![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Laik Izmir'in bekcisiyiz! 13 Mayis bulusmasina davet
![]() |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yarın İzmir inleyecek, dini kullanarak vatan hainliği ve arapçılık yapan soysuzlar dinleyecek!
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Tarihi İzmir mitingine katılacak soydaşlara, gelemeyenler adına teşekkür ediyoruz.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
İzmirli Gerçek Türkçülerin hepsi bu mitingde olacak
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Katılacak olan soydaşlarımızı kutluyorum, Tanrı sizinledir
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
SkyTÜRK Tv'de miting'in sonlarina dogru ekranlara beyaz üzerine kirmizi renkle büyük bir "TÜRK'ÜZ TÜRKCÜYÜZ ATATÜRKCÜYÜZ" pankarti yansidi.Bu da mitingde oldugumuzun kanitidir!
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
O pankartı yaptıran turkcu.net'te boz -ok adlı arkadaş. Bizim grup ayrıydı. Ortalık mahşer yeri gibi olduğu için farklı yerlerdeydik
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
![]() Mevcut kahpeliğe verilmiş en asil cevap. Bunu düşünen soydaşlarımı kutluyorum. Bin yaşa Türk oğlu. |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Tüm İzmir halkını kutlarım. Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olarak tüm dünyaya Türk'ün sesini duyurdular.Her ne kadar milyonlarca kişi İzmir Mitinginde olmasa bile, yürekleriyle oradaydılar.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Görüntüler gercekten mükemmel...TÜRK'ün duygulanmamasi elde degil!
Bozkurt gibi hür ve bagimsiz yasamis, yasayan ve sonsuza dek yasayacak olan TÜRK budunu asla sindirilip yok edilemeyecegini tüm dünyaya yeniden haykirmistir.Özgürlügüne ve yurduna bu kadar tutkun baska bir millet yoktur ve olamaz.Iste bu yüzden üstünüz!Hic bir millet iki bucuk milyon insani meydanlara indiremez!Bunu yalnizca gecmisinde boyunduruk altina girmemis tek ulus olan Türk milleti basarir!Irkimizla ne kadar övünsek azdir! Bu büyük bulusmalar bir uyanisin sesidir!!! Ne mutlu TÜRK dogana! |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
COX MOHTESEM.KURUR DUYULASI. INSANIN RUHU TITRIYIR. SEVINCDEN GOZUMUN YASIN TUTAMADIM. BUTUN TURKLERE ORNEK OLASI BIR HADISE. RUHUN SAD OLSUN ATAM!
TURKUN TURKDEN BASQA DOSTU YOXDUR!
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türk Milleti bugün demir bir yumruk gibi. Fotoğraflara bakınca bile duygulandım. Bu duyguyu orda yaşamak isterdim.
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ESENLIKLER!
ISTE TURKLUK BU. YUCE BASBUG MUSTAFA KAMAL ATATURUK ATAMIZ RAHAT UYUYA BILIR. ONUN KURDUGU DOVLETI KIMSE YIKAMAZ! BUTUN TURK KARDESLERIMI KUTLARIM! NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Harika görüntüler, kurtuluş savasında ilk kurşunun atıldığı yer olan İzmirimizden Türk milletinin dirilişini izliyoruz.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|