![]() |
|
|
#46 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkı Sağolsun...!
|
plevne marşı en sevdiğim marşlardandır.....
|
|
|
#47 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Şu an Biz Atatürk Gençleriyiz marşını dinliyorum. Aklıma geldi. Ülkemize gelen ecnebi konser sanatçılarına yapılan ses sistemlerinde bu marşı dinlemek isterdim. Minik hoporlörlerimde bile tüyleri diken diken eden bu marş kimbilir insanların yüzlerce ytl verdiği konserlerde nasıl dinlenirdi. Sözler, müzik, ezgi herşey bu kadar mı güzel olur.
|
|
|
|
|
|
#48 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#49 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Gök Yeleli abi otağımızın ana sayfasına koyduğunuz bir marş vardı "Biz Atatürk Gençleririyiz" marşından önceydi sanırım. Bu bölümde bulamadım. Sen de hatırladıysan link koyabilir misin ? Kaç aydır arıyorum bulamıyorum.
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..." H.Nihal ATSIZ |
|
|
|
|
|
|
#50 (İleti Bağlantısı) |
|
Yamtar ve Pars'ın Andası
|
Bizimler coşar deniz,ateş bizimle yanar!Canım kandaşlarım benim esenlikler sizinle olsun!
Küçük kardeşim, yeğenim, oğlum, bütün soyum, milletim, sağdaki Şadapıt beyleri, soldaki Tarkanlar, buyruk beyleri, Otuz Tatar, Dokuz Oguz beyleri, milleti! Bu sözümü iyice işit! Katıca dinle! İleri gün doğusuna, beri gün ortasına, geri gün batısına, yukarı gece ortasına doğru yerlerin içindeki milletler bana itaat eder. Köl Tigin |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| marşları , türk |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|