![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Teşekkürler bu Turancı klip için.
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türklüğümle bir defa daha durur duydum.
Türklüğümle Bir defa daha gurur duydum.Herzaman gurur duyuyorum zaten.Göğsüm kabardı alıp kılıncımı kalkacagım gibi oldum :)
Allah razı olsun Irkdaşlarım. Yüce Tanrı Türk'ü Korusun. Türk Irkı Üstündür. |
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
winamp normal görüntülüyor eger o çalıştırmaz ise, win. mediya playerde çalıştırmayı dene. oda olmaz ise bilgisayarında bir sorun olmasın. |
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Muhteşem olmuş kandaş sağol
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
seyrettiğim en muhteşem kliplerden biriydi,ellerine yüreğine sağlık
(en baştaki caps hangi filmden alınma öğrenmek mümkünmüdür acaba) saygılar |
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İlk resimdeki görüntü, Cengiz Han belgeselinden alıntıdır. Malumunuz Hun veya Göktürk'leri anlatan bir yapım yok. Biz de en uygun şekilde onu kullandık. Saygılar.
Not: Hemenpaylaş sitesi çöktüğü için klip şu an indirilemiyor. 10 güne kadar klibi tekrar yükleyeceğim. |
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Umarim en kisa zamanda acilir! |
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türkoğuz kardeşim.
www.filelodge.com bu siteden paylaşa bilirsin.Nasıl yapacağını ben anlatırım sana. |
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu video tekrar tekrar dinliyorum, fakat mp3 olarak bulamadim, irkdasimin verdi link'ise olmiyor, biriniz verirseniz sevinirim, cep telefonuma kagit edecegimde !!
Anladigima göre Özbek türkcesi, ama video'da bu türküyü iki ayri kisi söylüyor ve iki ayri sive'ile, biri özbek ama digeri hangisidir?? Ve son olarak biriniz sözlerini yaza bilirmisiniz lütfen ?? http://www.youtube.com/watch?v=Ck-QJL89KoI Esenlikler !! |
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Soydaşım klibi hazırlayan benim. Durumu şöyle izah edeyim. En baştaki ses Özbek Sanatçı Sabir Karger'e aittir. Klip, Özbek versiyonu ile başlayıp Anadolu versiyonu ile devam ediyor. Anadolu versiyonunu söyleyen kişi ise İrfan Gürdal'dır.
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
...
Sagol irkadasim,
Ama anadolu versyonunda yinede bazi kelimeleri anlamiyorum ... Oysa memleketim Afyonkarahisar, o turkucu nereli aceba? Ama dogru, cunku mesela, babam tarafi giyisi deriz elbiselerin icin, fakat annem tarafi aspap diyorlar Sözlerini yaza bilirmisin bi zahmet sana irkdasim ? Tesekurler !! |
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
HARİKA OLMUŞ IRKDAŞIM SAĞOL.
|
![]() |