![]() |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Ben besleyeni gördüm ama evcilleştiremediği için tel kafesten çıkaramıyordu. Kısacası hayvana eziyet... Türk esarete nasıl alışamazsa, kurt ta öyledir... Tavsiye etmem.
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Maria Kılıklı Misyoner Olduğu Anlaşıldığı İçin Atılmıştır
|
Bende Labrador Retriever var. Bana 7 yıldır 24 saat yoldaşlık ediyor. 7 yıl önce beraber eğittik. Görevini biliyor ve halen eksiksiz yapıyor. Artık çok yaşlandı. Gözleri pek görmüyor atrık. Çok üzülüyorum durumuna. Sanırım ömrünün sonuna geliyor. Ne yapacağımı bilemiyorum.
|
|
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Yukarıdaki başlıkta bir kurdun evde beslenebildiğini ve evcilleştirilip çevresini tehdit etmediğini göreceksiniz. |
|
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
7 yaşındaki bir köpek yaşını almıştır, doğru ama ömrünün sonuna yaklaştığı söylenemez. Bu yüzden üzülmeyin gök,börü. Labrador köpeklerinin ortalama ömrü de diğer pek çok köpek gibi 10 - 12 yıldır. Bu yüzden köpeğiniz şimdi yaşlılık belirtileri gösterse de öleceğinden endişe etmenize gerek yoktur.
|
|
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alman kurdu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Köpeğimin 8 aylık olmuş hali. Henüz heyecanını yenemediğimiz için yandan fotoğraf çekemedim. |
|
|
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Köpeğinizin karakteri nasıl? Yabancıları görünce oynamak için üstlerine atlıyor mu?
|
|
|
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Pitbul köpeğinin üstüne köpek tanımam kardeşlerim, ancak hasmini ölünce birakiyor .benimde bir pitbulum var 2yaşında şu topla oyniyan benim pitbulum
|
|
|
|
|
|
#38 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Eklediğin pitbull resmi internetten alıntı...
|
|
|
|
|
|
#39 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#40 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
http://imageshack.us sitesine yükle, sonra da buraya ekle...
|
|
|
|
|
|
#41 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Şunu merak ediyorum. Sonuçta köpeğim bahçede serbest dolaşıyor. Tasmayı dışarı çıkınca takıyorum. Bahçede de zincirleyenler varmış. Bu hayvanı saldırgan yapıyormuş. Doğru mudur? Bunu yapmam uygun mudur? |
|
|
|
|
|
|
#42 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Köpeği bahçeye bağlarsanız, gelip geçene saldırmaya çalışıp havlar. Ama bunu vahşileştiği için değil, bağlıyken kendisini tehlikelere karşı savunamayacağını düşünüp korkuya kapıldığı için yapar. Yani korktuğu için saldırganlaşır ve bu hiç iyi değildir. |
|
|
|
|
|
|
#43 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Benim köpeğimsadece kürtlere saldırmaya eğitimli kürt dediğim anda tutabilene aşkolsun dışarida dolaştırmaya çekiniyorum hayvan kürdün kokusunu aldınmı saldırganlaşıyor zabdedilmesi zor bir canavara dönüyor
|
|
|
|
|
|
#44 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Hikaye okuma, karşında çocuk yok... Fuzuli iletiler eklemekten vazgeç artık, silmekten bıktım.
|
|
|
|
|
|
#45 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
bende de uzun bir zamandir köpek alma hevesi basladi. pitbull, rottweiler, dogo argentino, do khyi ler her ne kadar sert karekterli saldirgan yönlerinden dolayi cok cekici gelselerde benim istedigim biraz daha uysal yapili ama yine de koruyuculuk yapabilecek bir cins olmasi. alman coban köpekleri dis görünüs itibariyle bana pek hitap etmiyor. husky leri ise sirf dis görünüsünden dolayi almak sacma geliyor bana her ne kadar gözleri insani hipnotize edebilecek derecede güzel olsada. haa bu arada köpeklerle ilgili hicbir deneyimim yok kararsizim hangi cinsi tavsiye edebilirsiniz?
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ALMAN , kurdu |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|