![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
KÜLHANBEYİ BAŞBAKAN NASIL OLUR ? CEVAP BİZİMKİ GİBİ OLUR
Tayyip Erdoğan Mersin’in merkeze bağlı Kuyuluk Beldesi’nde çiftçilik yapan Kemal Öncel’in protestosuyla karşılaştı.
“Anamızı ağlattınız be. Aşk olsun size aşk olsun. Tarım Bakanı Anayasa’yı ihlal ediyor. Yetmedi mi? Öldük, bittik sayın başbakanım. Hangi yüzle geldin buraya?'' diye bağıran çiftçi, korumalar tarafından engellenip, uzaklaştırılmak istendi. Çiftçi, sol kolunun ameliyatlı olduğunu söyleyerek, kendini engelleyen korumalara da bağırdı. Başbakan Erdoğan, polislere, “Bırakın yanıma gelsin. Derdini bana anlatsın'' diye engel oldu. Öncel üzeri aranırken, “Bende bir şey yok. Rahat olun'' dedikten sonra, yanına gittiği Erdoğan’a “Devletimin Başbakanı'' diye hitap etti. TARTIŞMALI KONUŞMA Daha sonra çiftçiyle Başbakan arasında şu konuşma geçti: Başbakan: Böyle bağırılmaz ki, terbiyesizlik yapma. Kemal Öncel: Terbiyesizlik yapmıyorum. Lütfen bana hakaret etmeyin. Başbakan: Artistlik yapma . Kemal Öncel: Artistlik yapmıyorum, ben sanatçı değilim. Başbakan: İyi bir sanatçısın. Kemal Öncel: Tarım bakanımızın anayasayı ihlal ettiğini biliyor musunuz? . Başbakan: Lan terbiyesizlik yapma. Kemal Öncel: Lan mı? . Başbakan: Evet . Kemal Öncel: Lan mı? Canın sağ olsun. Başbakan: Şu anda çiftçiye ne verildiğinin farkında mısın? Kemal Öncel: Ne zaman?. Başbakan : Şimdi. Kemal Öncel: Benim mahsulüm öldükten sonra mı? 2 senedir anamız ağlıyor. Başbakan : Hadi ananı al git buradan. Çiftçi Öncel, Başbakan’ın bu sözünden sonra korumaların da kendisini uzaklaştırması üzerine “Suya muhtaç olduk. Lan diye hitap etme. Ayıp be'' diye söylenerek, ayrıldı. Güvenlik görevlileri, eylemciyi bir süre izledi. Gözaltının olmadığı belirtildi. Hay Allahım.Güleyim mi ağlayayımmı. http://www.milliyet.com.tr/2006/02/11/son/sonsiy08.asp Saygılarımla |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
kendisine yakışanı yapmış.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yorum yapmadan ekliyorum.
![]() |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Böyle bir adamdan başka ne beklenebilir ki? Tek kelimeyle kınıyorum ve böyle bir adamı başımıza başbakan diye geçirenlere lanet ediyroum...
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Belki bir kere yapılan densizlik hoş görülebilir. Belki ikincisi de..
Ancak, ülkenin bir takım güçlerini elinde bulunduran, hatta daha üst makamlarda olan birinin sürekli densizlik yapmasına nasıl tepkisiz kalınabilir bilmiyorum! Cumhuriyetimizin ilk dönemlerindeki coşku, güven ve umudun yerini kaygı ve umutsuzluğun almasından sorumlu olanları anarken ne derece ölçülü davranılabilir bilmiyorum! Bildiğim tek şey, art ık bıçağın kemiğe dayandığıdır!! |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bir tarafta Ulu Önder Atatürk'ün:" Köylü milletin efendisidir" dediği Türk çiftçisi, diğer tarafta ise: Avrupa hayranı, Avrupa'nın ise köpek şekline sokarak karikatürleştirdiği,alay konusu haline getirdiği: AKP lideri...
Halk adamıyız rolleriyle, Türklükle alakası olmamasına rağmen, ne acıdır ki; Türkiye Cumhuriyetinde Başbakanlık seviyesine gelmiş fakat bir ülkeye; Türkiye Cumhuriyeti gibi bir ülkeye Başbakan olmanın anlamını hala kavrayamamış, bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına:"lan" ve "hadi ananı al git" gibi Kasımpaşa jargonuyla hitap edebilecek kadar ........BAŞBAKAN!!! Tablo vahim!... Asil Türk milleti kendinden olmayan bir insanı kendisine Başbakan seçerek yaşayabileceği en kötü süreci yaşamaktadır. Fakat; umuyorum ki, "LAN" diye hitap ettiği garip Türk çiftçisiyle birlikte tüm Türk milleti bu sürece bir son verecek ve Türk milletine kesinlikle yakışmayan bu hükümetin çöküşünü sağlayacaktır. ve Atatürk'ün Nutuk'ta söylediklerinden yola çıkarak, kendinden olmayanı bir daha asla baş olarak seçmeyecektir!... Ulu Önder Atatürk dediği gibi; “Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki, sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki asli cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalınmasın (Nutuk, C. 2, Sh. 203).” TANRI TÜRKÜ KORUSUN! ESENLİKLER |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Süyünbike soydaşım, Atatürk "Köylü milletin efendisidir" demiş ama bu adam zaten Atatürk düşmanı bir..? Bu adamdan Atatürk'ün sözlerine göre hareket etmesi beklenir mi hiç?
Ben bu görüntüleri izledikten sonra açıkçası böyle bir başbakanımız olduğuna utandim. Onu o koltuğa taşıyanların utanması lazımdır şimdi! O koltuğa değil de baska yerlere lazimdir. saygısızlığa bakın ki, kendi ülkesinin vatandaşına "ananı da al git" o zaman diyebiliyor! Bundan başbakan olabilir mi hiç? Ülkesinin insanına hakaret ve hatta "ananı da al git" diyerek küfür eden bir adamdan ne beklenebilir ki? |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Evet haklısınız Turancı soydaşım. Başbakanlık koltuğunu işgal eden bu adam Atatürk düşmanı olmakla birlikte Türk düşmanıdır aynı zamanda!...
Fakat; benim beklentim kesinlikle, asil Türk milletindendir... Artık silkinip kendilerine gelmeli ve Atamızın gösterdiği yolda yürümelidir. Tek kurtuluş yolu budur!... TANRI TÜRKÜ KORUSUN! ESENLİKLER |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|