![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
KUNDAKÇILARDAN BİRİSİ ÖSS BİRİNCİSİ
Kansız enik soylu vandal kıroların İstanbul'da gerçekleştirdiği masum Türk insanın kapısındaki aracını yakma eylemi bu eniklerin aslında ne kadar aciz olduğunu göstermektedir.Irkdaşlarım bu kundaklama olaylarını gerçekleştirenlerden birisi de Diyarbakır ÖSS birincisi kıronun birisi.Bu olanlar gösteriyor ki ; k.rt sorunu var deyip aslında k.rdün sorunun ta kendisi olduğunu anlamayanlar,eğitimsizliğin cehaletin en büyük sorun olduğunu savunanlar bu haberi dikkatle okusunlar.Sonuç olarak bu enik soylular kanlarının gereğini yerine getiriyorlar.Esenlikler dilerim ırkdaşlarım...
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
İşte kanın önemini ispatlayan bir gerçek daha.
Ne kadar zeki olursa olsun bir k.rt eniği olduğu için mutlaka bu hainliği yapacaktır. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Okumuş kıroların okumamış kırolardan hiç bir farkının olmadığı ortada. Acaba daha ne kadar doğuya kırolara eğitim verelim diyecekler. Bunların en okumuşu en hayinidir.
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Demek ki k.rt k.rttür.Okuyanı da bir en cahil mağara da yaşayanı da.Demek ki ''haydi kızlar okula '' veya ''kardelenler solmasın'' gibi kampanyalar tamamen hava civa.Okumayanı dağa çıkıyor okuyanı şehirde kudakçı oluyor...
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Bu haberi ulaşabildiğimiz bütün forumlara ve internet sitelerine ekleyelim kıroların gerçek yüzünü diyer uyuyan Türkler e göstermek adına çok önemli bir haber...
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Güneydoğuda toplu kopya olayları çok yaşanıyor, bir de başkaları anlamasın diye aralarında kıroca konuşuyorlarmış. Ayrıca gözetmenlerin tahtaya soruları çözdüğünü duymuştum, sonra da farklı sorularda yanlış şıkkı işaretleyip anlaşılmasını önlüyorlar:
http://www.kenthaber.com/Arsiv/Haber...er_239526.aspx Anlayacağınız, bu kıroların hangi yollarla Öss'yi kazandığı da meçhul.
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Hala hükümet güneydoğuda okuyan öğrencilere össde farklı bir puanlama sistemi uygulamayı düşünüyor.Bu yeni sistem güneydoğuda okuyan öğrencilere öss sınavında artı puan verilmesi düşünülen bir sistem.Nedeni neymiş efendim onların
aldığı eğitimle batıda ki alınan eğitim bir değilmiş. Vah vah ne kadar çok eğitimi düşünür hale gelmiş hükümetimiz! Kısacası bu çıkarılacak yasayla teröristlerin okumamış cahil bir sürü yığınıda askeri varlık potansiyeli var zaten onların yanında bilgili,eğitimli şehirin için de kürtleri temsil edecek kişilerinde artmasını sağlamasıdır.Bakıyorum da buna hükümet dünden razıymış gibi........
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
"Efendim, teror sorunu yoki kürtlere Türk Devleti eğitim götürmüyor ve cahil kaldıkları için teror orgütleri tarafından kandırılıyorlar. "
Yukardaki gibi sözleri çok dinledik. Bu PKKnın içinde bunlar gibi çok üniversite öğrencisi ve mezunu var. Bunlar isterse Prof olsun .Aynı haltlar |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türk Milleti :Binbir yoksulluk içinde zamanın super güçlerini,yiyecek ekmegi olmadıgı halde vatan topragının her metre karesini kanla sulayıp sanlı bir zaferle ulkesini dusmanlardan kurtarır ve kendi devletini kurar
k.rt enikleri:Dagda birbirlerini becerip bebek öldurerek kallesce pusu kurup sehirlede araba kundaklayarak kendi devletini kuracagını sanır işte farklar acık. |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Neymiş efendim Eğitim herşeyi çözermiş buyrun bakalım...Ne soysuzlar biliyorum yüksek puanlı ciddi üniversiteelrde okuyorlar ama fırsatını bulsalar bu memleketi 2 dk da satarlar...
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bunlarda yetmiyormuş gibi Türk çocuklarının olması gereken üniversite, lise kontenjanlarını işgal ediyorlar.
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Her k.rt potensiyel ölcüde teröristtir. Okuyani da ayni, okumayani da. kürt eniklerini okula gönderme arzusu icinde olan libos takimi, bazi dernekler adi aitinda Türk milettinden yardim amacli para toplanip birer terörist yetistirdigini farkinda degildirler. Yapilan bu yardimlar, Türk milletine böyle eylemler sonrasi ödenmektedir.
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
k..t kanının ve zihniyetinin ne olduğu ortada.
sosyalist k..t,milliyetçi k..t,materyalist k..t... Dünyanın en kudretli yüce milleti Türklerin arasına sinen bir asalak. '' Ben de Türküm'' dahi diyebiliyor. k..t sorunu diye birşey yoktur ; Haddinden fazla yaşayan k..t vardır. Fikrimdir. |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Yalñuk oglı munsuz bolmas
|
k.rtten yük tasimak icin essek bile olmaz
üniversite bunlarin neyine |
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ÖSS birincisi olmasi soysuz olmasina mani olmamis anlasilan. Okuluna bir müddet sonra tekrar dönecek. Gürcü abileri; Pkk yandaslarini Mersin` de Türk bayragini yakan, Nusaybin`de Atatürk büstünü parcalayan soysuzlarin suclarini nasil örtbas etti ise bunlara da en kisa zamanda "Eve Geri Dönüs Yasasi" gibi aflari cikarir.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bİrİncİsİ , bİrİsİ , kundakÇilardan , Öss |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|