![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kürt İmam Bodrum' da Eroin Satarken Yakalandı
2006 yılının haberi ama ilginizi çekeceğini düşündüm
"İmam Bodrum'da kokain satarken yakalandı Diyarbakır'da imam görev yapan kişi yıllık izninde Bodrum'da kokain satarken yakalandı. Muğla Emniyet Müdürlüğü Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlar Grup Amirliği Grup Amirliği ekiplerinin yaptığı istihbari çalışmalar sonrasında zanlı F.Ç (34)'nin Bodrum'da bulunan bar ve eğlence mekanlarında yerli ve yabancı turistlere ve ekonomik durumu iyi olan vatandaşlara kokain sattığı, İstanbul'dan Bodrum'a A.T. (36) ve H.U. (32) isimli şahısların beraberlerinde kokain maddesi ile birlikte geldikleri ve zanlı F.Ç ile buluşacakları tespit edildi. Bu gelişme sonrasında narkotik timleri zanlılardan F.Ç.(34) ile uyuşturucu satışı için pazarlığa girdiler. Zanlılar yanlarında bulunan uyuşturucu maddeleri polis ekiplerine verirken yapılan operasyonla suçüstü yakalandı. Yakalanan zanlıların üzerlerinde, kullanmış oldukları araçta ve kalmış oldukları yerlerde yapılan aramalarda 92 gram kokain ile uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen toplam 5 bin 350 YTL, 800 ABD Doları ve 300 avro ele geçirildi. Ayrıca zanlıların kalmış oldukları yerde yapılan aramada bir miktar uyuşturucu hap bulundu. Gözaltına alınan zanlılardan A.T'nin Diyarbakır'da imam olarak görev yaptığı tespit edildi. Gözaltına alınan A.T'nin yıllık izinde olduğu da öğrenildi. " |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bir kürtten beklenecek bi hareket.bu arada otağa yeni kayıt oldum. umarım beni aranıza alarak şereflendirirsiniz kandaşlarım
''Tanrı yarlığadı için Türk milleti içinde silahlı düşmanı gezdirmedim. Damgalı atı koşturmadım. İlteriş Kağan çalışmasaydı ona uyarak ben kendim çalışmasaydım, il de millet de yok olacaktı. Çalıştığı, çalıştığım için il, il oldu. Millet de millet oldu. Kendim artık kocadım... Şimdi Türk Bilge Kağan, Türk müstakil milletini, Oğuz milletini iyi idare ederek tahtında oturuyor." |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yalñuk oglı munsuz bolmas
|
bu soysuzlari önce egeden akdenizden
sonrada tüm yurttan atmali |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Hic sasirmadim bu olaya, her turlu yasal olmayan bir olayi incelerseniz karsiniza mutlaka bir kurdofil cikacaktir.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
BAŞBUĞ'UN ASKERİ
|
İstanbul'da yaşıyorum çevreme baktığımda gördüğüm olaylardan bazıları:Gasp,çete kurma,uyuşturucu satma,kadın pazarlama,hırsızlık,kiralık katillik,kadına kıza sarkıntılık...Bunların birçoğu kürtler tarafından gerçekleştirilmekte.(Bir akşam üstü Laleli'ye giderseniz kadın satanın da uyuşturucu satanın da çoğunluğunun kürt olduğunu görürsünüz.Gazete takip ederseniz katillerin,hırsızların,gaspçıların kürt olduğunu görürsünüz.Etrafta dolanırken, köşe başında bekleyen bir grup kürdün kadına kıza laf attığına şahit olursunuz)
Tüm bu gerçekler göz önündeyken bu insanları Türk ilan etmek kimin haddine,hem de onlar bağıra bağıra ben kürdüm, kürd oğlu kürdüm, Türk değilim derken. Onlar Türk'tür diğen insanlara bu gerçekleri anlattığınızda size şunu söylerler:Devlet oralara yardım yapmadı onlar işsizlikten,açlıktan bunu yapıyorlar.İşte bu insanlar şunu görmekten acizler aynı memlektin, Iğdır'ın, Azeri gençleri üniversite okuyup,okumayanı da iş bulup namusuyla çalışırken,kürtleri saydığım bu eylemleri gerçekleştirmekte.Bu Diyarbakırlı imam olayı da örneklerden biri daha.Lütfen artık Türk'e Türk kürde kürd muamelesi yapın;ülkücü,tilkici,solcu,kominist her neyse... |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
geçen senede tanrıya ulaşmak için bunları içmelisiniz diyen çorumlu uyuşturucu satıcısı imam vardı.bu konuda biraz mevkii elde eden insanın rayından çıkması müslümanlığın insanı insan yapmayacağınıda gösteriyor.insan vasıfları elde edebilmek için bilime ve ilime gereken özeni göstermelidir toplumlar.
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|