Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 27.10.2007, 17:52   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Jöntürk - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 365
Jöntürk Rss Beslemesi
kürtlerden başörtüsü eylemi

Mazlum-Der Van Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Başörtüsüne Özgürlük' adlı eylem 61. haftaya ulaştı. Sanat Sokağı'nda düzenlenen ve Gökkuşağı, Umut-Der, İnsan-Der, Mazlum-Der, Memur-Sen ve Anadolu Gençlik Derneği'nin desteklediği basın açıklamasını Mazlum-Der Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Değer yaptı.

İzlenen politikalardan dolayı hükümete seslenen Fuat Değer, "Her türlü hak ihlaline karşı gösterdiğimiz hak ve adalet eksenli muhalefetimiz, özgürlük taleplerimiz, özelde başörtüsü, genelde tüm zulümler karşısında geri adım atmadan devam edeceğiz. İnisiyatif ve irademizle her türlü adil açılım ve teşebbüsün destekçisi olacağımız gibi, her türlü zulüm, ifsat ve kıyımın karşısında olacak ve hesap soracağız. Başörtüsü yasağı derhal ve koşulsuz olarak sona erdirilmelidir. Eğitimin önündeki Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) engeli bertaraf edilmelidir
Jöntürk adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.10.2007, 18:19   #2 (İleti Bağlantısı)
Yüzü Asık

Tengiz - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 124
Tengiz Rss Beslemesi
Katılıyorum. Türban yasağı derhal kalksın. Cübbeli sarıklı ayılar da dilediği gibi dolaşabilsin. Karaçarşaf moda olsun, defileleri düzenlensin. 4 karı alalım, kadınların boşanma hakkı ellerinden alınsın, biz erkekler 3 kelamla boşanabilelim. 2 kadının ifadesi mahkemede 1 erkeğe denk olsun. Miras hukuku da dine uydurulsun. Erkekler 2 pay kızlar 1 pay alsın. Şeriat gelsin. Özgürlük olsun.

Mal bunlar yaa. Kendimizi tutamıyoruz sövüyoruz. Uyarı alıyoruz, otağdan atılıyoruz böyle krolar yüzünden.
Alt 27.10.2007, 21:34   #3 (İleti Bağlantısı)
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır

Bamsı-beyrek - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 76
Bamsı-beyrek Rss Beslemesi
Tengiz kandaşım , cariyeleri unutmuşsun...Hem de nikahsız...Ohhh zevke bak...Ulan bunları varya; hadım edip kadınlar hamamına tellak yapmak lazım..
Bamsı-beyrek adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.10.2007, 22:46   #4 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

Yaşadığı Yer: ANKARA
İletiler: 96
Boramir Rss Beslemesi
bu ayılar her türlü ülkenin başına bela ya sosyalist ya da irtacai olarak ülkeyi bölmeye çalışırlar..
Boramir adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler