![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Herkese merhaba,ilanı gördüm ve siteye üye oldum.Konutkentte müstakil evde aslında koruma amaçlı bir yavru almak istiyorduk rotweiler cinsi bir köpek düşünüyorduk fakat çevremizdeki müstakillerde küçük çocukların olması bizi tedirgin etti ve bu yüzden koruma köpeklerinden vazgeçtik.Bu yüzden husky cinsi köpeğinizi sahiplenebilirim.Herhangi bir durumda evimde de görebilirsiniz.Daha önce köpek beslemedik ama korkum 3 yaş civarında demişsiniz bu sahibini benimsemesi için geç bir yaş mı değil mi?İlginize teşekkürler cevabınızı bekliyorum
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
ANKARA Konutkentte yaşıyorum
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Eğer İstanbul'da yaşasaydınız size bir kaç pet shop önerebilirdim ama Ankara'da tanıyıp bildiğim bu işlerle uğraşan bir yer yok.
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
ilginize teşekkürler dulkadiroğlu hakan ın husky ilanı için yazdım sanırım görmedi daha
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
adsl nin parasını yatırmamışız kesmişler ancak bugün açtırabildik bu yüzden geç cevap veriyorum kusura bakma. Husky cinsi köpeği geçen hafta birisi almak istedi bende verdim. Sahibi tarafından istenmediği için benim çiftliğe bırakılmış bir köpekti psikolojisi hayli bozuktu. IRKÇI kardeşiminde dediği gibi maddi durumun iyiyse yavru al çünkü yetişkin köpekler sorunlu olur kolay adapte olamazlar. Almışkende bekçilik yapacak türden bir köpek al ki bir işe yarasın beslediğine değsin. Huskylerin bekçilik özelliği yok.
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Anladıgım kadarıyla köpek ciftliğiniz var sizi ziyaret etmek isterim ama nasıl irtibat kuracagız, forum hakkında fazla bir bilgim olmadıgı için mail yada tel. numarası yazamıyorum. sizden cevap bekleyeceğim şimdiden tesekkürler... Y.N:Türkçe yazım kurallarına özen göster. |
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
İstanbul'da ikamet eden arkadaşlara, ücretsiz (cüz'i bir bağış karşılığı) köpek sahibi olabilecekleri veya sadece gidip gezebilecekleri Yedikule Hayvan Barınağı'nı tavsiye ederim.
Gerekli bilgileri internet sitesinden edinebilirsiniz: http://www.fatihbelediyesiyedikulehayvanbarinagi.com/ |
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
köpek
ben köpek almak istiyorum hayvan barınagından bedava diyosunuz ama istediginiz bişeyler varmı varsa neler . bilgilerinizi arz ederim
|
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yukarıda ismini verdiğim Yedikule Hayvan Barınağı'ndan köpek edinmek bedavadır. Fakat bunun için barınağa gönlünüzden kopan cüzi bir miktar bağış yapmanız gerekmektedir.
|
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
merhabalar, ben siteye yeni üye oldum ve ilk resımdekı alman çoban köpegini sahiblenmek ıstıyorum ( objektife en yakın olan ) istanbulda oturuyorum beykozda bahçeli mustakil 3 katlı kendime ait evim var eger kabul ederseniz çok memnun olurum.
|
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Otağa açık iletişim bilgilerinizi yazmayınız, otağ yöneticilerine sayfanın en altında bulunan iletişim bölümünden mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Buğra şad bey;
Ben istanbul'da oturuyorum bana pet shop önerebilirmisiniz? teşekkür ederim. |
|
|
|