![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
KÜRT´ÜN KÜLTÜRÜ OLMADIGI GIBI KENDINE AIT BIR DILI BILE YOK
Wladimir Mirorsky, taninmis kürtolog söyle diyor: (Türkceye ceviriyi ben yaptim) kürtler icin bir hayat gecirdim. senelerdir bu diller üzerinde calisiyorum.
ama sonuc: bütün topladigim kelimeler Türkceden, persceden, arapcadan, ermeniceden, drüsceden, yunancadan, vs., vs. kökeninden. yada primitiv taklit kökenli kelimeler idi. ---------------------------------------------------------------------------- Türklügümle gurur duyuyorum, hele nerdeyse Türk olmanin ayip oldugu bu dönemde. Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKCÜ
|
DAHA,NE OLMASINI BEKLIYORDUNKİ BUNLARDA DİLNE ARAR ORDAN BURDAN DEVŞİRME BİR DİLLERİVAR BU kürdofillerin esenlikler.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Zaten kürt Tarihi dediğimizde 200 yıl öncesini kapsıyor yani demem odur ki bu aborjinlerin ne tarihi ne dili ne ırkı hakkında hiçbir bilgi bulunmamaktadır.Şahsen kürtlerin bir miktar arap bir miktar acem bir miktar da ermeni nin çiftleşmesinden ortaya çıktığına inanıyorum çünkü kalleşliklerini araplardan, nankörlüklerini ermenilerden, kafalarının çalışmamasınıda acemlerden almışlar.Sonuç olarak bu kadar rezil bir ırkıda hiçbir zaman kendi Yüce ırkımızla bir tutmamakla birlikte mümkünse bu tarz mahlukatlarla dialoga bile girmemeliyiz
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
kandaşım süper bir benzetme yapmışsın eline sağlık |
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
BAŞBUĞ'UN ASKERİ
|
kürdün nesi var ki dili de olsun...Milletlerin dili olur,millet olmayı becerememiş,iğrenç insan müsveddelerinin değil.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
kültürün gelismesi icin toplum ve insan lazımdır.
ne adam gibi tarihi geçmişleri var,ne övünecekleri herhangi bir eserleri var sahip çıktıkları herşeyde başka kültürlerden gelme. 12 hayvanlı TÜRK takviminin ilk günü olan özbe öz TÜRK bayramı nevruz u sahiplenmeye çalışır o gün maymun gibi zıplarlar,terörel eylemler yaparlar sonra bakarsınız araplar gibi çarşaflara dolanırlar ve onlar gibi kafalarında binlerce hastalık düşünceyle toplumu zehirlerler. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
Tabi ki Türkceden ve Arapcadan alinti kelemeler muhakak vardir. Özellikle Arapcadan. Kürtlerin tiplerine bakarsaniz zaten büyük bir arap etkini göre bilirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Hemde üstelik Irakdaki Kürtler Türkiyedeki Kürtlerle iletisim zor kura bilirler. Yani bunu kürtleri bölmek icin kulana biliriz.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Orjinal metni nerde bulabilecegimizi bildirirsen sevinirim. Netekim vermis oldugun bilgiyi bir cok kisiye kaynagiyla birlikde yollamak istiyorum.
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
onlar bir parazit onlar anca milletin eşyalarını çalmayı bilirler hayvanlara işgence yapmayı bilirler ama hükümetimiz nedense onları türkiyeden def edemedi
Yönetici notu: Türkçe dilbigisi ve yazım kurallarına lütfen dikkat ediniz. Türkiye kelimesinin baş harfi büyük yazılmalıdır. Kendi dilinize lütfen sahip çıkınız! Ayrıca imzanızdaki yazıyı da değiştiriniz. "Ya sev ya terk et kürt bozuntusu" da ne demek? Ya sev, kardeş kardeşe geçinelim ya da sevmeyeceksen çek git demek mi bu? |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Saf olmayan ırkların medeniyet kurdukları nerede görülmüş? Kaldı ki kürtler medeniyet düşmanıdır. Tarihe ; terör ve dejenerasyon gibi hep olumsuz şeyler bırakan kürtler ne zaman adam oldular da dilleri de düzgün olsun.
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
1 Tarih Kitabında Kürtlerden bahsedildiğini göremezsiniz.Çünkü yıllarca tarihsizce sağda solda çapulcu gibi yaşamışlar.Bi bayrak bi devlet kuramamışlar.Bu da onların ne kadar salak olduğunu gösterir.
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Bu yorumlara ancak şapka çıkarılır...Tebrikler soydaşım... |
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
hahahaha amma güldüm ırkdaşlar
dili olanlar belli aşamayı atlatmış millet olanlardır toplama kelimelerle karşımıza kürtçe diye çıkanlar 500 yıldır kanımızı emen asalak kürtlerdir onlara en kral muameleyi biz yapıyoruz iran her gün asıyor 3-5 tanesini suriye kurşuna diziyor ırakta da ABD gelmeden önce saddam 5 bin 10 bin götürüyordu en rahat yaşadıkları kabadayılık yaptıkları ülke türkiye KANINDAN OLMAYANA SAKIN GÜVENME/BAŞKOMUTAN MUSTAFA KEMAL |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|