Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 11.11.2007, 07:46   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 86
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Kürdün kürtçülüğü, Türk'ün Türkçülüğünü Geçti!

Kürtlerdeki milliyetçilik duygusu son 20 yılda öylesine güçlendi ki, ümmetçilik afyonuyla zihni bulanan Türklerin milliyetçiliğini geçtiler. Kürtlerdeki milliyetçik duygusu ırkçılığa kadar vardı. "Sümerler'in, kürtler atası olduğu", "Medlerin kürt olduğu" gibi uyduruk tarih masallarıyla yükselen kürt ırkçılığı, işi 'dünyadaki en üstün ırkın kürt ırkı olduğu', 'kürtlerin, ırkların anası ve atası olduğu' gibi hezeyanlara kadar getirdi.

Kürtlerdeki dayanışma bilinci, Türkler'i geçti. Batı'ya göç eden istilacı kürtler ev-iş bulma konusunda son derece güçlü dayanışmalar kuruyorlar.

Başka bir örnek ise, Barzani'nin kıroistanında kürt olmayanlara kiralık ev bile verilmemesi...

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/7668313.asp

EY TÜRK!!!!!!!!
TİTRE VE KENDİNE GEL!!!!
Tengri Pusat Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.11.2007, 08:36   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,005
Kürdün kürtçülüğü elbette Türk'ün Türkçülüğünü geçer. Türklerin çünkü büyük kısmı Türkçülükten habersizler. İki kürt büyükşehirde birbirlerini gördüler mi derhal birbirlerine kürtçe bir şeyler sorup cevaplıyorlar ve ardından birbirlerini ilk defa gördükleri hâlde birbirlerine arka çıkıyorlar.

Bizde (Türklerde) iş böyle değil. Din, inanaç, kanaat, vicdan gibi insanların kalbinde kalması gereken konular açığa çıkarılıp, bunlar yüzünden öz gardaş yok sayılırken, bizimle alakası olmayan soysuzlar (kürt, arap, çerkez v.s) kardeş ilan ediliyor. Hâl böyle olunca da Türkçülükten eser kalmıyor.
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.11.2007, 11:21   #3 (İleti Bağlantısı)
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir

İletiler: 790
Türkiye Türklerin de gördüğüm bir özellik aşırı acıma duygusu güçsüzün yanında olmak.
Bir k.rt görünce çoğu Türk vatandaşı onu dışlamıyalım pkk ile onlar bir değil vs.vs. boş kelamlar ediyor.
Bu acıma duygusuda eziklere imkan oluyor.
Atsız Ata nın da dediği gibi

'YUFKA YÜREKLİLERLE ÇETİN YOLLAR AŞILMAZ!
ALTAR Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.11.2007, 11:49   #4 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ogulcak adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 86
k.rt ler hiç bir zaman acınacak duruma düşmezler ki... birine bir şey olsa öteki arka çıkar, destek olur... onlar sadece Türk'e kendilerini acındırırlar. Biz merhamet etmek ile, düşmanın canını hiçe saymak konularını karıştırıyoruz... insanlarımız bu yüzden onlara yazık falan diyorlar...
bunlar çok yanlış...

ATSIZ
ogulcak Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.11.2007, 11:56   #5 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 34
Dün msn'de arkadaşımla konuşurken bana dtp'nin resmi sitesinin çökertildiğini söyledi.Siteye girdim,alt tarafta diğer insanların yazdığı yazılar vardı.
Yazılarında kürtlere nefretlerini dile getirenlerin olduğu gibi "yapmayın arkadaşlar,müslüman kürtlerde var onları dışlayamayız" ve "tüm kürtler pkk'lı değildir,benim de kürt arkadaşlarım var" tarzı yazılar da vardı.

Kardeşim tamam tüm kürtler pkk'lı değildir kabul.Peki bu bizim kürtleri sevmemize bir neden midir?Bir insanın bu insan kılığına girmiş maymunlardan nefret etme hakkı yok mu?

Sonra..Müslüman kürtleri dışlayamazmışız..Hadi lan ordan teres! Bende müslümanım ama kürtlerden de,ermenilerden de,yunanlılardan da nefret ediyorum.Nasıl olcak bu iş?Böyle diyince "sen dinden çıktın tövbe et" diyorlar. Bir nevi kendilerini Allah sanıyorlar.Yahu sen mi karar veriyorsun kimin dinden çıktığına,girdiğine?Basbayağı Türk ırkçısıyım işte!Hem de sonuna kadar.

Yukarıdaki arkadaşta yazmış.Ne güzel demiş Atsız;YUFKA YÜREKLİLER ÇETİN YOLLAR AŞINMAZ!
Candar Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.11.2007, 12:27   #6 (İleti Bağlantısı)
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir

İletiler: 790
Alıntı:
Candar adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Dün msn'de arkadaşımla konuşurken bana dtp'nin resmi sitesinin çökertildiğini söyledi.Siteye girdim,alt tarafta diğer insanların yazdığı yazılar vardı.
Yazılarında kürtlere nefretlerini dile getirenlerin olduğu gibi "yapmayın arkadaşlar,müslüman kürtlerde var onları dışlayamayız" ve "tüm kürtler pkk'lı değildir,benim de kürt arkadaşlarım var" tarzı yazılar da vardı.

Kardeşim tamam tüm kürtler pkk'lı değildir kabul.Peki bu bizim kürtleri sevmemize bir neden midir?Bir insanın bu insan kılığına girmiş maymunlardan nefret etme hakkı yok mu?

Sonra..Müslüman kürtleri dışlayamazmışız..Hadi lan ordan teres! Bende müslümanım ama kürtlerden de,ermenilerden de,yunanlılardan da nefret ediyorum.Nasıl olcak bu iş?Böyle diyince "sen dinden çıktın tövbe et" diyorlar. Bir nevi kendilerini Allah sanıyorlar.Yahu sen mi karar veriyorsun kimin dinden çıktığına,girdiğine?Basbayağı Türk ırkçısıyım işte!Hem de sonuna kadar.

Yukarıdaki arkadaşta yazmış.Ne güzel demiş Atsız;YUFKA YÜREKLİLER ÇETİN YOLLAR AŞINMAZ!
Evet doğru söylemişler müslümanlıkta tüm müslümanlar kardeştir.Yani ırkçılık yoktur.
Ben binlerce yıldır harp yaptığım ezeli düşmanım çinlilerle müslüman olunca kardeş mi oluyorum.
Yok öyle bir şey.
Müslüman olmak için kin beslememek lazım.
ALTAR Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.11.2007, 14:23   #7 (İleti Bağlantısı)
Yalñuk oglı munsuz bolmas

Uruz. adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 156
"yapmayın arkadaşlar,müslüman kürtlerde var onları dışlayamayız" ve "tüm kürtler pkk'lı değildir,benim de kürt arkadaşlarım var"

bunlar belkide kürtlerden daha tehlikelidir
ahmaklik diz boyu bu gibi tiplerde
Uruz. Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.11.2007, 14:44   #8 (İleti Bağlantısı)
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır

İletiler: 89
Alıntı:
Uruz. adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
"yapmayın arkadaşlar,müslüman kürtlerde var onları dışlayamayız" ve "tüm kürtler pkk'lı değildir,benim de kürt arkadaşlarım var"

bunlar belkide kürtlerden daha tehlikelidir
ahmaklik diz boyu bu gibi tiplerde
Bunlar Kürdofili dediğimiz hastalığa yakalanan tiplerdir. Zira daha ötesi de nekrofili(ölü sevicilik) olmaktadır bunun. Kürdle bir yatağı paylaşmayı gözü alan birileri de var ki... artık onları da siz tahmin edersiniz.
baba erenler Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.11.2007, 17:26   #9 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 56
Ülküsüz hareket engellenemez böğürtülerini duyar gibiyim.
Hayda bire kim tutar sizi...ya alla bismilla şimdi sıra ermenilerde.
bi de onları palazlandırın ocaklarınızda.
Ankara Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.11.2007, 18:33   #10 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,232
Alıntı:
Candar adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Kardeşim tamam tüm kürtler pkk'lı değildir kabul.
kabul mü ?

asla....ben kabul etmiyorum.

ben şahsen bütün kürtlerin şu veya bu şekilde istisnasız pkk'lı olduğunu iddia ediyorum.

esasen kürtler ikiye ayrılır :

1) aktif kürtler : bizzat pkk terör eylemlerine katılan kürtler
2) pasif kürtler : pkk teröristlerine yardım ve yataklık eden , potansiyel terörist kürtler.

hülasa ; istisnasız bütün kürtlere terörist gözüyle bakmak şarttır.
KOCATÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.11.2007, 22:43   #11 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,150
"Müslüman, Müslüman'ın kardeşidir" diyen kutsal (!) kişi ve bu sözü benimseyenler, en büyük ayrımcı ve bölücüdürler. Çünkü, kendi dininden olan insanları kardeş görüp, yaradanın yarattığı diğer insanları sırf dinleri farklı diye kardeş görmemek, başka bir deyişle onları düşman görmek Tanrı'yı insan seviyesine indirgemek anlamına gelir. Çünkü Tanrı'nın elçisi, sıradan insanlara özgü duygularla hareket etme lüksüne sahip değildir. Tanrı da kelamında, yarattığı kullardan bazılarını diğer kullarına hedef göstererek, kin ve nefret tohumları ekmez.

"Benim dinimden isen tüm kahpeliklerini, şerefsizliklerinı, namussuzluklarını vs. tüm kötü özelliklerini görmezden gelir ve sineye çekerim. Amma, benim dinimden değil isen, din kardeşlerimin yaptığı kötülüklerin %1'ini de yapsan düşmanımsındır" anlayışı ne Tanrısal adaletle ne de insancıllık duygusuyla örtüşür.

Bu olayı en güzel, "kılavuzu karga olanın..." diye başlayan atasözü açıklar. Beynini kulanmayan ve mantığıyla hareket etmeyen sürüler aşağı insan grubuna dahildirler.
Alt 12.11.2007, 02:08   #12 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İLBİLGE adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 23
Türk insanı yaptığı büyük hatanın ne zaman farkına varacak çok merak ediyorum.kürtçüler, her zaman Türkçülerden daha fazla ve fanatiklerdi.

Bizler,
O kürt ama arkadaşımız dedik; yalanlarına alet olduk, arkamızdan vurulduk.
Bizler,
O kürt ama vatandaşımız dedik; ihaneti gördük, aklın alamayacağı acıları gördük, arkamızdan vurulduk.
Bizler,
O kürt ama insandır dedik; pisliği gördük, iğrençliği ve bu pislik çukurunda yok olmaya terk edilmiş yüksek Türk kültürünü gördük; arkamızdan vurulduk.

Tüm etnik gruplar birbirini kollarken, kayırıken hatta açık açık soyumuz bozulmasın diye sadece kendi içinden evlilikler yaparken, bizler onları vatandaşımızdır, azınlıktır diye hoş gördük.

Şimdi bizler, azıcık birbirimizi kollasak,kayırsak birazcık Türk soyunun ve kültürünün güzelliklerinden bahsetsek, bu hoşgördüğümüz insanlar tarafından "pis faşistler" damgasını yiyoruz.
Ne oldu? Hani onlar vatandaşımızdı, arkadaşımızdı?
Bizler onları severken, milliyetçiliklerini hoşgörürken, nasıl oldu da biz aynını yapmaya yeltendiğimiz an saçma sapan ithamlara maruz kaldık?

Tüm dünyada gelişmiş milletler kendi ırkını öyle veya böyle kollar. Japon için kan saflığı esastır hala; eğer sen safkan japon değilsen istersen 3 göbektir japonyada yaşıyor ol, yinede sana "gaijin" derler.Sonra da biz kendimize sorarız "neden japonlar bu kadar gelişmiş?" diye.

Türk, Türkten başka dostu olmadığını öğrenmeli.
Türk, Türkçü olmayı öğrenmeli.
İLBİLGE Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.12.2007, 06:55   #13 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Tarkan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 610
Ümmetçilik afyonu Türkleri nasıl zehirliyor? İşte bu mantıkla,

kürt, çerkez, arap, laz vs gibi farklı kökenden olanlar kardeşimiz de ; neden ermeni, yahudi, rum, yunanlılar kardeşimiz değil? Kardeşlik bağı kan ile olmuyor mu? (Aynı karında yetişenler, anası bir olanlar, karın+daş-kardeş)

İşte tam burada ümmetçinin yanlış ve sapık düşüncesi giriyor araya."Eğer bir kimse müslüman ise o senin kardeşindir, eğer değilse, aynı kandan öz kardeş bile olsanız kardeşiniz değildir."

Ben müslümanım ve aynı anadan aynı babadan doğma kardeşim ise müslüman değil varsayalım.Şimdi benim öz ve öz kardeşim, aslında kardeşim olmuyor mu?

Aptallık ve gerizekalılık (yabancı haliyle moronluk) böyle bir şey olsa gerek.

Bir de bu aptal arapların topraklarına para bayılıp ölmeye ve hayvanlar gibi telef olmaya gitmiyorlar mı :D
Tarkan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
geçti! , kÜrdÜn , kürtçülüğü , türk'ün , türkçülüğünü

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler