burda canavarlar çok olur canavarlarla eğittiler kendilerini Benim düşünceme görede yabani hayatta yetişen antreman yapandan daha güçlü ve barbar olur düşüncesindeyim. Saygılarımla Esenlikler. |
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
O hâlde ortada gerçekten şaşırtıcı bir durum var.
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
O dogonun sahibi bana öyle söyledi dövüş köpeği dedi istanbulda bi çok dövüşe soktum dedi bana, Ama bizim köpeklerde bozkırda idmanlı daha 8 aylıkken 2 kez canavar boğdu.ve sürekli koyun sürüsü ile kıra çıkar 5 tanesi, kır dediğimiz yer mera arazisidir hafif engebeli dağlıktır yani,koyunlar için yaptırdığımız ağıl var orda köpeklerin 5 i sürü ile oraya giderler ikisini çiftlikte bırakırız, Ama gerçekten çok heybetlidir hepsi.O dogoyu ben ilkin pitbul falan sandım ama baktım biraz daha iri oda epey heybetli görünüyordu,sahibi dogo diyince ona inandım bende. Dövüşlerden pek anlamam ama dogoyu devirdiğini görmesem inanmam dedi dogonun sahibi. Bildiğin perişan olmuştu hayvancağız. Ama Her zaman hayvanların acı çekmesine karşıyım. |
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Dövüşlerden ben anlamam yani üstte yazım yanlışı yaptım hepinizden özür dilerim.
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Sayın KaramanOğlu70,
Kangaldan kangala ve dogodan dogoya fark vardır. Bir kangalla bir dogo dövüşür dogo yener bir başka kangalla bir başka dogo dövüşür kangal yener. Türkiyede öyle çok kaliteli bir dogo yok piyasadakiler genellikle genetik açıdan kalitesiz hayvanlar yani yüzde yüz safkan değiller. Tam safkan olmayan bir dogo iyi dövüşemez. Bu dağ arslanlarıyla yaban domuzlarıyla falan kapışan dogolar kendi ırklarının en iyi ve tam safkan örnekleridir onları Türkiyedeki kırık dogolarla bir tutmamak lazım. Bendede 90 kiloluk bir Akbaş çoban var iddia ediyorumki hiç bir köpeğe yenilmez. Üzerine aynı anda iki tane kangal saldılar ikisinide paramparça etti. |
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
kanıt gösterebilir misin normal şartlar da(çene kası yapması için profesyonel yardımalmamış) en güçlü çene rott'da ve sadece 150 kg 3 ton nerden çıkıyo :S |
|
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Üyeliğin iptal edilmiştir.