![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kürt Kültür Imperyalizmine artik bir tepki verelim...
Star, Show, ATV, Flash TV ve Kanal D denilen yobaz ve humanist kanallarda durmadan kürt esek kültürünü karsi artik milletce bir tavir koyalim.Bu aksam yine Star TV denilen yildizi kirli kanalda Rojin denilenkürt fahi...... cikti ve bu beni sahsen cok rahatsiz ediyor.
Kürtce sarkilarda halay ceken Türkler ve onlara bu kadar anliyis gösteren humnist Türkleride kiniyorum. Simidye kadar hic bir Kanalda Trakya havasi göremedim, biz Trakyalilar yada Bati Trakyalilarin örf ve gelenekleri yokmu biz okadarmi adiyiz. Durmada kürt kültürünü yaymaya kalkan su adi soysuz sopsuz kanallara emailler yolliyalim ve azda olsa tepkimizi anlasinlar. 5 Bin Yillik Kültürümüzü 5 dakikada nasil sile biliyoruz ve bunlari bile bile öz be öz geleneklerimizi unutup yamyamlarin insan disi kültürüne nasil sahip cikiyoruz, düsündükce bizim evin karsisinda kürdü gebertmek istiyorum ve ailesinide soykirimdan gecirmek istiyorumn. E ozaman pestunlarin, Hindlilerin, Taciklerin, Afrikalilarin geleneklerinide benimsiyelim. Savas Ay ve köpekerleri durmadan adi asalik kürt maymun költürünü bize satmaya ugrasiyorlar ve biz hala bu adama birsey demiyoruz. Agrida Kürtlere okul yapicagina Kerkükteki Türkmenlere neden yardim edemiyor, yada Türk köylerine okul yaptirmiyor. Kanal 7 denilen yobaz ümmetci kanal hep Kürtlere yardim ediyor. Bu cahil egitimsiz Kürtler durmadan sarki söylerek zengin oluyorlar, ama bizim insanimiz hep daha cok fakirlesiyor. Kürt Kültürü TV sayesinde PKK ya rahatlikla finanse ediyor, ama bunu hala daha aptal insanlar anlamadi. ESENKALIN... |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Çok iyi bir konuya değinmişsiniz Batı Trakyalı kandaşım,
Bazı insanların aptallığına yazıklar olsun ki ; birde devlet desteği eklendi !… Son günlerde Türkiye gündeminde ısrarla tutulmak istenen Kürtçe yayın eğilimi,özel Tv’ler yetmedi, TRT’ninde kürdçe yayın yapması işi devlet destekli hale getirdi ! Bu da vatana ihanetin diğer adıdır. Vatana ihanetin cezasinida hepimiz biliyoruz !… Türk milletinin ayakta kalması için en önemli varlık Türk dilidir ve Anayasamızda da belirtildiği gibi Türkiye Cumhuriyeti’nin dili Türkçedir. Bunu isteyenlerin asıl maksatlarını bilmek gereklidir. Çünkü; devlet eliyle Türkçe’ye zarar verilemez. Ayrıca alfabesi bile olmayan uyduruktan bir dilden bahsediyoruz ! Bu kürdçe yayınları destekleyen hükümete ve devlet büyüklerine soruyorum : Bu uyduruktan dil ve insan topluluğu için bir de alfabe hazırlıyacak mısınız ? Eğere böyle bir niyetiniz varsa ; Büyük Atatürk’ün Türk tarihine ve Türk diline verdiği önem sizce hiçbir anlam ifade etmiyor mu? Bölücü eşkiyanın alçakça şehit ettiği kahraman şehitlerimizin toprak altından haykırışlarına kulaklarınızı nasıl tıkayacaksınız ?… Peki ya gözü yaşlı şehit aileleri ? Onlara cevabınız ne olacak ?….. Vatana ihanetin ölçüsü olmaz. İhanetin küçüğü, büyüğü de olmaz. Türk diline ihanet de, vatana ihanet kavramının içindedir. Hatta en büyük ihanetlerden biridir. O zaman kaldırın bunu diline dolayanların dokunulmazlığını da yargı çalışabilsin. Bu milletin, yüreği yanan binlerce şehit anasının gözardı edilmesine tahammülü yoktur. ESENKALIN TANRI TÜRKÜ KORUSUN ! |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kampanya basliyor...
TÜRK HAREKETI... KÜRT KÜLTÜR IMPERYALIZMINE KARSI TÜRKLERIN KUTSAL DIRENISI.. COK YAKINDA... ALAMANYADA DAGITIMAYA BASLIYORUZ... EFE_20 ABIMIZIN YARDIMLARI ILE COK YAKINDA.... |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Re: Kürt Kültür Imperyalizmine artik bir tepki verelim...
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
[color=blue]Ülkemizde, kürtler yüz bularak iyice azıtmaya başlamışlardır! Bunun, bir an önce önüne geçilmezse, çok kötü ve bizlerin aleyhinde olan sonuçlar doğuracaktır! Her ne şekilde ve nasıl olursa olsun, kürt yayılmacılığının karşısında durmalıyız! Bu ülke bizim ülkemiz, bu topraklar bizim topraklarımız! Şamanist Türkçüler, her zaman savaş yanlısıdır ve savaş onlar için düğündür!
Bizler de, şamanist Türkçüler olarak, savaşmaktan aldığımız zevki, başka hiç bir şeyden alamayacağımızı bilerek, kürtlere karşı devamlı bir savaş vermeliyiz ve asla kürtlere göz açtırmamalıyız!.. Kürtler, bizim egitilmesi gereken seylerdir..?? |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Konuk
|
Ortada bir "Kürt kültürü" olsa idi bari bu dayatmanın bir niteliği olurdu.Ama bize dayatılan evrimden nasibini alamamış sürekli birilerinin sırtından geçinmeye tutsak tüketici hayvan sürülerinin beş para etmez ömürlerinde edindikleri gelenekler-görenekler.. Kültürümsü dersek belki isabetli olur.
|
|
![]() |
| Etiketler |
| artik , bir , imperyalizmine , kültür , KÜRT , tepki , verelim... |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|