Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 30.01.2007, 07:54   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Ogan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 82
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
kürt klasiklerinden haberler..

Nice kadınların hayatını çalan töreler, acısını erkeklere de bulaştırdı. Oysa herşey 2 gencin masum aşkıyla başlamıştı. Diyarbakır'da yaşayan A.N. (17), Batmanlı kız arkadaşı R.A. ile 1 yıldır telefonla görüşüyordu. Felaketin habercisi ise yağmur oldu. Batman sele boğulurken, evini kaybeden R.A. sevgilisini arayıp yardım istedi. A.N. de Batman'a gidip sevgilisi ile buluştu. Fakat bu masum flörtü gören kızın ağabeyi Z.A., babası C.A. ve 5 arkadaşları, önce dövdükleri A.N.'ye sonra teker teker tecavüz etti.

AİLESİNE GİTMEK İSTEMEDİ
Yaşadığı şok ile bayılan delikanlı, ayılır ayılmaz polise koştu. Polis, A.N.'ye, "Seni evine götürelim" dedi. Ancak genç adam, töre gereği öldürüleceğini bildiği için sığınma evini tercih etti. Savcılıkla konuşan aile ise, oğullarına zarar vermeyeceklerine dair taahhütname imzalayıp A.N.'yi aldı. Bu arada ağabey Z.A. tutuklandı, baba serbest kaldı. Diğer 5 zanlı ise arananlar listesine girdi. Ve R.A.'nın ailesi, A.N.'ye şikayetinden vazgeçip kızlarıyla evlenmesini teklif etti. Delikanlının cevabı "Hayır" oldu.

(Sibel Hürtaş/Takvim)

Güleyim mi yoksa bu kadarda olmaz bre hayvanlar mı diyeyim şaşırdım. Ne şansız bir milletmişisz ki bu insan kılıklı pisliklerle birlikte yaşıyoruz.
Ogan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.03.2007, 23:34   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,348
Böyle anne baba olmaz olsun

kürt klasiklerine devam

Böyle anne baba olmaz olsun

13 Mart 2007 Salı 17:47
Batman Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, D.B. ve M.Ş.B. çiftinin 17 yaşındaki kızları B.B.'ye fuhuş yaptırdığı ihbarı üzerine, evlerini izlemeye aldı.

Polisin yaptığı araştırmada, anne M.Ş.B.’nin cep telefonuyla bağlantı kurduğu erkekleri evine davet edip, kızına para karşılığı fuhuş yaptırdığı belirlendi. Evin dışında görüşüp, para aldığı bir erkeği eve sokan anne M.Ş.B. suç üstü yakalandı.

Sulh Ceza Mahkemesi’nden alınan izinle eve baskın yapan polisler, B.B. ile 33 yaşındaki İ.T.'yi yatak odasında uygunsuz durumda yakaladı.

Anne M.Ş.B., baba D.B. ve kızları B.B. ile evde fuhuş yaparken yakalanan İ.T. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Gökhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 14.03.2007, 19:16   #3 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

TürügTigin adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 34
OH!!! bunlar inşallah paso fuhşeder de ,sonra töre(!!) hesabına birbirlerini vurular. ayrıca bunların fuhşettirmesine hiç şaşmadım,tüm yurdumuzda yabancı kadın,fuhuş,uyuşturucu ve kaçakcılık işlerinin %99unu bu namertler yapmıyo mu?Allah hepsinin belasını versin.
TürügTigin Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 14.03.2007, 21:39   #4 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Kafatasci32 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 279
soyunun ne oldugunu bilmedigim kisilerin yaptiklari beni sasirtmiyor nihayetinde baba meslekleri olan olagan islerini uyguluyorlar.

Fuhus,esrar,eroin,terör,kackac gibi bu insanlarda bundan para kazaniyor..!
Alt 19.07.2007, 07:21   #5 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

BAGHATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 784
manukyan denen ermeni fahiseyi bile gecti bu kurdofahiseleri.
4. Toplumcuyuz
5. Milli gelenekçiyiz
6. Şuurlu demokrasiye taraftarız
7. Ahlakçıyız
8. Bilimciyiz
9. Teknikçiyiz
BAGHATÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.07.2007, 10:33   #6 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

cxonbasi adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 74
eski otagımızdan soru cevap odasından bunu okuyan andalarım hatırlayacaklar

Bir kürt kızı sevmiştim..

Size göndereceğim bu yazıyı bazı gazetelere ve dergilerede gönderdim. Ama yayınlamadılar. Sizde yayınlamazsanız anlayabilirim. Sorun değil.. Orkun dergisi bile yayınlamadı.

25 yaşında genç bir öğretmendim o sıralar. Karşıyakada tanıştığım bir kızla 2 aydır beraberdim. Adım Ahmet, 18 yaşındaki kız arkadaşımınki D...

Onun Diyarbakırlı benim Manisalı olmamın hiçbir sakıncası yoktu o zamanlar.

Bir gün D... "beni mutlaka istemeye gel. Yoksa bu hafta sonu amcamın oğluyla evlendirecekler beni. Zaten uzun zamandır tacize uğruyorum." dedi.

Bende sevdiğim kızı kaybetmemek için ertesi akşam annemi babamı ve kız kardeşimi alarak D...'yi istemeye gittim. Bu Diyarbakırlı aile bizi güzelce karşıladı. 8 kişinin yaşadığı bu evden daha önce 3 gelin çıkmış. Babam lafı konuya getirip kızlarını isteyince D...'nin babası bizden o zamanın parasıyla 10 milyar başlık parası istedi. Bir anda afalladık. İzmirde yaşayan bir aile kızlarını evlendirmek için para istiyordu. Üstelik Diyarbakırdan 10 sene önce İzmire yerleşmiş bu ailenin gecekondudan bozma 4 katlı binaları, 2 adet taksileri e plakaları, bir kahveleri, kira aldıkları bir dükkanları bir daireleri ve 1 özel arabaları vardı. Bizim ise oturduğumuz ev dahi kiraydı. Babam işçi emeklisi olduğundan küçük bir maaşı ve benim öğretmen maaşım ile geçiniyorduk. Kardeşim lise öğrencisiydi.

Bu istedikleri parayı veremiyeceğimizi söyleyince "bizde kızımızı vermeyiz" dediler ve yol gösterdiler.

D...'nin 18 yaşını doldurmasına 20 gün vardı. Aramızda yaşını doldurunca evlenmemiz konusunda anlaştık.

D... bu süre zarfında ailesini ve amcasının oğlunu oyalayacak; yaşı dolduğunda nikahlanacaktık. Nikahtan sonra ailesinin başlık parasında ısrarcı olmayacağını ve problemlerin çözüleceği inancındaydık.

Derken zamanı geldi ve aramızda nikahlandık. benim ailemde bu oldu bittiden hoşnut değildi. Nikahın ertesi D... ile kiraladağımız eve taşındık. D...'nin babası ertesi gün oğulları ve akrabalarıyla evimizi bastı, bizi dövdüler ve babası "sana 1 hafta müddet. Zam yaptık. Ya 20 milyar başlık parasını verirsin yada kızkardeşini verirsin. Ortanca oğluma alıcam onu" diyerek tehdit etti.

Ne yapacağımı şaşırmıştım. kız kardeşim henüz 16 yaşında bir lise öğrencisiydi. İstemediği biriyle nasıl evlenirdi? Üstelik evlenmek isteyen şerefsiz zaten evliydi. Ertesi gün D...'nin ağabeyleri ve erkek kardeşleri kardeşimin okuduğu lisenin önüne gelmişler ve kızkardeşimi kaçırmakla tehdit etmişler. Bu kürt ailesinin kural tanımazlığını görünce daha kötü sonuçların olmasını engellemek için kardeşimi bir müddet okulundan almak zorunda kaldım ve evden dışarı çıkmamasını söyledim. Ayrıca aynı gün polise başvurarak yaşadıklarımı anlattım.

Polis "Sizi çok iyi anlıyorum. Fakat bir eylem olmadığı için bizim kanunen yapabileceğimiz birşey yok. İsterseniz savcılığa başvurun ama şu duurmda bir sonuç alacağınızı sanmıyorum" dedi.

Bu kalabalık ve kanun tanımaz aileden tek kurtuluşumun istedikleri 20 milyarı vermek olduğunu anladım. Ama öğretmen maaşımdan başka gelirim yoktu. Ayrıca evim kira, eşyalarım taksitle alınmıştı.

Bana verdikleri müddetin bitimine 2 gün kala D...'nin babası telefon açtı ve 20 milyarı göndermemem halinde kız kardeşimi kaçıracaklarını söyledi.

Kan beynime sıçramıştı. Bu aileye karşı ne yapabilirdim. Kız kardeşimi kurtarmam için 30 milyarı bulmalıydım.

Eşimin ailesinin bu zorbalığı yüzünden eşime bir suçlama getirmiyordum. Onunda arada kalması ayrı bir üzüntü kaynağıyd elbet. O gece evde eşimle sigara üstüne sigara yakarken eşim "Ahmet. Sadece babam değil sende suçlusun. Hem para vermiyorsun hemde kardeşini vermiyorsun. Bizimkilerde sinirleniyorlar. Ne olur kardeşini ağabeyime versende olay tatlıya bağlansa" dedi. Çok şaşırdım. Bende "Kardeşimin evlilik yaşı henüz gelmedi, o daha öğrenci. Ayrıca istemediği biriyle hemde kuma olarak nasıl evlendirebilirim onu" dedim. "Sanki ben seni çokmu sevdim, istedim. O eşkiya amcamınoğlundan kurtulmak için senle evlendim" deyince ipler koptu. Valizini verdim eline, gönderdim babasının evine. Eş olarak aldğım kişinin zihniyeti o eşkiya ailesinden farklı değildi.

Ne yapacağımı şaşırmıştım. Kızlarını gönderdiğim için belki para istemekten vazgeçerler diye düşündüm. Ama düşük bir ihtimaldi bu. Bu eşkiyalardan kurtulmak için istedikleri 20 milyar haracı bulamayacağıma göre bunları öldürmekten başka çare yoktu. Ama bir kaçını öldürsem ne olacaktı ki? Ben hapishanedeyken 57 yaşındaki babam, 50 yaşındaki anamı, 16 yaşındaki kardeşimi bu ayılardan kim koruyacaktı? D...'nin anlattığı kadarıyla çoğu sabıkalı 5 amcası, 5 dayısı ve sayısını bilmediği kuzenleri vardı. Bu kalabalık, yasatanımaz, kanun tanımaz aşirete karşı benim annem babam ve az sayıdaki akrabam ne yapabilirlerdi? Biz devletimize, devletimizin koyduğu kanunlara saygılı, Allahtan korkan, kimseye zararı olmayan bir aileydik. Bunlar hiç bizden değildi. Aynı semtte şehirde değil aynı ülkede yaşamamız bile büyük talihsizlikti. Şu durumda tek çözüm istedikleri haracı vermekti. Fakat para yoktu.

1 saate kalmadı evime geldiler ve bana son ikazı yaptılar. Babası "kızı alsanda almasanda yarına kadar 20 milyarı vermediğin taktirde kız kardeşini kaçıracağız" dedi. Bende şartlarını kabul ettim ve son çare olarak bu parayı ne yapıp edip bulmaya karar verdim. Ailemi köye gönderdim. Arkadaşlarım, öğretmen çevrem ve amcamdan 8 milyar buldum. 5 milyar kadarda bankadan kredi alabildim. Kirada oturduğumuz evdeki ve babamın evindeki tüm eşyaları sattık ve 2 / 3 milyar eksiğiyle haracı D...'nin babasınateslim ettim. Kalanıda kısa zamanda vereceğimi bildirdim. Utanmazlar birde bana senet yaptılar kalan para için.

Allah yardım etti kalan parayıda 1 haftaya dek borç harç buldum ve teslim ettim. D...' dende hemen boşandım.

Aradan 2 yılı aşkın süre geçti. Şu anda ailem köyümüzde derme çatma bir evde oturyor. Çevreye borçlandığımız parayı ödemek için babam bu yaştan sonra tarlada işçilik yapıyor. Kız kardeşimin eğitimi sona erdi maalesef. Bende Kırklarelinde bir okulda öğretmenlik yapıyor, arttırdığım parayı borcumuzun ödenmesi için aileme yolluyorum. Allahıma her gün şükrediyorum. Bu eşkiyalardanm kurtulduğumuz için.

Bir aileye kız verir yada kız alırken ne kadar titiz ve seçici olunması gerektiğini bu acı tecrübe ile öğrenmiş oldum. Allah masum insanların yardımcısı olsun.

Ahmet
---------------------------------------
CEVAP VE ÜYE YORUMLARI
Biz boş yere demiyoruz "En iyi kürt ölü kürttür" diye... Umarım bundan sonra bu aşağılık yaratıklara değil gönül vermek, yanlarına bile yaklaşmazsınız.

Normalde bu yazıyı yayınlamazdık fakat ibreti alem için yayınlamakta fayda olduğunu düşündük... Bir kürtle evlenmeye niyetlenen varsa, belki bu yazıyı okur da biraz ders alır...

bir kürt le evlenecek kadar gerçeklerden uzak biri imiş. Ama nede olsa Türk çocuğu. Ailesinin başına kürt köpekleri tarafından böyle olaylar gelmesi çok acı. umur ırkdaşında dediği gibi halkımız sevgi dolu ve insan canlısı olduğu için kürtlerle Türkleri ayırmıyor. Aynı sevgiyi ve güveni gösteriyor. Ama bu güvenden ve Türk milletinin insaniyetinden istifade eden kürtler her türlü kötülüğü toplumumuza yapıyor. Bu yazıyı yazan konuk umarım gördüğü kürt gerçeğini çevresinede anlatır ve bu itlerden kurtulmanın bir yolu bulunur.

Arkadasa gecmis olsun diyorum.

Benim calistigim ve yasadigim yer dolasiyla kurtlerle pek munasebetim olmadi ama ben de birinci agizdan duydugum bir olayi yazmak istedim.

Cok samimi bir arkadasim bir saglik ocaginda pratisyen doktorluk yapiyordu. Gunun birinde kurt bir kadin gelmis ve saglik guvencesi yokmus (demek ki yesil karti olmayan kurler de var hayret). Simdi hatirlamiyorum ama ya kendi ya da cocugunun kronik bir hastaligi varmis. Parasi olmadigi icin saglik ocagindaki gorevliler acimislar kadina. Bir ebe hanim cep telefonuyla ilac firmasi tanitimcisi arkadasini arayip ondan ilac getirmesini istemis o da getirmis. Kadina vermisler ilaci. Kadinilaci bittikce arada bir gelir yine alirmis numune ilaclardan. Gunun birinde numune ilac bitmis ve kadina verememisler. O gune kadar bedava ilac kullanan kadin rezillik cikarmis. "sizde vardir vardir ama baa vermiyorsunuz niye ben kurtum diye degil mi"anlamina gelecek seyler soyleyip bagirip cagirmis .
Tabi bunun uzerine bizim arkadaslar akillanip bu gibi insanlara yardim etmeye tovbe demisler sadece cocuklari hasta oldugu zaman yardim etmeye baslamislar.

Ikinci olay da kendi babamin basina gelen bir olay. Babam Istanbulda bir gecekondu bolgesinde bir ara ortaokul mudurlugu yapmisti. Bir gun bir kurt vatandas gelip babama cocugunun okudugu sinifin kalabalik oldugnu soyleyip sikayette bulunmus. Babam adama kac cocugu oldugunu sorunca da adam 14 cocugu oldugunu soylemis. Adama da "senin gibileri yuzunden bu siniflar kalabalik. devlet sirf senin cocuklarin icin bir sinif yapacak ogretmen yetistirecek sen de utanmadan sikayet edeceksin" diye firca atmis.
Dedigim gibi benim pek kurtlerle direkt temasim olmadi ama gordugum kadariyla bunlar birbilerini cok tutuyorlar. Bizim en az bunlar kadar birbirimizi desteklememiz lazim yoksa bunlar yok pazar yeri yok hamallik yok sura bura derken her yeri kaba gucle ellerine geciriyorlar. Zaten adalet sistemimizin gucsuzlugu de bunlara ve suc orgutlerine yariyor.

Bende bu konuya yakın yaşadığım bir olayı anlatayım.

Arkadaşımın annesinin bir kürt komşusu varmış. Kadınlar birbirlerine gidip gelirlermiş. Daha sonra kürt kadın bizim evde telefon yok ben akrabalara senin telefonu bırakayımmı demiş, arkadaşımın anneside tabi saf kadın vermiş numarayı. Her gün diyarbakırdan arkadaşlarımın evine telefonlar geliyormuş. Kadın gelip kürtçe konuşuyormuş. Arkadaşım anne söyle kadına bir daha aramasınlar, bu kürtlere güven olmaz başımıza iş alırız dediysede annesi dinlememiş ve kürde güvenmiş.

Olayın sonu kürtlerin taşınması ve 3 ay sonra arkadaşımın evine mahleme kağıdı gelemsiyle anlaşılmış. Meğer bu kürdolar uyuşturucu kaçakçısıymış, telefonları dinlendiği için zırt pırt yer değiştiriyorlar yeni sabit telefon bağlatmıyor komşularının telefonları ile idare ediyorlarmış. Arkadaşların evide dinlenmiş ve arkadaşımın annesi babası aylarca mahkemede sürünmüşler.. Neyse başlarına iş gelmeden atlatmışlar..

Bir olay daha anlatıcam. Bu çok kötü bir olay ama.

Mahallemizin bir kürt kapıcısının karstan kardeşi gelmiş. 24 yaşındaki bu adam apartmanda bisiklete binen 8 yaşındaki bir kıza çıkma teklifi etmiş. Tabi aile mahalleli falan ayaklanmışlar kapıcıyı kovmuşlar, kardeşini polise şikayet etmişler ama tabi sonuç beraat... 8 yaşındaki bir kıza çıkma teklifi ile ilgili kanun yok anayasada. Kürtler için yeni kanun üretmeleri lazım..

Adamlarin kani bozuk.Ciddi bir sekilde sapiklar.100 yasini gecmis biriyla 9-10 yasindaki kizi bile evlendiyorlar.

Cirkin olduklarindan utanmayip birde sapik oluyorlar.Analarina bacilarina biri baksa hemen cosuyorlar ama milletin karisina,kizina sapiklik yapmakdanda cekinmiyorlar.

http://www.turkcu.net/forum/viewthread.php?tid=728

KÜRTDEN KIZ ALIP VEREN TÜRKE YAZIKLAR OLSUN (KANINI KIRDIRAN TÜRKE YAZIKLAR OLSUN )
ARŞİV 25CX
cxonbasi Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.07.2007, 11:18   #7 (İleti Bağlantısı)
ALPAGU

Emin Deha Sönmezışık adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 225
Adamların kanı bozuk, kendi kızlarını bile eşya gibi satmaktan utanmıyorlar.Bazıları bunların hayvanlıklarının eğitimle çözülebileceğini zannediyor,eğitimli değillermiş...Hümanist geçinenlerin savunması,"eğitim lazım".
Anaları,babaları eğitemiyomuş üniversite öğretmenleri eğitecekmiş...Komik!
Bunların elebaşları zaten eğitimli,okumuş.Aklıma gelen birşey daha var 2004 yılında maymunlara karşı yürütülen bir operasyonda öldürülen keskin nişancı dişi maymunun uluslararası ilişkiler öğrencisi olduğunu öğrendiğim zaman hiç şaşırmamıştım.
Bunların eğitimlisi daha maymunumsu oluyor,eğitimle falan bunlar adam olmaz,adamların genlerinde hayvanlık var,daha gelişimlerini tamamlayamamışlar ki eğitimle kesinlikle tamamlanmaz,okumuş maymun maymunluğuyla gurur duyan maymundur!

Türk, Oğuz begleri budun eşiding. Üze tengri basmasar,asra yir telinmeser, Türk budun,ilingin törüngin kim artatı udaçı erti? Türk budun ertin,ökün!(KÜL TİGİN,doğu/22-23)
Emin Deha Sönmezışık Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.07.2007, 11:22   #8 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 300
YÜCE TANRIM İTİ YARATTIN,KÜRDÜ NİYE YARATTIN?
Bozkurt33 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.07.2007, 07:58   #9 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

BAGHATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 784
Namus cinayetine müebbet

Namus cinayetine müebbet İngiltere’yi karıştıran namus cinayeti davasında, İranlı bir Kürt gencine aşık olan kızı Banaz’a tecavüz edip hunharca öldürten Iraklı Kürt baba Mahmud, kardeşiyle birlikte ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Kiralık katil Muhammed Hama da en az 17 yıl demir parmaklıklar ardında kalacak.

İNGİLTERE’yi dehşete düşüren namus cinayeti davası dün sonuçlandı. Kardeşi ve arkadaşıyla birlikte plan yapıp, bir İranlı Kürt’ü seven 20 yaşındaki kızı Banaz Mahmud’u öldürten baba Mahmud Mahmud ve kardeşi Ari Mahmud, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Kızına 2 saat boyunca tecavüz ve işkence edip ayakkabı bağıyla boğarak öldüren ve bavula koyup bahçeye gömen 52 yaşındaki katil baba en az 20 yıl, kardeşi ise en az 23 yıl hapiste kalacak. Kiralık katil Muhammed Hama (31) da en az 17 yılını demir parmaklıklar arkasında geçirecek. Suçlu bulunan iki aile üyesi ise Irak’a kaçtı.

Yargıç Brian Barker, işlenen suçun "barbarca" olduğunu söyledi. 1.8 milyon Müslüman’ın yaşadığı İngiltere’de her yıl daha fazla namus cinayeti işlendiği belirtilirken, müebbet hapis cezalarının caydırıcı olması umut ediliyor.

Cinayetin ardından hapishanede bir mahkumla yaptığı konuşma dinleme cihazına takılan kiralık katil Hama’nın, kahkahalar eşliğinde, "Ben öldürmek için kızın boynunun üstünde tepiniyordum. Üstünde sadece iç çamaşırları vardı" dediği tespit edilmişti.

Serefsiz kurdofil kopegi,kendi oz kizina 2 saat boyunca tecavuz etmis.Lan ne hayvan soyundanmissiniz siz oglum.
4. Toplumcuyuz
5. Milli gelenekçiyiz
6. Şuurlu demokrasiye taraftarız
7. Ahlakçıyız
8. Bilimciyiz
9. Teknikçiyiz
BAGHATÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.07.2007, 09:40   #10 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 55
KLASİKLERE DEVAM

İngiltere haziran ayında töre cinayetine kurban giden Kürt kızının ölümüyle ilgili dün ortaya çıkan bir skandalla çalkalandı. Ailesinin istediği kişiyle evlenmek yerine bir başkasıyla flört ettiği için, hakkında "ölüm fetvası" çıkarılan Banaz Mahmud'un katilinin genç kızı öldürmeden önce 2 saat boyunca tecavüz ettiği ortaya çıktı...

Töre cinayeti şöyle gelişti: Baba Mahmud Mahmud ile amca Ari Mahmud, bir erkekle aşk yaşayarak, ailenin namusuna leke sürdüğü gerekçesiyle Banaz'ı (20) öldürmesi için Muhammed Hama isimli bir tanıdıklarını görevlendirdi. Cinayeti gerçekleştiren ve olayın ortaya çıkmasının ardından tutuklanan katil, gizli ses kaydına şunları söyledi:

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=95431

OLAY TAM BİR KÜRT ADETİ. BİR DE BUNLAR MÜSLÜMAN OLACAK. İŞİN KÖTÜ TARAFI TÜRKİYE HAKKINDA HİÇ BİR BİLGİSİ OLMADIĞI HALDE SIRF BU UCUBELERİN PİS ADETLERİ TÜRKLERE MAL EDİLİYOR.
( AYRICA KIZIN BABASININ İSMİ NE GÜZEL : MAHMUD MAHMUD. KISACASI MAHMUD KARE DE DİYEBİLİRİZ. )
ASLAN BASAT Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.07.2007, 16:36   #11 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Gökhan Türk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 247
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" height="6" width="700"><tbody><tr><td><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"><tbody><tr><td>Töre cinayetinde şok itiraflar

</td> <td class="HabDetDate" align="right" width="130"> </td></tr> </tbody></table> </td></tr> <tr><td height="10">
</td> </tr><tr> <td class="y_editor_info" style="color: rgb(68, 68, 68);" height="15">
</td> </tr><tr> <td height="10">
</td> </tr><tr> <td class="yHabDetText"> İngiltere’yi karıştıran namus cinayeti davasında, İranlı bir Kürt gencine aşık olan kızı Banaz’ı öldürtmek için kiralık katil tutan Iraklı Kürt baba Mahmud, kardeşiyle birlikte ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Kiralık katil Muhammed Hama da en az 17 yıl demir parmaklıklar ardında kalacak.

İNGİLTERE’yi dehşete düşüren namus cinayeti davası dün sonuçlandı. Kardeşi ve arkadaşıyla birlikte plan yapıp, bir İranlı Kürt’ü seven 20 yaşındaki kızı Banaz Mahmud’u öldürten baba Mahmud Mahmud ve kardeşi Ari Mahmud, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Kiralık katil Muhammed Hama (31) da en az 17 yılını demir parmaklıklar arkasında geçirecek. Suçlu bulunan iki aile üyesi ise Irak’a kaçtı.

Yargıç Brian Barker, işlenen suçun "barbarca" olduğunu söyledi. 1.8 milyon Müslüman’ın yaşadığı İngiltere’de her yıl daha fazla namus cinayeti işlendiği belirtilirken, müebbet hapis cezalarının caydırıcı olması umut ediliyor.

Cinayetin ardından hapishanede bir mahkumla yaptığı konuşma dinleme cihazına takılan kiralık katil Hama’nın, kahkahalar eşliğinde, "Önce çırılçıplak soydum. 2 saat boyunca döve döve tecavüz ettim. Ben öldürmek için kızın boynunun üstünde tepiniyordum. Çok zor geberdi. " dediği tespit edildi.

POLİS YARDIM ETMEMİŞTİ

Güney Londra’daki Mitcham’da 2006 yılında işlenen cinayetin nedeni, ailesi 1998 yılında İngiltere’ye iltica eden Iraklı Kürt Banaz Mahmud’un, Rahmet Süleymani adlı İranlı bir Kürt’e aşık olmasıydı. Ailesi, 17 yaşındayken zorla evlendirdi Banaz’ı. Dayak ve evlilik içi tecavüz nedeniyle kısa süre sonra kocasından ayrılan Banaz’ın, aşiretlerinden olmayan biriyle birlikte olduğu öğrenilince, ölüm fetvası verildi.

Fazla "Batılı" olduğu için ailesi tarafından öldürüleceğini anlayan ve babasının tacizine de uğrayan Banaz, önce kardeşinden işkence görüp hastanede yattı. 2005 yılının aralık ayında polise başvurup amcasının kendisini öldüreceğini söyledi, fakat hasta yatağında çektiği videoya ve gönderdiği mektuplara rağmen İngiliz polisinden yardım göremedi.

Sonunda geçen yılın ocak ayındaki korkunç cinayet yaşandı. Sevgilisi Süleymani’nin polise başvurması üzerine, telefon kayıtları incelendi ve üç ay sonra ceset ortaya çıkarıldı.</td></tr></tbody></table>
Alt 21.07.2007, 21:37   #12 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

cxonbasi adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 74
KÜRT ŞEYTAN SOYUDUR

SÖZÜN BİTTİĞİ YER...

K alleşsiniz sizler, hainsiniz!
Ü lkemizin birer yüz karası...
R ahat durmayın, yırtın kendinizi,
T a ki biz başlayıncaya kadar...

Ş ımarın şımardığınız kadar,
E le kendinizi kullandırın, usanmadan.
Y ılışık, sırnaşık bir yosmayı oynayın,
T oplanın aynı çatı altında şerefsizce.
A ğa babalarınızın istekleri yol olsun sizlere.
N amertlik sizlerin alın yazısı...

S abır sınırlarını zorlayın ki;
O yuna biz de katılalım.
Y olun sonu nerdeyse, Türk orda...
U nutma ki; Türk her zaman son sözü söyler...
D ert olmaz Türk'e, vatan için bir can borcu.
U sanmazsa hakkını vermezse,
R ahat yatamaz yatağında, Türk soyu...

http://nihalatsiz.org/forum/viewthread.php?tid=6667

Ey benito musolini! Ey gayet yüce,
İtalyanlar başvekili muhterem Duce!
Duydum ki, yelkenleri edip de fora
Gelecekmiş orduların yeşil Bosfora.
Buyursunlar... Bizim için savaş düğündür;
Din arabın, hukuk sizin, harp Türklüğündür.
Açlar nasıl bir istekle koşarsa aşa
Türk eri de öyle gider kanlı savaşa.
Hem karadan, hem denizden ordular indir!
Çarpışalım, en doğru söz süngülerindir!
Kalem, fırça, mermer nedir? birer oyuncak!
Şaheserler süngülerle yazılır ancak!
Çağrı Beğ'le Tuğrul Beğ'in kurduğu devlet
İtalyalı melezlerden üstündür elbet;
Bizim eski uşakları alda yanına
Balkanlardan doğru yürü er meydanına;
Çelik zırhlı kartalları göklere saldır...
Fakat zafer sizin için söz ve masaldır...
Dirilerek başınıza geçse de Sezar
Yine olur Anadolu size bir mezar.
Belki fazla bel bağladın şimal komşuna,
Biz güleriz Cermenliğin kuduruşuna,
Tanıyoruz Atilla'dan beri cermeni,
Farklı mıdır prusyalı yahut ermeni?
Senin dostun cermanyaya biz Nemşe deriz,
Bir gün yine bec önünde düğün ederiz.
Söyle, kara gömlekliler etmesin keder;
Ölüm-dirim savaş bir gün mukadder!
Gerçi bugün eskisinden daha çok diksin;
Fakat yine biz Osmanlı, sen Venediksin!
Tarihteki eski Roma hoş bir hayaldir,
Hayal bütün insanlarda olan bir haldir.
Bu hayaller zamanları hızla aşmalı,
Gök Türklerle Romalılar karşılaşmalı!
Görmüyorsan gönlümüzün içini, körsün!
Kılıçlarımız kınlarından çıkmayagörsün!
Top sesleri, bomba sesi bize saz gelir;
17'ye karşı 44 milyon az gelir.
Arnavudu yendim diye kendini avut,
Yiğit Türkle bir olur mu soysuz Arnavut?
Kayalara çarpmalıdır korkunç Türküler!
Dalmalıdır gövdelere çelik süngüler!
Sert dipçikler ezmelidir nice başları!
Ecel kuşu ayırmalı arkadaşları!
En yiğitler serilmeli en önce yere!
Kızıl kanlar yerde taşıp olmalı dere!
Ülkü denen nazlı gelin erde şan ister!
Büyük devlet kurmak için büyük kan ister.
Damarında var mı senin böyle bol kanın?
Türk'ün kanı bir eşidir lavlı volkanın!
Tarihteki eski Roma hoş bir hayaldir,
Kurulacak yeni Roma boş bir hayaldir,
Karşısında olmasaydı şanlı "Türk Budun"
Belki gerçek olacaktı bir gün umudun,
İnsan oğlu ümitlerle dolup taşmalı,
Aryalarla Turanlılar karşılaşmalı.
Tabiatın yürüyüşü belki yavaştır;
Hız verecek biricik şey ona savaştır!
Keskin olur likörlerden ayranla kımız,
Karnerayı yere serer Tekirdağlımız.
Yurdumuzun çok tarafı olsa da kuru
Makarnadan kuvvetlidir yine bulguru...
Biz güleriz façyoların felsefesine,
Dayanır mı kırkı bir tek Türk efesine?
Bizim yanık Fuzuli'miz engin bir deniz!
Karşısında bir göl kalır sizin danteniz!
Bizler ulu bir çınarız, sizler sarmaşık!
"General"ler "Paşa" larla atamaz aşık!..
Ey İtalyan başvekili! Ey musolini!
İki ırkın kabarmalı asırlık kini...
Hesabını göreceğiz elbette yarın
Yedi yüzlü, yedi dilli İtalyanların!
Irkınızı hiçe saydı Hazreti Fatih.
Biraz daha yaşasaydı Hazreti Fatih
Ne Venedik kalacaktı, ne Floransa...
Hoş geldiniz diyecekti bize Fransa!
Haydi, hamle kafirindir... İlkönce sen gel
Ecel ile zaman bize olmadan engel!
Burada tanklar yürümezse etme çok tasa;
Süngülerle çarpışmadır savaşta yasa.
Olma boyle sinsi çakal, yahut engerek!
Bozkurt gibi, kartal gibi döğüşmek gerek!
Kılıç Arslan öldü sanma, yaşıyor bizde!
Atilla'nın ateşi var içimizde!
Kanije'nin gazileri daha dipdiri!
Sınırdadır Plevne'nin kırkbir askeri!
Edirne'de Şükrü Paşa bekliyor nöbet!
Dumlupınar denen şeyi bilirsin elbet!
Şehitlerden elli milyon bekçisi olan
Aşılmaz bir kayadır bu ebedi vatan!

Hüseyin Nihâl ATSIZ
cxonbasi Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.07.2007, 22:21   #13 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Aybala adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 481
Ne demişler "k.rtten evliya olsa, koyma avluya".

M. Kemal Atatürk.
Aybala Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.07.2007, 22:55   #14 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 7
Alıntı:
Aybala adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Ne demişler "k.rtten evliya olsa, koyma avluya".
Irkdasim. O da bir sey mi ? kurtten degil evliya, peygamber bile yaptilar.

Amerikan kopegi, siyonist haham basi, din istismarcisi fethullah adli kopek, sai-di kurdi adindaki yari deli' esekten olma-katirdan dogma, essek suatli bir kurdu peygamber yapmis muridlerine, beyin yikamaci aptal ablalarina, abilerine...

ayni aptal k.rtun yazdigi deli zirvasi risaleleri de Kuran'a alternatif gostermis. Bugun cemaat evlerine yolunuz duserse ellerde Kuran yerine abuk sabuk risale misalelerden baska bir sey goremezsiniz.
*Ahıska Kurdu* Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.07.2007, 23:02   #15 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 133
inşallah bu töre cinayetleriyle soyu kurur bu soysuzların birbirini yesin itler
KUTLUŞAD Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
haberler.. , klasiklerinden , KÜRT

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler