Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 19.10.2007, 18:02   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Jöntürk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 365
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Krolar Polisi Bıçakladı.

Diyarbakır'da Yapılan Uygulamalar Sırasında Polis ve Zabıta Ekiplerine Taş ve Sopalarla Saldıran Seyyar Satıcılar, 1 Polis Memurunu Bıçakla Yaraladı. Silahlı ve Bıçaklı Kavgada, 10 Seyyar Satıcı Gözaltına Alındı.

Caddeleri işgal eden seyyar satıcılara yönelik uygulama başlatan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve alt kademe belediye zabıta ekipleri, sabahın erken saatlerinde Urfakapı semtindeki sur diplerinde denetim yaptı. Yaklaşık 100 zabıta memurunun katıldığı denetimlerde, tüm ısrarlara rağmen satıcılar yerlerini terk etmeyince devreye kepçeler sokuldu. Belediyeye ait kepçelerin pazarı yıkmaya başlaması üzerine seyyar satıcılar meyve kasaları ve taşlarla zabıtalara saldırdı.

Satıcıların zabıtalara silah çekmesiyle kavga büyürken, Emniyet Müdürlüğü tarafından bölgeye sevk edilen polis ekipleri olayları yatıştırmak için zaman zaman havaya ateş açtı. Polisler ile zabıtalar arasında da tartışma yaşanırken, satıcıları uzaklaştırmak isteyen bir polis memuru omzundan bıçaklandı. Kanlar içinde kıvranan polis memuru, Dicle Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, zabıtanın desteğiyle seyyar satıcıları etkisiz hale getirerek gözaltına aldı.

10 seyyar satıcının gözaltına alındığı olayda, belediyeye ait kepçeler da hasar gördü. Ortalığı savaş alanına çeviren seyyar satıcılar belediyeyi suçladılar. Seyyar satıcıların gözaltına alınmasıyla ortalık sakinleşti.
Jöntürk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.10.2007, 18:14   #2 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

GökTürkAlp adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 538
Kandaşım paylaşım yapman güzel fakat otağı haber sitesi gibi yapmakta biraz anlamsız olur.Haberler okunur çok önemli bulunan haberler konu olarak açılır,altınada kendi yorumunu yaparsanız bizim içinde sizin içinde daha iyi olacağını düşünüyorum.Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır....
Alt 19.10.2007, 18:21   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Kandaşım bu haberlerde gayet önemli herkes k.rt fesadını görsün günde yüzlerce suç işleyen kürdoların biz sadece 3-4 hadisesini buraya asıyoruz. O zaman senin açacağın "ÖNEMLİ" konuları bekleyelim ne diyeyim yani.. Esenlikler..
Alt 19.10.2007, 18:26   #4 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır demiştim ama pek anlamadınız galiba.Otağ haber sitesi olmasın diyorum ki yöneticilerin de bu konuda söylemleri var.Önemli bir haberi açarsın altınada yorum yazarsın daha makbül olur ben sadece bir öneride bulunayım dedim.Gerisini sen bilirsin...
Alt 19.10.2007, 18:34   #5 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Ben senin dediğini iyi anladım. Hatta o zaman daha önemli konuları sen aç ve değerli yorumlarından bizi mahrum bırakma diyorum. Madem Diyarbakır'da bir polisin bıçaklanması o kadar önemli bir konu değil ise senin önemli konularını ve değerli yorumlarını bekliyoruz.
Alt 19.10.2007, 18:47   #6 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Ben bu haberle ilgili olarak yorum yapmadım genel olarak konuştum 4-5 tane haber konusu birden açıldığında otağ haber sitesi gibi olduğunu söyledim.Tartışmanın fazla uzamasını bir anlamı yok.
Esenlikler
Alt 19.10.2007, 18:50   #7 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Alıntı:
miryakefolon adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır demiştim ama pek anlamadınız galiba.Otağ haber sitesi olmasın diyorum ki yöneticilerin de bu konuda söylemleri var.Önemli bir haberi açarsın altınada yorum yazarsın daha makbül olur ben sadece bir öneride bulunayım dedim.Gerisini sen bilirsin...
Ayrıca yöneticiler neden kişileri uyarıyor bunu sökememişsin bazıları Türkçülüğü sadece kürtlere karşı ırkçılık yapma olarak algılıyor bu kişilerden Türkçü olamaz bu tür kişiler uyarılıyor ancak amacım otağı haber siteside yapmak değil o açıdan bu tür konuların herhangi bir aykırılık taşıdığını düşünmüyorum ancak öyle ise daha dikkatli olurum zaten. kürtlerin gün içinde işlediği bütün suçlar zaten otağa sığmaz biz sadece birkaç hadiseyi ve elimizden geldiğince k.rt fesadını göstermeye çalışıyoruz. Çünkü bazıları görmek istemiyor..
Alt 19.10.2007, 19:09   #8 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Alıntı:
Jöntürk adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Ayrıca yöneticiler neden kişileri uyarıyor bunu sökememişsin bazıları Türkçülüğü sadece kürtlere karşı ırkçılık yapma olarak algılıyor bu kişilerden Türkçü olamaz bu tür kişiler uyarılıyor ancak amacım otağı haber siteside yapmak değil o açıdan bu tür konuların herhangi bir aykırılık taşıdığını düşünmüyorum ancak öyle ise daha dikkatli olurum zaten. kürtlerin gün içinde işlediği bütün suçlar zaten otağa sığmaz biz sadece birkaç hadiseyi ve elimizden geldiğince k.rt fesadını göstermeye çalışıyoruz. Çünkü bazıları görmek istemiyor..
Irkdaşım dediklerinde haklısın sende bende ne demek istediğimizi anladık.Dikkat edersen yorumlarımda konu açtığın için veya otağı haber sitesi yapmaya çalışmakla suçlamadım ki suçluyamam ona hakkım yok.Ayrıca bu konuda yöneticilerinde bir kaç kez uyarıları olduğunu bizzat okuduğumu hatırlıyorum.Dediğiniz konu (sadece kürt düşmanlığı) ayrı bir konu.Esen kalın
Tanrı Türk'ü Korusun...
Alt 19.10.2007, 19:44   #9 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ATABEK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 209
Güncel haberler diye bir bölüm açılamazmı acaba....

Cengiz Han
ATABEK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.10.2007, 19:51   #10 (İleti Bağlantısı)
Başbuğun Ordusunda Çeri

Gökhan Türk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 247
Alıntı:
Jöntürk adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Diyarbakır'da Yapılan Uygulamalar Sırasında Polis ve Zabıta Ekiplerine Taş ve Sopalarla Saldıran Seyyar Satıcılar, 1 Polis Memurunu Bıçakla Yaraladı. Silahlı ve Bıçaklı Kavgada, 10 Seyyar Satıcı Gözaltına Alındı.

Caddeleri işgal eden seyyar satıcılara yönelik uygulama başlatan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve alt kademe belediye zabıta ekipleri, sabahın erken saatlerinde Urfakapı semtindeki sur diplerinde denetim yaptı. Yaklaşık 100 zabıta memurunun katıldığı denetimlerde, tüm ısrarlara rağmen satıcılar yerlerini terk etmeyince devreye kepçeler sokuldu. Belediyeye ait kepçelerin pazarı yıkmaya başlaması üzerine seyyar satıcılar meyve kasaları ve taşlarla zabıtalara saldırdı.

Satıcıların zabıtalara silah çekmesiyle kavga büyürken, Emniyet Müdürlüğü tarafından bölgeye sevk edilen polis ekipleri olayları yatıştırmak için zaman zaman havaya ateş açtı. Polisler ile zabıtalar arasında da tartışma yaşanırken, satıcıları uzaklaştırmak isteyen bir polis memuru omzundan bıçaklandı. Kanlar içinde kıvranan polis memuru, Dicle Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, zabıtanın desteğiyle seyyar satıcıları etkisiz hale getirerek gözaltına aldı.

10 seyyar satıcının gözaltına alındığı olayda, belediyeye ait kepçeler da hasar gördü. Ortalığı savaş alanına çeviren seyyar satıcılar belediyeyi suçladılar. Seyyar satıcıların gözaltına alınmasıyla ortalık sakinleşti.
Bu yarı insan yarı maymun kırolar sahil kesimlerindeki metropol şehirlerimizi mesken tutup; Seyyar satıcılık, korsan cd, pavyon, randevu evi, kadın satıcılığı, kapkaççılık, gasp ve diğer pis işleri herkesin gözü önünde yapmaktadır. Müdahale eden polisimizi vurmaktan çekinmeyen bu şerefsizlere bu cesareti kim veriyor? Zabıtaları tehdit ettikleri ve onlara saldırdıklarını daha önceden defalarca gerek televizyondan gerekse canlı olarak tanık olduk.

Lanet olsun bunların topuna.
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler