![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
laz tehlikesi
ulkemizde mikrop ve kancik k.rtlerin yaninda bir de laz tehlikesi var dir irkdaslarim.bu konuya ozellikle dikkatinizi cekmek istiyorum;cunku ben trabzonluyum.ve atsiz atanin ciftcioglu soyu gibi halis bir turkmenim. bu lazlari maalesef turk olarak sayarak kendimizi kandiriyoruz.bu g.rcu kirmasi it kafkaslar trabzon;artvin;batum ve rize dolaylarinda orgutlenmis lazistani kurma tasarilari var.k.rtlerle yakin temas halindiler.cogu komunist olarak kendini belletmekte.
Bunun icin ne yapilmali.Elbette karadenizdeki butun laz nufusu taranmali.ama onun karsiliginda kafkasyada esaret altinda yasayan turk irkdaslarimiz getirilmeli.ozellikle gurculerin turkeline is bulmaya gelmeleriyle birlikte lazlarin sayilari iyice artti.bu cok onemli bir sorundur.atsiz atanin dedigi gibi bu tehlikeye karsi iyi hazirlanmali. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
merhamet yok
|
Benim de karadenizlilerle ilgili bir sorum olucak. Bazı karadenizlilerin burnu çok büyük oluyor bazılarınınsa normal oluyor. Ama tüm karadenizlilerin yüz yapıları aynı oluyor. Karadenizde yaşayan Türklerle lazlar arasındaki fark nedir Türklerinde burnu büyük olurmu.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
TÜRK IRKINDA Burun ; orta büyüklükte, bazen kısa “gaga burun” biçimindedir.
Mongolid ırkının özelliği olan yassılık Türk burun biçiminde görülmez. Türklerde burunla dudak arasındaki çukur derincedir. Çene ufak ve kuvvetli, kulak küçük ve yapışıktır. Göz şekline gelince; Türk tipinin gözü ne çok çekik ne de çok iri olan orta büyüklüktedir. Nispeten küçük ve dar olan göz yarığı karakteristiktir. Moğol kıvrımı denilen kıvrıklığa rastlanmaz. Buna karşılık iç ucu diğerine nazaran biraz aşağıya iner. Renk genellikle koyu, keskin bakan ve bilhassa kadınlarda oldukça parlaktır. (Kültigin heykeli) Bu göz şekli Dede Korkut hikâyelerinde “kıyma göz” olarak geçmektedir. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
benimde dikkat ettigim birsey var;özellikle lazların cogunun kafası yassı arkadan bakıldıgındada dümdüz geliyo onlardan gördügüm insanların bircogunda bu dikkatimi cekti
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Benim de kökenim D.Karadeniz'den gelir.93 harbinde Ruslar Doğu Karadenizi işgal edince dedelerim hayvanlarını da alıp batıya göçetmiş ve Düzce'ye yerleşmiş. Bizim aile ve akrabalar içinde him kimsede kemerli burun yoktur. Lazlar kadar da sarışın değiliz. Genelde kumralız. Soyumuz Kıpçak Türkleridir.
Bu arada şuna dikkat çekmek istiyorum. Yunan ajanları Trabzonda fink atıyor. Trabzonlu rum kökenli gençleri Yunanistana götürüyor. Youtube da izlemistim.Trabzonda bir köyde kadınlar hala rumca konusuyor. Yunanlılar Pontusu yeniden kurmak için sinsice planlar yapıyor.Bu insanlara siz yunansınız, deyip tekrar da ortodox yapmaya çalısıyor. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bir tarafta kendilerini akıllı zanneden kazlar diğer tarafta kendilerini Türk zanneden aptallar.
Lazların o iğrenç adetlerini Ardahan Kars illerimizde ki Türklere yamamaya çalışan şerefsizler. Türkün töresini değiştiremezsiniz soysuzlar.
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Laz konusuyla ilgili ayrıntılı bilgiyi bu sayfadan edinebilirsiniz:
http://www.turkcu.net/karadeniz_turklugu.htm |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Giresundan baslayip Ardahan a kadar insanlarin yapilarina bir baktimi oradaki insanlarin boylari epey uzundur ve cok sarisin ve cakir gözlüler mevcuttur. |
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
İstanbulda neredeyse her yerde bu gürcüleri göremk mümkün polis olanlarıda var esnaf olanlarıda Türk kmiliğine sahip olmalarına rağmen gürcü olduklarıyla gurur duyuyorlar yine bunların soyundan birileride Türkçü önder rollerine soyunuyor{aynada tipine bakmadan Türküm diyenlerden}.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Bu linkte bahsi geçen psikolojik savaşı yaşayanlardan biriyim. Aslen Sinop'luyum orta karadenizden; Ankara'da yaşıyorum. Ankara'lı birisiyle tanıştığımda Sinoplu olduğumu öğrendiği andan itibaren Laz diye çağrılmaya başlıyorum. Hatta Alanya'da şöyle bir olay da başımdan geçti; Sarışın bir arkadaşımla marinada gezerken yat turu yapan işletmecilerden biri arkadaşımı Alman sanıp bizi kolumuzdan çekerek yata soktu. Türk olduğumuzu söylediğimde şöyle bir konuşma geçti, -Tamam senin Türk olduğunun belli ama arkadaşına şaşırdım, nerden? -Sinop -Aaa lazmışsın ne güzel. İşte psikolojik savaşın sonuçları bunlar kandaşlar, siz olun kanmayın bu oyunlar ben gerçekten Türk oğlu Türk'üm ve de Sinopta hiç Laz bulunmaz olsa olsa birkaç abaza ve gürcü köyü bulunur o kadar. |
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Günümüzde malum cevreler Karadeniz´in dogusunda yasiyan insanlar icin laz demektedirler. Böyle bir sacmalik olamaz. Bugün gercek laz denilen kisiler okadar azinliktirki sayilari 20bini gecmez yada soyca laz olanlarda asimile olmustur ve lazliklarindan dahi haberleri yoktur.
Aslinda lazlik insanimiza öyle enjekte edilmistirki lazligi Türklük ten ayri görmemektedirler. Kendilerini lazim diye tanimlayanlarin %98 i lazligi Türklükten ayri görmez. Bu durum okadar vahim durumdadirki okudugugum bircok kitapta dahi Türkcü olan Basbugunun dahi yakin korumalarinin laz oldugu yazilmaktadir. Böyle sacma birsey olabilirmi. Oysaki Karadenizli Türkler denilmelidir. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| laz , tehlikesi |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|