![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
200 bin dolarlık yavru köpek
Siradan gorundugune bakmayın, bir özelliği var ki herkes peşine düştü. Fabrika işçisi sahibi 200 bin dolara satmadı.
Henüz bir aylık ve oldukça sıradan görünüyor. Ama öyle bir özelliği var ki herkes peşine düştü. Üzerindeki kalp, kalpleri eritti. Japonya'da dünyaya gelen minik köpek yavrusu, üzerindeki kalp şeklindeki leke sayesinde bir anda medyanın ilgi odağı oldu. Birçok meraklı ona sahip olmak için sahibine başvurdu. Bir işadamı sevgilisine, hediye etmek için bu yavru için tam 200 bin doları gözden çıkardı ama sahibi, bir fabrikada işçi olmasına rağmen, ondan ayrılmaya dayanamadı, tüm teklifleri reddetti. Köpeğin cinsini bilmiyorum ama gerçekten ilginç. Hayvanları çok severim. O yüzden ekledim. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Resimler görünmüyor
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
KÖPEĞİN CİNSİ CHİHUAHUA
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkı Sağolsun...!
|
gerçekten çok tatlı bir köpek.....
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
%100 Türk !
|
Kürtlerden daha sevimli gözüktüğü yüzde yüz kesin.
Gerçekten çok harika.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kırk kere söyledim, öküz bile birşey kırk kere söylenince anlar... Burası "Köpekler" odasıdır; buraya siyasî konuları kürtleri falan karıştırmayın, odayı kirletmeyin, cıvıklık yapmayın dedim... Köpeklerle ilgili yazacak ciddi birşeyiniz varsa yazın, yoksa da buradan uzak durun dedim... Mikropluk etmeyin dedim... İlle ağır mı konuşalım, üyeliğinizi mi iptal edelim?..
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 200 , bin , dolarlık , köpek , yavru |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|