Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 16.05.2008, 22:44   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 100
DELİ KURT Rss Beslemesi
"k.rtler MHP'ye oy verir CHP'ye vermez!"

Domuzların Terör Partisi (DTP) başkanı kürd ahmet, kürtlerin MHP'ye oy verebileceğini ancak asla CHP'ye oy vermeyeceklerini söyledi.

Kürtler MHP'ye oy verir CHP'ye vermez! - HÜRHABER - Haber , Spor Haber, Yerel Haber, Siyaset Haberleri

MHP, "Hira dağı kadar Müslüman Ağrı Dağı kadar kürd olanların partisi".
DELİ KURT adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.05.2008, 22:49   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Kemal Paşa'nın Ruhu
İletiler: 1.332
Buğra Şad Rss Beslemesi
Ahmet TÜRK, duran saatin günde iki defa doğruyu söylemesi misali ilk defa bir doğru söylemiş. Kürtler, elbette CHP'ye oy vermezler. Çünkü Deniz BAYKAL daha bir kaç ay önce Meclis kürsüsünde "egemenlik kayıtsız şartsız milletindir kardeşim, milletlerin değil. O millet de Türk Milleti'dir" diye haykırıyordu. Ahmet TÜRK ve diğer kürtler, muhtemelen bu açıklamalardan korkuya kapıldıkları için CHP'ye oy vermeyeceklerdir.

MHP'ye oy vermelerine gelince; MHP dilinden kürtleri düşürmüyor. Her fırsatta kürtlere göz kırpıp, boncuk dağıtmayı adet sayıyor. Oysa CHP'nin "kürtler" ifadesini kullandığını ben duymadım. Halbuki bu söz ve ifade, MHP'nin diline doladığı yegâne slogandır.

Bunların yaptığına "düşmanımın dostu düşmanımdır" denir. Düşmanı cumhuriyet olanlar, herhalde oy vereceği ve vermeyeceği partileri de buna göre seçerler.
Buğra Şad adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2008, 04:06   #3 (İleti Bağlantısı)
6.Tunç Ok

6.Oku Koruyan Bozkurt - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 74
6.Oku Koruyan Bozkurt Rss Beslemesi
En son ''Yakışıklı'' Devleto açıklama yapmıştır.''Kimse Ülkücü-K.rt çatışmasının çıktıgını söleyemez'' diye..!Zati Mhp nin yarısından fazlası Din adı altında kürtler çöreklenmiştir.İdolü belli olmayan ne oldugu belirsiz.Koskoca bir yalan olan yerde her zamanki gibi k.rtler çöreklenmişlerdir.Hatta bir gün göreceksiniz kadroların hepsi k.rtler olacak mhpeh:)nin başbug dedikleri dokuztane falım sakızdan okuyarak sisteme koydugu alparsan adındaki feyzullahmı ney işte o bu partiyi kurdu ve başına geçti birde başbuğ diyerek anılıyorsa çok yakındır.
Seneye Ahmo ve saz ekibi Mhpeh den genel başkan adayı bile olabilir.Din adını anarak ya allah allahu ekber çekerek Türklügün simgesi Bozkurttu yapan ama Türkçe kelimeleri gavur diyerek dışlayan.A dan Z ye saçma sapan bir idol ve o idolün peşinden gezenler hakkında en ufak bir şey bilmezken.Türk bayragının üstüne silah koyup sonrada kuranı üstüne koyup birde silahı alıp yemin eden sonra elinde tesbihte''hey sen gördün mü şu kzı bomba gibi be'' dyerek Vatanı aslanlar gibi koruyanlar.Demograssi diyen ahmoyla çok iyi anlaşırlar.
Bu seçim ahmo mhpeh den genel başkan adayı bile olabilir.(Fyzonun oldugunu inanıyorsunda ahmonun olmıyacagına neden inanmyorsun der gibi ahmo-feyzo:dtp-mhp el ele hatta mhp-akp el ele.. ortam malı olmuş bir parti ne dedigi ne söledigi belli savrulup gidiyor yaprak misali)
Alt 19.05.2008, 19:57   #4 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 8
ATAMANTÜRK Rss Beslemesi
Bu arada Türk olduğunu söyleyen kansızın biri haberin kaynağı altına yorum yapmış bakın ne diyor;

hayrullah
"ben Türküm ama DTP ye oyumu veriyorum,
ve PKK nin vermis oldugu mücadeleyide destekliyorum.
gercek türk olanlar DTP yi desteklemelidir..."

Sen Türk değil ancak satılmış bir köpeksin.
ATAMANTÜRK adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.05.2008, 20:01   #5 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

KUTALMIŞ - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 160
KUTALMIŞ Rss Beslemesi
Alıntı:
ATAMANTÜRK´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bu arada Türk olduğunu söyleyen kansızın biri haberin kaynağı altına yorum yapmış bakın ne diyor;

hayrullah

Yahu anlamadınmı adam kürd bilerek Türküm diyor.
Propoganda konusunda bilgili olmak zorundayız. Çünkü ilk hedefimiz milleti uyandırmak.

O halde YA İSTİKLAL YA ÖLÜM !!!
KUTALMIŞ adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.05.2008, 20:03   #6 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Kemal Paşa'nın Ruhu
İletiler: 1.332
Buğra Şad Rss Beslemesi
Alıntı:
ATAMANTÜRK´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster

hayrullah

Yok canım! Öyle mi diyor?

Buradakiler, senin soy(suz)daşın olan kürtler gibi saf değildir aslanım. Böyle ucuz propagandalara papuç bırakmazlar. Aklın sıra burada böyle diyerek DTP propagandası yapıyorsun değil mi soysuz terörist? Biz de uyanamamıştık. Aşağılık kürt seni.

Üyeliğin iptal edilmiştir.
Buğra Şad adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.05.2008, 19:12   #7 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Başbuğ Attila - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 32
Başbuğ Attila Rss Beslemesi
Alıntı:
DELİ KURT´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Domuzların Terör Partisi (DTP) başkanı kürd ahmet, kürtlerin MHP'ye oy verebileceğini ancak asla CHP'ye oy vermeyeceklerini söyledi.

Kürtler MHP'ye oy verir CHP'ye vermez! - HÜRHABER - Haber , Spor Haber, Yerel Haber, Siyaset Haberleri

MHP, "Hira dağı kadar Müslüman Ağrı Dağı kadar kürd olanların partisi".
Tabiki kürtler, Türk kürt kardeştir gibi çok saçma bir fikre sahip olan mhp'ye oy verebilir ne de olsa onlar için önemli olan kan kardeşliği değil din kardeşliği safsatasıyla şekillendirilmiş, hiç bir bilimsel temeli olmayan sentezcilik veyahut çapulculuk fikriyatıdır.

Oysa ki bu gün itibari ile tam manasıyla Türkçü bir parti olmamasına rağmen laik, devletçi, ulusalcı ve kısmen Atatürkçü yapıya sahip olan chp'ye oy vermeleri beklenemez. Çünkü chp bugün Atatürk ilkelerine en fazla sahip çıkan partidir ve Türkçü Atatürk ilkeleride tabiki hiçbir etnik kırıntının işine gelmez.

BAŞBUĞ ATTİLA
Başbuğ Attila adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.05.2008, 20:44   #8 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Araz Akçora - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 117
Araz Akçora Rss Beslemesi
K.rtler her partiye çöreklenmiştir. Bunlar chpye de mhpye de oy verirler. Zaten malum parti mhpnin kardeş partisidir. Bu malum parti ile ittifak bile kurarlar.
Araz Akçora adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.05.2008, 11:16   #9 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

TÜRKÇÜ HAREKET - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 28
TÜRKÇÜ HAREKET Rss Beslemesi
Hepsini asacağız it dölleri!

Y.N: Cahilce ileti ekleme.

M.K Atatürk
TÜRKÇÜ HAREKET adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler