![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Krolar Polisi Bıçakladı.
Diyarbakır'da Yapılan Uygulamalar Sırasında Polis ve Zabıta Ekiplerine Taş ve Sopalarla Saldıran Seyyar Satıcılar, 1 Polis Memurunu Bıçakla Yaraladı. Silahlı ve Bıçaklı Kavgada, 10 Seyyar Satıcı Gözaltına Alındı.
Caddeleri işgal eden seyyar satıcılara yönelik uygulama başlatan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve alt kademe belediye zabıta ekipleri, sabahın erken saatlerinde Urfakapı semtindeki sur diplerinde denetim yaptı. Yaklaşık 100 zabıta memurunun katıldığı denetimlerde, tüm ısrarlara rağmen satıcılar yerlerini terk etmeyince devreye kepçeler sokuldu. Belediyeye ait kepçelerin pazarı yıkmaya başlaması üzerine seyyar satıcılar meyve kasaları ve taşlarla zabıtalara saldırdı. Satıcıların zabıtalara silah çekmesiyle kavga büyürken, Emniyet Müdürlüğü tarafından bölgeye sevk edilen polis ekipleri olayları yatıştırmak için zaman zaman havaya ateş açtı. Polisler ile zabıtalar arasında da tartışma yaşanırken, satıcıları uzaklaştırmak isteyen bir polis memuru omzundan bıçaklandı. Kanlar içinde kıvranan polis memuru, Dicle Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, zabıtanın desteğiyle seyyar satıcıları etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. 10 seyyar satıcının gözaltına alındığı olayda, belediyeye ait kepçeler da hasar gördü. Ortalığı savaş alanına çeviren seyyar satıcılar belediyeyi suçladılar. Seyyar satıcıların gözaltına alınmasıyla ortalık sakinleşti. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kandaşım paylaşım yapman güzel fakat otağı haber sitesi gibi yapmakta biraz anlamsız olur.Haberler okunur çok önemli bulunan haberler konu olarak açılır,altınada kendi yorumunu yaparsanız bizim içinde sizin içinde daha iyi olacağını düşünüyorum.Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır....
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kandaşım bu haberlerde gayet önemli herkes k.rt fesadını görsün günde yüzlerce suç işleyen kürdoların biz sadece 3-4 hadisesini buraya asıyoruz. O zaman senin açacağın "ÖNEMLİ" konuları bekleyelim ne diyeyim yani.. Esenlikler..
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır demiştim ama pek anlamadınız galiba.Otağ haber sitesi olmasın diyorum ki yöneticilerin de bu konuda söylemleri var.Önemli bir haberi açarsın altınada yorum yazarsın daha makbül olur ben sadece bir öneride bulunayım dedim.Gerisini sen bilirsin...
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben senin dediğini iyi anladım. Hatta o zaman daha önemli konuları sen aç ve değerli yorumlarından bizi mahrum bırakma diyorum. Madem Diyarbakır'da bir polisin bıçaklanması o kadar önemli bir konu değil ise senin önemli konularını ve değerli yorumlarını bekliyoruz.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben bu haberle ilgili olarak yorum yapmadım genel olarak konuştum 4-5 tane haber konusu birden açıldığında otağ haber sitesi gibi olduğunu söyledim.Tartışmanın fazla uzamasını bir anlamı yok.
Esenlikler
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Tanrı Türk'ü Korusun...
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Güncel haberler diye bir bölüm açılamazmı acaba....
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
Başbuğun Ordusunda Çeri
|
Alıntı:
Lanet olsun bunların topuna.
|
|
![]() |