![]() |
|
|||||||
| Genel Resim ve Fotoğraflar Türklük, Türk Elleri ve Türk Uluları İle İlgili Resimler & Fotoğraflar |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kore'deki Türk Tugayından Bir Resim
Esenlikler Kandaşlarım,
İlk mesajımda faydalı bir resim yayınlarak otağımıza katılmak istedim.Bu resim yayımlandımı diye arattırdım otağda bulamadım.Yayımlandıysa şimdiden özür diliyorum otağ yöneticilerinden. ![]() KORE'DEKİ TÜRK KARARGAHI.BOZKURTLARA DİKKAT!!!
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
Kandaşım ilk önce aramıza hoşgeldin umarım kalıcı olursun,bu resmi ilk defa görüyorum bizimle paylaştığın için sağol.
Kısa zamanda Tek millet, tek dil, tek devlet ve tek bayrak esasına dayanan ve sadece Türklerin yaşayabildiği uçmak (cennet) bir devlet kurulması için, devletin hiçbir kademesinde ve idaresinde Türk soyundan olmayanları barındırmayacağıma; bu mevkilere gelmek ve sadece Türk soyluları bu mevkilere getirmek için çalışacağıma, Türklüğüm, Gök Tanrım, kanım, soyum ve tüm kutsallarım adına and içerim. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
güzel bir resim... bende kapilarinda bozkurt olan askeri araclarin resimlerini görmüstüm.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Önyargili konusmak istemem ancak fotograftakiler Bozkurttan cok amerikan "milli" simgesi köpeklere benziyor gövde-cene yapisi-kuyrukta acikca görülüyor.
Islamci Menderesin basbakanligi dönemine denk gelen bu yillarda Bozkurtun amerikalilar tarafindan bilindigini sanmiyorum. Ayrica islamci Menderesin de Bozkurt`un varligindan haberdar oldugunu düsünmüyorum. ![]() ![]()
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Amerika'nın simgesi bildiğim kadarıyla kartaldır. Üstelik ben her iki resme de dikkatlice bakmama rağmen, bir benzerlik göremedim. Köpeğin adından, ırkından anlamam ama resimdeki köpek tıknaz, burnu daha basık bir hayvan.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkçısı
|
Sanki banada biraz "KARAORKUN" kandaşımın söylediği şekildeymiş gibi geldi.
Resimdekilerin çene yapısı pek bozkurdu anımsatmadı bana açıkçası...
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Bizde Kangal köpegi ne kadar bize özgü bir simgeyse söz konusu köpek de amerikalilar icin "milli" bir simgedir.
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yanlış anlaşılacak birşey yok andam. Söylediklerinde haklısın. Ben sadece resimdekileri benzetemedim. Esenlikler.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
Resimdeki Bozkurtlar bence köpeğe hiç benzemiyor sadece boynu biraz abartılı uzun olmuş ama çenesi Bozkurt çenesi.
Ayrıca o günlerde iktidarda bulunan Menderes'in bu Bozkurt heykeli yaptırmayla bir alakası yoktur.Oradaki Türk Silahlı Kuvvetleri Mensubu Şerefli Türk Subayları'nın işidir. |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Irktaşlarım bakınız Ergenekon'dan Çıkış isimli tablodaki Bozkurt ile hemen hemen aynı.Kore'deki Türk Tugayı'nın girişinde bulunan Bozkurt mutlaka bu tablodan esinlenilerek yapılmıştır.
Saygılarımla,esenlikler dilerim. |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkı Sağolsun...!
|
Evet size katılıyorum sayın KILIÇ Ergenekon'dan çıkış resmindeki kurta çok benziyor,KARAORKUN kandaşımın verdiği köpeğin sırtı düz ama bu kapıdaki köpek figürlerinin sırtı düz değil sırt yapısından bir kurta benzettim ben.....
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Resim çok güzel çok hoşuma gitti. Tabii o zamanlar MHP yok; tüm Türk milleti rahatlıkla sahipleniyor milli simgemizi. Keşke o yıllardaki gibi olsak. TSK bile armasındaki bozkurt'u çıkartıp yerine Puma koydu.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bir , kore'deki , resim , tugayından , türk |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|