Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TOPLUMSAL KONULAR > Toplumsal Konular > Doğal Yaşam > Doğal Yaşam > Türkçülerin Hayvan Sevgisi > Türkçülerin Hayvan Sevgisi > Evcil Hayvanlar > Köpekler

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 16.03.2008, 15:59   #16 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 3
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Herkese merhaba,ilanı gördüm ve siteye üye oldum.Konutkentte müstakil evde aslında koruma amaçlı bir yavru almak istiyorduk rotweiler cinsi bir köpek düşünüyorduk fakat çevremizdeki müstakillerde küçük çocukların olması bizi tedirgin etti ve bu yüzden koruma köpeklerinden vazgeçtik.Bu yüzden husky cinsi köpeğinizi sahiplenebilirim.Herhangi bir durumda evimde de görebilirsiniz.Daha önce köpek beslemedik ama korkum 3 yaş civarında demişsiniz bu sahibini benimsemesi için geç bir yaş mı değil mi?İlginize teşekkürler cevabınızı bekliyorum
arican Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.03.2008, 20:07   #17 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,046
Alıntı:
arican adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Herkese merhaba,ilanı gördüm ve siteye üye oldum.Konutkentte müstakil evde aslında koruma amaçlı bir yavru almak istiyorduk rotweiler cinsi bir köpek düşünüyorduk fakat çevremizdeki müstakillerde küçük çocukların olması bizi tedirgin etti ve bu yüzden koruma köpeklerinden vazgeçtik.Bu yüzden husky cinsi köpeğinizi sahiplenebilirim.Herhangi bir durumda evimde de görebilirsiniz.Daha önce köpek beslemedik ama korkum 3 yaş civarında demişsiniz bu sahibini benimsemesi için geç bir yaş mı değil mi?İlginize teşekkürler cevabınızı bekliyorum
Hangi şehirde yaşıyorsunuz?
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.03.2008, 22:34   #18 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

ANKARA Konutkentte yaşıyorum
Alt 16.03.2008, 22:41   #19 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Eğer İstanbul'da yaşasaydınız size bir kaç pet shop önerebilirdim ama Ankara'da tanıyıp bildiğim bu işlerle uğraşan bir yer yok.
Alt 16.03.2008, 22:55   #20 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

ilginize teşekkürler dulkadiroğlu hakan ın husky ilanı için yazdım sanırım görmedi daha
Alt 18.03.2008, 14:40   #21 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İletiler: 965
Alıntı:
arican adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Konutkent'te müstakil evde oturduğuna göre maddî durumun iyi olmalı... Elalemin 3 yaşındaki ne idüğü belirsiz köpeğini alacağına, 300-400 dolara kıyıp yavru bir köpek almanı tavsiye ederim.
IRKÇI Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.03.2008, 19:39   #22 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Dulkadiroğlu Hakan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 88
adsl nin parasını yatırmamışız kesmişler ancak bugün açtırabildik bu yüzden geç cevap veriyorum kusura bakma. Husky cinsi köpeği geçen hafta birisi almak istedi bende verdim. Sahibi tarafından istenmediği için benim çiftliğe bırakılmış bir köpekti psikolojisi hayli bozuktu. IRKÇI kardeşiminde dediği gibi maddi durumun iyiyse yavru al çünkü yetişkin köpekler sorunlu olur kolay adapte olamazlar. Almışkende bekçilik yapacak türden bir köpek al ki bir işe yarasın beslediğine değsin. Huskylerin bekçilik özelliği yok.
Dulkadiroğlu Hakan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.03.2008, 21:56   #23 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 28
Alıntı:
Dulkadiroğlu Hakan adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Birde belirtmekte fayda görüyorum bendeki husky dişi alman kurdu erkek. Huskynin rengi siyah beyaz ve gözleri mavi alman kurdu ise sable denen kırçıllı boz renkte ve düşük belli tam safkan. Bağış yada ücret istemiyorum tamamen ücretsiz olarak vereceğim. Yalnız alacak kişinin iyi bakabileceğinden emin olmam lazım önce uzun bir mülakat yapacağız.
hakan abi alman kurdunu sahiplenmek istiyorum müstakil kendimize ait bahceli bir evimiz var ona uygun bir ortam sağlayabilirim ve iyibir dostlugumuz olacagına inanıyorum.
Anladıgım kadarıyla köpek ciftliğiniz var sizi ziyaret etmek isterim ama nasıl irtibat kuracagız, forum hakkında fazla bir bilgim olmadıgı için mail yada tel. numarası yazamıyorum. sizden cevap bekleyeceğim şimdiden tesekkürler...

Y.N:Türkçe yazım kurallarına özen göster.
suleyman Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.03.2008, 23:10   #24 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İstanbul'da ikamet eden arkadaşlara, ücretsiz (cüz'i bir bağış karşılığı) köpek sahibi olabilecekleri veya sadece gidip gezebilecekleri Yedikule Hayvan Barınağı'nı tavsiye ederim.

Gerekli bilgileri internet sitesinden edinebilirsiniz:

http://www.fatihbelediyesiyedikulehayvanbarinagi.com/
Alt 01.04.2008, 01:12   #25 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İletiler: 965
Alıntı:
Buğra Şad adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Sevgili Dulkadiroğlu Hakan kardeşim (yaşınızı bilmediğim genel olan bu tabirle hitap ediyorum),

Acaba o alman kurdunu İstanbul'a gönderebilme imkânınız var mı? Eğer varsa, ona bakabilecek çok geniş ve büyük bir alanım var. Askeri eğitim görmüş bir alman kurdu sahibi olmayı çok isterim.

Konuya ilişkin özel ileti yoluyla irtibatlanabiliriz.
Bahse konu Alman kurdunu geçen hafta gördüm. TSK tarafından çeşitli amaçlarla kullanılan köpeklerin eğitildiği Gebze Askeri Veterinerlik Okulu'nda eğitilmiş, sonra da Ankara'daki jandarma komutanlığına görev köpeği olarak gönderilmiş. Fakat geçen yıl meçhul bir sebepten ötürü kafayı sıyırmış ve önüne gelene saldırmaya başlamış... Hiç kımıldamadan donuk gözlerle insana bakıyor, ne yapacağı belli değil. Çok iri cüsseli ve saldırı eğitimi almış bir köpek olduğu için bir insanı rahatlıkla öldürebilir. Hülâsa, ancak bir profesyonel tarafından beslenebilir.
IRKÇI Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 31.05.2008, 21:34   #26 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 6
köpek

ben köpek almak istiyorum hayvan barınagından bedava diyosunuz ama istediginiz bişeyler varmı varsa neler . bilgilerinizi arz ederim
serkan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 31.05.2008, 22:55   #27 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Alıntı:
serkan adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
ben köpek almak istiyorum hayvan barınagından bedava diyosunuz ama istediginiz bişeyler varmı varsa neler . bilgilerinizi arz ederim
Yukarıda ismini verdiğim Yedikule Hayvan Barınağı'ndan köpek edinmek bedavadır. Fakat bunun için barınağa gönlünüzden kopan cüzi bir miktar bağış yapmanız gerekmektedir.
Alt 03.06.2008, 20:34   #28 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

merhabalar, ben siteye yeni üye oldum ve ilk resımdekı alman çoban köpegini sahiblenmek ıstıyorum ( objektife en yakın olan ) istanbulda oturuyorum beykozda bahçeli mustakil 3 katlı kendime ait evim var eger kabul ederseniz çok memnun olurum.
yekta Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 03.06.2008, 20:39   #29 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

A R S L A N adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 985
Alıntı:
yekta adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
merhabalar, ben siteye yeni üye oldum ve ilk resımdekı alman çoban köpegini sahiblenmek ıstıyorum ( objektife en yakın olan ) istanbulda oturuyorum beykozda bahçeli mustakil 3 katlı kendime ait evim var eger kabul ederseniz çok memnun olurum.
Otağa açık iletişim bilgilerinizi yazmayınız, otağ yöneticilerine sayfanın en altında bulunan iletişim bölümünden mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.

A R S L A N Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 03.06.2008, 20:53   #30 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Buğra şad bey;

Ben istanbul'da oturuyorum bana pet shop önerebilirmisiniz? teşekkür ederim.
yekta Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
cİns , kÖpekler , Ücretsİz

Bu konuyu şu anda toplam 8 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 8 Konuk)

Seçenekler