![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kuzey Irakda ki operasyon ve Türkmenler.
Arkadaslar, baska bir cevap'da belirtdegim gibi ben internet sorunlari nedeniyle ilk defa yaninizdayim. Adimda Sanli Urfan'in San'i gibi SanTurk.
Size sormak istedigim, sizce Mehmetcigimizin Kuzey Irak'da bulunmasi, oradaki kandaslarimiz Turkmenlere bir faydasi olurmu. Ben umarimki olur, ama askerlerimizin eninde sonunda geri donecegi icin yine Turkmen kardeslerimiz tek kalicaklar. Ancak, dunyanin bircok yerinde, Cin'de uygurlar, Iran'da Azeriler, Bulgaristanda Turkler, kandaslarimiz tek basina ve eziyet cekmekteler. Irak'daki kandaslarimizda bu grup'a girer, ve Cin, veya Iran, Bulgaristan olmadigi gibi Irak'da askerlerimiz var. Ben diyorumki, neden bu avantaj'i kullanip, oradaki kotu durumda olan Turkmen kardeslerimize yardim etmeyelim? Dusuncelerinizi merakla bekliyorum, bu da ilk konum oldu, hadi hayirlisi. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ne yazıkki her şey o kadar kolay değil.TSK dünyadaki en büyük ve en güçlü kara ordusuna sahip olabilir,ama Türkiye'nin izlediği pısırık dış siyaset ve dünya politikası buna müsade etmez.Kuzey Irak'a 20 km sokulmaya bu kadar laf eden insanlar Türkmen kandaşlarımızı kurtarmaya yönelik bu hareketimizi sizce nasıl karşılarlar ?
Vakit henüz erken.. Güçlenmeye,gelişmeye ihtiyacımız var.Türkiye Türkleride aynı sıkıntıları,zorlukları çekti.Sabrettik.. Başbuğumuzu bekledik,onun arkasından gittik ve bağımsızlığımıza kavuştuk.Aynı sıkıntıları Uygur,Gagavuz ve Altay Türkleride çekiyor.. Şu an için Tanrı onlarla olsun demekten başka bir şansımız yok. Tanrı Türk'ü Korusun |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Haklisin Lolan kardes, ne aci ki askerimiz o kadar yakina gidiyor, ama kandaslarimiz icin hic birsey yapamiyor.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| irakda , ki , kuzey , operasyon , türkmenler. , ve |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|