![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Başbuğun Ordusunda Çeri
|
kürt devşirmesi ahmet kaya ve ülkücü , islamcı zihniyet
Dayak yiyen 2 kürt piçi hakkında şans eseri bulduğum bi haber. Eski fakat eklemekte fayda gördüm.
![]() Ahmet Kaya tişörtü giyen Diyarbakırlı gençlerle Ahmet Kaya tişörtüne gıcık olan Sakaryalı gençler birbirine girmiş. Olay Adapazarı’nda geçtiği ve sadece üç kişi oldukları için, linç tehlikesini geçiren Diyarbakırlı çocuklar olmuş. Bu noktaya geldik sonunda. Programda emeği geçen herkese helal olsun diyoruz. Oysa çok değil, on yıl önce bindiğim, arka camında üç hilal olan bir takside bangır bangır Ahmet Kaya çalıyordu. “Herifin müziği güzel” demişti Egeli taksici: “Düşünceleri beni ilgilendirmiyor. Ben ülkücüyüm.” ![]() İki Diyarbakırlı amele.. Üzerinde Ahmet Kaya'nın resmi olan bir tşört giymişler.. Sokakta yürürken taciz ediliyorlar.. Sonra da iş büyüyor.. Öfkeli bir grup, iki ameleyi yakalasalar linç edecekler.. Allah'tan, bir apartmana sığınıp canlarını kurtarmışlar güç bela.. İki amele.. Ekmek parası için kalkıp Adapazarı'na kadar gelmişler.. Tek suçları, göğüslerinde Ahmet Kaya'nın resmini taşımak.. Oldu mu şimdi? Aman dikkat. Ahmet Kaya'yı seversiniz, sevmezsiniz.. Dinlersiniz, dinlemezsiniz.. O da bu toprakların avare çocuğu.. Bizden biri.. Gün olur, Mehmet Akif'in "Haydi git evladım uğurlar ola" şiirini döker bestelere.. Gün olur, "Bu ne biçim sevgi/nasıl kardeşlik/Bu nasıl dostluk/Benim aklım ermedi" diye yanıp yakılır.. Gün olur, "Ağladım gözyaşlarım döndü denize/Ben derdimi kimseye söyleyemedim/ Kurşunlara gelirken arka mahallede/Düştüm de yerlere bir of diyemedim" diye kaçıp gizlenir.. Ve gider yaban ellerde ölür.. Varsın Diyarbakırlı bir amele, resmini göğsünde taşısın sokaklarınızda.. Ne çıkar? Aman dikkat.. Bu ne perriz bu ne lahana turşusu. Türk soydaşlarımızı zehirliyen iki zihniyet ülkücüler ve ümmetçiler.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ahmet kaya kaypagi,aynen dogu perincek kisiliginde bir surungendi.Bir gun nurcularin,ikinci gun kurtculerin,ucuncu gun ulkuculerin sarkicisi olurdu.
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk , Türkçü , Atatürkçü
|
Ahmet Kayanın ne halt olduğu belli değilki :?
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ahmet Kaya, ailesi Tunceli/Bingöl civarından Malatya'ya göçetmiş bir kürtçü z.za k.peğidir. Bunun yanında eşide Tuncelili kürtçüdür.
Diyarbakırlı küstah kürtçülerin Ahmet Kayacı olmaları bu sebeptendir. Ahmet Kaya daha çok kaset satmak için birçok kesime oynamıştır. Yobazlar, komünistler, kürtçüler ve ülkücülerin bir kısımı dahil Ahmet Kayayı bundan dolayı severek dinlerler. Aslında bunlar Türk'e kinini açıkça kusan nadir kürtlerdendir. Birde milliyetçilerin ve çeşitli siyasal partilerin ve oluşumların arasına sızmış, bulunduğu yer ile aynı renge bürünen kürtler vardırki, Türkçülerin gerçek düşmanı bunlardır. Bağımsız yargı ve TSK kürtçülere cevabını layıkıyla vermektedir. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|