![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
kürtlerden başörtüsü eylemi
Mazlum-Der Van Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Başörtüsüne Özgürlük' adlı eylem 61. haftaya ulaştı. Sanat Sokağı'nda düzenlenen ve Gökkuşağı, Umut-Der, İnsan-Der, Mazlum-Der, Memur-Sen ve Anadolu Gençlik Derneği'nin desteklediği basın açıklamasını Mazlum-Der Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Değer yaptı.
İzlenen politikalardan dolayı hükümete seslenen Fuat Değer, "Her türlü hak ihlaline karşı gösterdiğimiz hak ve adalet eksenli muhalefetimiz, özgürlük taleplerimiz, özelde başörtüsü, genelde tüm zulümler karşısında geri adım atmadan devam edeceğiz. İnisiyatif ve irademizle her türlü adil açılım ve teşebbüsün destekçisi olacağımız gibi, her türlü zulüm, ifsat ve kıyımın karşısında olacak ve hesap soracağız. Başörtüsü yasağı derhal ve koşulsuz olarak sona erdirilmelidir. Eğitimin önündeki Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) engeli bertaraf edilmelidir |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yüzü Asık
|
Katılıyorum. Türban yasağı derhal kalksın. Cübbeli sarıklı ayılar da dilediği gibi dolaşabilsin. Karaçarşaf moda olsun, defileleri düzenlensin. 4 karı alalım, kadınların boşanma hakkı ellerinden alınsın, biz erkekler 3 kelamla boşanabilelim. 2 kadının ifadesi mahkemede 1 erkeğe denk olsun. Miras hukuku da dine uydurulsun. Erkekler 2 pay kızlar 1 pay alsın. Şeriat gelsin. Özgürlük olsun.
Mal bunlar yaa. Kendimizi tutamıyoruz sövüyoruz. Uyarı alıyoruz, otağdan atılıyoruz böyle krolar yüzünden.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Tengiz kandaşım , cariyeleri unutmuşsun...Hem de nikahsız...Ohhh zevke bak...Ulan bunları varya; hadım edip kadınlar hamamına tellak yapmak lazım..
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
bu ayılar her türlü ülkenin başına bela ya sosyalist ya da irtacai olarak ülkeyi bölmeye çalışırlar..
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|