Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Türk Müziği > Türk Müziği > Marşlar
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 07.04.2006, 22:32   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TürkOğuz - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 739
TürkOğuz Rss Beslemesi
Şehitler video klibi - (yeni - 2006)

23 Mb, Wmv
Türkü - Ağlama yar

Klip için tıklayınız

Şehit babası komutana diyor ki ;

- ''Benim bir tek oğlum vardı, verdim!

Komutan ;

-''Tamam ...''

Şehit babası

-''Bu laflarlan olmuyor ! Orduyu göreve davet ediyorum !

Komutan ;

-''Sakin ol ...''

Şehit babası ;

-'' Yeter artık ! Ne sakin olacağım ?! BEN ÖLMÜŞÜM ! Ne sakin olacağım !?

Türk ırkı için şehit olmuş yiğitlere ve onlarla beraber toprağa giren babalara, annelere, akrabalara...
TürkOğuz adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.04.2006, 00:09   #2 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Özge Terken - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 228
Özge Terken Rss Beslemesi
Dün Mersin'deki törende de şehit annesi "Benim bir tek oğlum vardı!" diyordu. Gerçekten yürek dayanmıyor..
Saygılar
Özge Terken adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.04.2006, 00:34   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Düşünüyorum da belki de şehit ailelerine Türkçüler çok daha yakın bir ilgi göstermelidir. Onlarla bir bağ oluşturulmalı, iletişim kurulmalı, eğer elden geliyorsa dertlerine çare olunmalıdır..
Çünkü çok iyi biliyorum ki, şehit ailelerinin ilerleyen zaman içerisinde istedikleri en önemli şey "ilgi" oluyor. Haklı olarak saygı görmek ve hatırlanmak istiyorlar.. Yetkili kurumlar onları yeterince onure edemiyor..

Ne yapılabilir sorusuna da aklıma gelen cevabı vereyim: önce şehit aileleri tespit edilebilir.. Milli günlerde hiç olmazsa aileler aranıp böyle bir evlat yetiştirdikleri için kutlanıp onlarala gurur duyduğumuz söylenebilir... İmkanı olan veya aynı şehirde yaşayanlar bildikleri şehit ailelerine gidip onların halini hatrını sorabilir, anılarını dinleyebilir...Veya daha kapsamlı olarak biraz çalışarak bu forumda şehitlirimiz için bir bölüm ayırarak onların hikayelerine yer verebiliriz..

Belki forum üyeleri benim düşündüklerimden daha isabetli fikirler ortaya koyacaklardır...

Mutlaka daha fazlasını yapmalıyız..Öyle değil mi?
Saygılar...
Alt 08.04.2006, 00:41   #4 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TürkOğuz Rss Beslemesi
Terörle mücadele yasaları AB sürecine uygun bir şekilde düzenleniyor. Terörün T'sini bilmeyen avrupalı züppeler resmen iç işlerimize müdahale ediyorlar. Bizdeki Kilit noktalarda ise hep ilginç kişiler bulunmakta.

Bir şehit veriliyor, devlet yetkilisi düşünüp taşınıp konuyu mecliste tartışacağına, Terörle Mücadele yasalarını sertleştireceği yere cenazeye gelip sırıta sırıta ''başınız sağ olsun'' diyor.

O, aklı sıra Milleti uyutmaya çalışan, sırıta sırıta şehit cenazelerine gelen siyasiler ne yaparsa yapsınlar şu an Şemdinli'nin soğuğunda nöbet tutan bir Er'in ya da Polis memurunun hakkını iki cihanda da ödeyemezler!

Melike Terken soydaşım ; Şehit aileleri hakkında belirtiğiniz gibi bir plan yaptık. İlerde bunu iyice ciddileştireceğiz.

Esenkalın...
Alt 08.04.2006, 00:48   #5 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Evet, ya sırıtarak "başınız sağ olsun" diyorlar..(Ben bu laftan da hoşlanmam. Evladım şehit olduktan sonra benim başım sağ olsa ne olmasa ne..) ya da "sabredin" diyorlar..

Bir plan yaptığınız söylemişsiniz..Üzerime düşen bir şey olursa başım gözüm üstüne..Elimden gelenle gelmeyenle katılmak isterim..
Saygılar...
Alt 08.04.2006, 03:34   #6 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 2
EmrahG Rss Beslemesi
Kanları yerde kalmadı

Arkadaşlar, forumda yeniyim ve güzel bir haberle giriş yapmak istedim, Büyükanıt Paşamız kanları yerde kalmıcak derken boşa konuşmadığını gösterdi. Kendisinin Genelkurmay Başkanı olduğunda çok şeyin değişeceğini umuyorum.
---------------------------------------------------------------------
Şırnak'ta 3 gün önce 5 askeri şehit eden terör örgütü PKK üyesi 6 terörist, silahlarıyla birlikte ölü ele geçirildi.
Alınan bilgiye göre, 4 Nisan'da Silopi İlçesi Küpeli Dağı bölgesinde 5 askeri pusuya düşürerek şehit eden terör örgütü PKK üyelerinin yakalanması için Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgedeki operasyonlarını genişletti.

Operasyon kapsamında, güvenlik güçlerinin Küpeli Dağı bölgesinden 2 kilometre uzaklıktaki Yeşilkayalıklar mevkiinde bir grup teröristle sıcak temas sağlaması üzerine bölgeye hava destekli takviye komando birlikleri ile taarruz helikopterleri sevkedildi.

Çıkan çatışmada, 8 kişi olduğu belirlenen teröristlerden 6'sı silahlarıyla birlikte ölü ele geçirildi, 2 terörist ise gece karanlığından yararlanarak kaçtı.

Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgedeki operasyonlara devam edildiği bildirildi.
EmrahG adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.04.2006, 03:53   #7 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Ben mi yanlış yapıyorum..Saatlerdir forumda olanların şehitler için yapılabileceklere duyarsız kalmasını anlamıyorum..Bireysel olarak bir çok somut şey yapılabiliyor..Emin olunuz ki sanal alemde kendimizi tatmin etmekten bin kat daha etkili oluyor..Ben yapıyorum ve vicdanımı birazcık rahatlatıyorum...Sanal alem iyidir..Bir çok kişiye ulaşır..Ulaştığı kasimin içinde yüzde on somut hareket çıkaramıyorsa da boştur...Yazmak kolaydır..Lütfen herkes gece yastığa başını koyarken "bu gün Türklük için ne yaptım" diye kendine sorsun...
Yöneticilerin hoşuna gitmezse de canları sağ olsun..Saygılar
Alt 08.04.2006, 04:01   #8 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 2
EmrahG Rss Beslemesi
Soydaşım, isabetli ve güzel şeyler düşünmüşsün, aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz için ne yapılabilecekse, ne kadar yapılabilecekse bir gazi torunu, asker yakını olarak ben hazırım.
Fikrimce belirli bir organizasyon ve hiyerarşi içinde daha faydalı işler yapılabilir, teker teker kişiler nerden başlayacağını, ne yapacağını bilemeyebilir.
EmrahG adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.04.2006, 04:08   #9 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Sayın Emrah,
Ben kişilerin ne yapabileceğini bilmeyeceğine inanmam..Kusura bakmayın..Eğer biz klavyenin tuşlarına basarak asarız keseriz derken Türk çocukları canlarından oluyorsa demek ki onların şanına yakışır şeyler yapmalıyız...Bu konuda ne yaptığımı söyleyerek kendimi övmekten utanırım..Ama eminim ki bir şeyler yapabiliriz..Tanrı aşkına kimse hamesetten sıkılmıyor mu? Her şey için illa ki bir örgüt ve bir lider gerekmez..Bunları beklemek boşuna değil mi?

Bir çok şey yapabiliriz..Şehitlerimizin ruhunu şad edebiliriz.Saygılar
Alt 09.04.2006, 01:28   #10 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 213
ÇİKİ_ŞAD Rss Beslemesi
Aziz şehitlerimizin bir kez daha ruhu şad Mekanı cennet olsun.

Kandaşım senin hakkını nasıl ödeşeceğiz?, yine emek vermiş güzel bir eser çıkarmışın.

Ellerine kollarına sağlık

Saygılarımla
ÇİKİ_ŞAD adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.04.2006, 01:33   #11 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TürkOğuz Rss Beslemesi
ÇİKİ_ŞAD soydaşım sağolunuz... Fazla büyütecek bir şey yok... Saygılarımı sunarım
Alt 02.10.2006, 19:19   #12 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 36
Kemalist Türkmen Rss Beslemesi
teşekkürler ırkdaşım.
Kemalist Türkmen adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler