![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Lütfen Bakın!
Öncelikle sitedeki bütün Türkçü arkadaşlara merhaba.Ben 15 yaşında bir lise öğrenciyim.Ülkemizdeki soysuzlara karşı olduğum bu foruma geldim ve umarım
daha da kalırım...Size bir sorum olucak.Biz Makedon göçmeniyiz(baba tarafından)dedemin babası da Makedonya-Üsküp doğumlu.Dedem kıvırcık saçlı,babam da ben de....Yalnız dedemin babası o çok küçükken vefat ettiği için tam bir tarif yapmak olanaksız yalnız sadece kızıl-kıvırcık olduğunu biliyorum.Benim fiziksel özelliklerime gelirsek boyum 1.90,buğday tenli ve kıvırcık saçlıyım ve kafam basık değil.Acaba bende Türk olmayan karışımlar olabilir mi? Ceavplarsanız çok teşekkürler.... |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türklük sadece bir unsura bağlı olmamaktadır.
Otağda arama yaparsanız Türklük özelliklerini bulabilirsiniz.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
evet buldum ama yine de bazı şüphelerimi sizinle paylaşmak istedim
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bildiğim kadarıyla Makedonya da Gagavuzlar var
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Soy ve boy bilgilerinizi en sağlıklı kaynak olarak çevrenizde ki yaşlılardan köylerdeki ak sakallılardan öğrenebilirsiniz.
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Çevremdeki yaşlılardan en fazla bu kadarını öğrenebildim, özellikle dedemin söylediklerinden.Başka kaynak olamayacağı için bende ancak bu kadarını öğrendim...
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Saçın kıvırcık olması tek başına ölçüt olmaz. Brakisefal olmanız gerekmektedir.Tabii ki bu her brakisefalin TÜRK olduğunu göstermez. Onun dışında aile bireylerinden öğrendikleriniz soyunuzu doğrular.TÜRK fenotipsel özelliklerine ters düşen ana özellikler yok ise şüphe nedeniniz gereksizdir.
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Basık kafalı ya da brakisefal değilim.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Fenotipsel özellikler tek başına ölçüt değildir. Soyunuzu bilmeniz ve kesin TÜRK soylu olanlardan bariz farklılıklarınızın olmaması yeterlidir.Kıvırcık saç ölçüt değildir.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|