![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
kürt destanı
İnsanlıktan nasibini alamaz
Aklı, dili, töresi aciz pis kürt Ondan daha alçak bir ırk olamaz Varlığından beri devletsiz kul kürt Akil olsan hor görmezdin kadını Soylu olsan tarih yazar adını İnsan olsan satmazdın vatanını Ekmek veren eli ısıran it kürt Yirmi kardeş içinde isim misin? Hayvan mısın bitki mi, cisim misin? Önümdeki engel, kafesim misin? Kendini arama bi hiçsin ey kürt K.rdistanı kuracakmışsın bi yaz Yaz bre it soyu üfür uydur yaz Dağlarda kıçına yemişsin ayaz Ondandır gördüğün rüya hain kürt Her fırsatta kanıma laf atarsın Soyumda iğrenç kanını ararsın Boşa debelenir boşa yanarsın kürtten BOZKURT yapamazsın şapşal kürt Kanınsa dolaşan damarlarımda Gök Tanrı yukarda canım da burda Alsın baharımı bu son baharda O an sevinirim geberdi bir kürt |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Irkdaşlar bu şiiri geçenlerde akla zarar bir tartışma yapmak zorunda kaldığım aptal kürt için yazdım.
kendisi Türk'lerde kürt kanı bulmaya çalışırken, bana " sende kürt kanı olmadığı ne malum? 1000 yıldır aynı topraklardayız vs. gibi beni sinir hastası edecek cümleler sarf etmiştir. Kendisinde de Türk kanı olduğunu ümit etmekteydi; öyle ki bunu bi öğrense, şimdiye kadar inandığı her düşünceyi satacak haldeydi. Sırf bu satıcı, hain zihniyet bile onda zerre kadar bozulmamış TÜRk kanı olmadığını ispata yeter. Allah hepsinin belasını versin. Tanrı Türk'ü korusun ve yüceltsin. ZAFER KUTLU TÜRKLERİNDİR! not: umarım nacizane şiirimi beğenirsiniz. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|