![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
LEYLA BALAM,AY LEYLA...
LEYLA BALAM,AY LEYLA
Dönderme: Leyla balam a leyla. Sirin dilim,a Leyla. Sen ömrümün gülüsen, Baxçamin sünbülüsen. Gül dodagin gülende Neyleyirsen gülü sene! Dönderme: Günesli gündüz senin, Dere senin,düz senin, Ele sevinc getiren Bu xos günümüz senin. Dönderme: Sen doguldun bextiyar, Besigine gün dogar. Böyü hele,bol yasa Nurlu geleceyin var. Dönderme: Bir sevinc var sesinde, Sesinde nefesinde. Ne dadlidi yasamaq NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
XOYRATLAR
Bala derdi, Bal derdi,bala derdi. Bütün derdler sagalar, Sagalmaz bala derdi. Agasizlar, Kimsesiz agasizlar. Dövran tersine döndü Sah,geda,aga sizlar. Aglaram aglar kimin, Derdim var daglar kimin. Yüz yerden yaraliyam, Gezerem saglar kimin. Isterem bir de gülüm, Evvelki çaglar kimin. Agla dayim, Gel emim,agla dayim. Buraxin derdim deyim Cahani agladayim. NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Agiz dadi,
Pozulub agiz dadi. Zamanin pozuqlugu Her yerde agizdadi. Agi sen, Qarani sen,agi sen. Inceltdin qilca qoydun Menim kimin dagi sen. Agzin açma, Yaramin agzin açma. Özün bilmez kimsenin Her yerde agzin açma. Ag sadalar, Ag sedef,ag sadalar. Miskinin göz yasisi Mermere axsa,deler. Adamlar, Is bitirir adamlar. Dünyani namerd aldi, Hani esil adamlare Az-az esesen könül, Xeyal kesesen könül. Yad ha yaddigin eder Kimnen küsesen könüle Ayagina, Ulasmam ayagina. Qorxum var yasken yanam Qurunun ayagina. Ayagini, Dogru at ayagini. Yorgannan fezle çixsa Keseler ayagini. NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ala gözde qara var,
Cigerimde yara var. Ne men öldüm qurtardim Ne derdime çara var. Aldatdin tutdun meni, Oyunda uddun meni. Uydun eller sözüne Ne tez unutdun m?ni. Al yanaq al istemez, Sirin dil bal istemez. Uca hümmet erbabi Dünyada var istemez. NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
OGLAN YAYLIGIN HANI!
Dönderme: Halay tepme toz olar, Mavi salvar boz olar. Eyil yayligin qaldir Men qaldirsam söz olar. Oglan yayligin hanie Durmaz barmagin qani. Menim sevdiyim sensen Senin sevdiyin hani? Dönderme: Oglan azar olasan, Cannan bezar olasan. Salta gey,cifte bagla Daha gözel olasan. Dönderme: Oglan geyer saltani, Halay teper yaltani. Boyum boyuna qurban Gözellerin soltani. NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Dönderme:
Nergizi deste bagladim, Destebedeste bagladim. Birini öz yarimçin Birini dosta bagladim. Lumu sirindi,neynim, Içi dilimdi,neynim, Çox da gözel deyilsen Dilin sirindi,neynim. Dönderme: Altundu disin senin, Xubdu yerisin senin. Içmeden serxos edir Bir tek öpüsün senin. Dönderme: Oglan yeri isine, Eqlin topla basina, Men olardan deyilem Yanag verem disine. NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
AY DEMEREM!
Ay demerem, Can versem,ay demerem. Hüsnün durarken gözel Aya men,ay demerem. Ay duman asmaq ister, Al yanaq yasmaq ister. Menim divane könlüm Yara qovusmaq ister. Ay gözel, Göyde ulduz,ay gözel. Gel can-cana qatagin Heyat budu,ay gözel. Aylar mene, Il oldu aylar mene. Men lebin susuzuyam Neylesin çaylar mene. Aynamaz bas agridar, Can çixar,bas agridar. Degirman isin görer Çaq-çaqa bas agridar. NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
AYRILMAZ!
Ayrilmaz, Can cigerden ayrilmaz. Inanma yad sözüne Et dirnagdan ayrilmaz. Ay çixar,uzaq düser, Mum yanar,çiraq düser. Yar gözünden düsenler Könülden iraq düser. Ay çixdi,qoyun batsin, Öz yarim oxun atsin. Ne Leyla xeste düssün Ne Mecnun canin satsin. NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|