Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 07.07.2007, 16:52   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 124
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
MARMARA BÖLGESİNDE BULUNAN k.rtler DOGU ANADOLU"DA BULUNANLARDAN %15 FAZLA

IRKTAŞLARIM EVET BU HABER DOGRU VE BUNU BİREBİR k.rt SİTELERİNDEN BİRİ VERDİ VE KANALTÜRK GECEYARISI HABERLERİNİN BİRİNDE DE YAYINLANDI.
BU İT SÜRÜSÜ ÖNCELİKLE AKDENİZ"E ORDAN DA EGE VE MARMARA BOLGESINE YAYILISLARDIR.BURADA BIR SEYE DIKKAT CEKMEK ISTIYORUM.COGALDIKLARI BOLGELER DENIZ KIYILARI,ANKARADA DA GIDEREK COGALDILAR VE TANINMAYACAK HALE GETIRDILER,YALNIZ DENIZ KIYILARINI GERCEK ANLAMDA ISTILA ETTILER.BUNUN NEDENI NUFUS GUCUNU KULLANARAK ETKIN DURUMA GELMEK VE BOLGE YONETIMLERIYLE BERABER GUCLERINI ARTIRMAKTIR.BU TEHLIKEYE DIKKAT ETMEK GEREKIYOR SEVGILI IRKTASLARIM.
BUNUN YANINDA BIR DE OLMUS BIR OLAYI VE BU PISLIKLERIN NASIL BIRBIRINI DESTEKLEDIGINI GOSTERMEK ACISINDAN ANLATMAK ISTIYORUM.
BENIM TEYZEMLER ISTANBUL MECIDIYEKOY DE OTURUYORLAR.UZULEREK SOYLUYORUM KI BIR k.rt KIRACI ALMISLAR.
GUN GECMEDEN TEYZEMLER VE BINADAKI IRKTASLARIMIZ RAHATSIZ OLMAYA BASLAMISLAR.TEYZEMLER KIRACIYI HEMEN CIKARMAK ISTEMISLER BINADAN,ANCAK CIKMAMAKTA DIRENMISLER BU IT YAVRULARI.HEMEN MAHKEMEYE BASVURU YAPIP IMZA TOPLAYARAK CIKARMAYA CALISMISLAR VE BU SEREFSIZLER DIGER ENIKLERI DE CAGIRARAK TASLI SOPALI BINA SAKINLERININ VE TABİ TEYZEMLERIN UZERINE DE YURUMUSLER.BU ACI DURUMU DA SIZLERLE PAYLASMAK ISTEDIM.

SADECE BU OLAY ICIN SOYLEMIYORUM AMA EGER BIZ BIRLIKTE HAREKET EDERSEK BU OLAYLAR COGALMAZ VE GOZUMUZE BATMAZ.

TÜRK IRKI VAROLSUN.ESENLIKLER DİLERİM.
manas Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.07.2007, 18:34   #2 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 22
Beni en çok sinirlendiren mesele de bu zaten. Allahin cezazi kürtler it sürüsü gibi çogalip cennet vatanimizi cehenneme çeviriyorlar. Bilemiyorum insanlarimiz bunlarin farkinda degil mi...

Sahsen insanlarimizi bilgilendirebilmek için faliyete geçme zamanimizin geldigine inaniyorum. Bunu yapmak için de kendimce bir yol düsündüm. Her Türkçü arkadas buna katkida bulunabilir. Otagda belirlenecek kurallar çerçevesinde yazilar hazirlanip, Türkçüler tarafindan bastirilip, herkesin kendi bölgesinde faliyete geçmesi saglanabilir.

Yakinda Vatana kisa bir süreligine geri dönecegim. Istedigim sartlara ulasirsam bunu yapmak istiyorum. Hazirladigimiz sloganlari, çagrilari yapiskan kagitlara bastirmak istiyorum. Hem böylece Daha çabuk sekilde, insanlarin gözüne batmadan istedigimiz duvara, kapiya yapiskanlarimizi ekleyebiliriz. tabi simdilik bunun için fiyat arastiriyorum, bakalim matbaalar ne diyecek. Bunun için her açidan uygun matbaayi bulabilmem lazim (kürt olmayan bir matbaaci mesela...kanimca daha uygun olur :))

Bunu yapabilmenin en kolay yolu, maddi açidan, bölgesel olarak her Türkçünün bir araya gelip , belirlenen kurallar dogrultusunda, fedakarlik göstermesidir. zannediyorum ki ikili üçlü gruplar halinde bile bu islerin üstesinden gelinebilir.

Ne dersiniz, baslangiç için iyi olmaz mi...
YAMAN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.07.2007, 18:41   #3 (İleti Bağlantısı)
ALPAGU

Emin Deha Sönmezışık adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 225
YAMAN ırkdaşım çok iyi bir fikir,yanlız bu tip eylemleri otağda konuşmak bizleri ve otak yetkililerini zora sokabilir,bu işi yapmaya kararlı soydaşlarla bir şekilde gizlice düşünüp taşınıp kararımızı verip gizlice harekete geçmemiz doğru olur...

Türk, Oğuz begleri budun eşiding. Üze tengri basmasar,asra yir telinmeser, Türk budun,ilingin törüngin kim artatı udaçı erti? Türk budun ertin,ökün!(KÜL TİGİN,doğu/22-23)
Emin Deha Sönmezışık Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.07.2007, 18:46   #4 (İleti Bağlantısı)
ALPAGU

Evet bir gecede hazırladığımız sloganlarla Kurtların olduğu şehirleri donatmamız mümkündür,çok güzel bir fikir!!!Ben bulunduğum şehirde her türlü varım bu işe!!!

Türk, Oğuz begleri budun eşiding. Üze tengri basmasar,asra yir telinmeser, Türk budun,ilingin törüngin kim artatı udaçı erti? Türk budun ertin,ökün!(KÜL TİGİN,doğu/22-23)
Alt 07.07.2007, 19:15   #5 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Diyordum ya her sey otag da belirlenen kurallar dahilinde olmali diye... bu ise akli yatan herkes birbiriyle irtibata geçmeli ve bunlar mümkünse Otagdan yönetici birisinin denetimi altinda yapilmalidir. Mesela Otagdan akli basinda bir yönetici göüllüler tarafindan yapilan basvurularin il il listesini tutup, ayni ilden bir iki kisi olunca onlari irtibata geçirebilir. Hem böylece bu eyleme ayri bir ciddiyet ve sorumluluk duygusunun yaninda daha güvenli bir ortam hazirlanmis olur. Il il kurulan takimlar düzenli olarak davamiza katkida bulunmaya çalisirlar...

Bilmiyorum Otag yöneticileri ne düsünür.
Alt 07.07.2007, 19:57   #6 (İleti Bağlantısı)
ALPAGU

Evet Yaman ırkdaşım,otağ yöneticileri uygun görürlerse böyle bir örgütlenmeyi onların yardımıyla daha rahat yapabiliriz...

Alt 07.07.2007, 22:12   #7 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 2
Her şehirin her semtinde 30-40 kişilik mangalar halinde olabilirsek bu sırtlan sürülerine gereken cevabı en iyi şekilde verebiliriz..
Serdar Şahin Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.07.2007, 02:14   #8 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

KemalistTürk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 44
Art'te seçimle ilgili program izliyorum; vatandaşların görüşlerini soruyorlar,adamın tekine sordular 40-45 yaşlarında;ilk ne istersiniz siyasilerden dedi muhabir,sanırım mersin falandı adam:''benim çocukluğumda burada,diğer akdeniz şehirlerinde 1 tane kürd yoktu şimdi her tarafı bunlar bastı,çok şikayetçiyim biz azınlık olduk resmen kendi memleketimizde,buna çözüm bulunsun'' dedi.Hiç beklemiyordum adamdan çok hoşuma gitti,demekki halk da yavaş yavaş uyanıyor..
Alt 08.07.2007, 02:28   #9 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Tonyukuk19 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 417
Evet insanlarımızı uyanıyor, ancak medyanın uyguladığı bu soğuk savaş devam ediyor. Milliyet, radikal gibi gazetelerde ve bazı Türk televizyon kanallarında, bolca kürtler üzerine konuşmalar oluyor. Zaten bu kadar kürtler üzerine yoğunlaşmaları ülkede birşeylerin değiştiğini ve medyanın artan baskıları karsısında, milletimizin yavaşta uyanmakta olduğunu görmek çok gurur verici. Sonuç olarak medyanın bu kadar onların yani kürtlerin üzerine düşmeleri, düşündürüçü ve amaçladıkları olayı başaramadıklarına bir kanıttır. Onların bu kadar üştüne düşen medya, kendi kuyusunu kazdığını farkında değiller, şatışları azalacak bu gidişle üzülecekler.
Tonyukuk19 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.07.2007, 07:43   #10 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

BAGHATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 790
Bu hasereler hamam bocekleri gibi cogaliyorlar.Yurdun dort bir yanini isgal etmis durumdalar.Acilen Halkimizin bilinclenmesi vede uyanmasi gerekmektedir.Bu da tabiki TURKCU bir olusumla bilinclenmeylen onlenir.
4. Toplumcuyuz
5. Milli gelenekçiyiz
6. Şuurlu demokrasiye taraftarız
7. Ahlakçıyız
8. Bilimciyiz
9. Teknikçiyiz
BAGHATÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.07.2007, 14:13   #11 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

eger dogruysa KDV dahil olmamak üzere 1000 tane kendinden yapiskanli etiketleri 30 TL' yapan bir matbaa buldum. çok ucuz geldi bana , bakalim dogru mu, daha fazla arastiracagim. Ilgilenenlere... (stickers)
Alt 08.07.2007, 17:36   #12 (İleti Bağlantısı)
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır

Bamsı-beyrek adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 76
Kocaelideki kandaşlarımla irtibata geçip , bir çalışma grubu kurmak isterim..ÖM ile mesaj gönderebilirsiniz..

Bazı imkanlarımız var , bunları değerlendirip , Türk ün uyanışına bizzat katkı sağlamak isteriz..

esenlikler..
Bamsı-beyrek Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.07.2007, 17:39   #13 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

ATAKALP adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 66
Alıntı:
Bamsı-beyrek adlı üyeden Alıntı
Kocaelideki kandaşlarımla irtibata geçip , bir çalışma grubu kurmak isterim..ÖM ile mesaj gönderebilirsiniz..

Bazı imkanlarımız var , bunları değerlendirip , Türk ün uyanışına bizzat katkı sağlamak isteriz..

esenlikler..
Bamsı-beyrek kandaşım haklısın özellikle batıdan başlanmalı diye fikirlerim var , örneğin bu adımlar Kocaeli-Gebzeden başlanabilir...
ATAKALP Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.07.2007, 17:51   #14 (İleti Bağlantısı)
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır

Bamsı-beyrek adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 76
Yaşımız küçüktü o zamanlar ; ne demek? derdim ,kurtarılmış bölge..Kin duyardım , polisin giremeyeceği yer mi olur derdim..Kendi yurdumda giremeyeceğim bir karış toprak mı olur?

Artık, bizim bunları buralardan kovalayıp , Türk yurdunu, Türk'ün yurdu yapmamız lazım..

Ben, üzerime düşeni yapmaya hazırım..

Yönetici notu: Küfürlü yazılarını sildim, bir daha uyarılmayacaksın.
Tonyukuk19
Bamsı-beyrek Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.07.2007, 15:07   #15 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Alıntı:
YAMAN adlı üyeden Alıntı
Diyordum ya her sey otag da belirlenen kurallar dahilinde olmali diye... bu ise akli yatan herkes birbiriyle irtibata geçmeli ve bunlar mümkünse Otagdan yönetici birisinin denetimi altinda yapilmalidir. Mesela Otagdan akli basinda bir yönetici göüllüler tarafindan yapilan basvurularin il il listesini tutup, ayni ilden bir iki kisi olunca onlari irtibata geçirebilir. Hem böylece bu eyleme ayri bir ciddiyet ve sorumluluk duygusunun yaninda daha güvenli bir ortam hazirlanmis olur. Il il kurulan takimlar düzenli olarak davamiza katkida bulunmaya çalisirlar...

Bilmiyorum Otag yöneticileri ne düsünür.
Gerçekten de baslangiç olarak verecegi etkiye inandigim bir bilgilendirme yöntemiydi. Otag yöneticileri bu iletiyi okumadilar mi yoksa zannettigim kadar ise yarayacak bir yöntem mi degil... inanin görüslerinizi merak ediyorum. Etkili olarak eyleme geçmemiz için mutlaka birileri tarafindan iyi bir organisasyonun saglanmasim icab eder. Saygilarimla.

TTK
Yanıtla

Etiketler
 , bulunanlardan , fazla , marmara bÖlgesİnde bulunan k.rtler dogu anadolu"da

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler