Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 16.02.2007, 23:10   #1 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Kağan Börüsoy adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 39
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
MASONLAR YİNE ANIRDI,ATATÜRK'E DİL UZATTI!

Yüce Başbuğ'un:"Haydi defolun buradan, cehennem olup gidin Yahudi uşakları. Benim milletim bana kahraman sıfatı verdi, ben sizin gibi bir çift Yahudi’ye uşak mı olacağım? Bu gece sabaha kadar Türkiye'deki bütün localarınızı kapatmadığınız takdirde yarın teşkil edeceğim Divan-ı Harbi Örfi’ye hepinizi verir ve astırırım. Haydi defolun karşımdan!"dediği yahudi uşaklarının kinleri bitmek tükenmek bilmiyor.

Utanıp sıkılmadan Kurtuluş Savaşı'nın kazanılmasında ve Türkiye Cumhuriyetinin kurulmasındaki en büyük payın kendilerine ait olduğunu iddia eden bu uşaklar sürüsünün sözümona üstad-ı azamı,başuşak,Celil Layiktez denen çaşıt,Hareket Ordusu'ndaki subayların çoğunun mason olduğu iddiasından hareketle,Atatürk'ün de mason olabilme ihtimali olduğunu demeye getirmiş.

Uşağın eposta adresi:layiktez@tesviye.org Gereken cevabı verelim.

Bu uşaklar,Ziya Gökalp'ten tutunda daha birçok Türk milliyetçisinin de mason olduğu iddiasında bulunmuşlar...Haberin linki altta.

http://www.bugun.com.tr/haberler/160207/p36009.asp
Kağan Börüsoy Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.02.2007, 23:38   #2 (İleti Bağlantısı)
Yörük Boylu Börü Soylu

BÖRÜ YABGU adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 505
ALINTIDIR...

YENİGÜN DERGİSİNE YANSIYAN TARTIŞMA

Yenigün dergisinin 1938 yılında çıkan 303. sayısında Niyazi Ahmet Okan, Türkiye'de masonların büyük üstadı Operatör Mim Kemal Öke ile Mustafa Kemal Paşa arasında geçen bir tartışmayı şöyle anlatıyor:
Doktor Mim Kemal anlatıyor:

"Bir gün Ahmet Ağaoğlu, Fuat Köprülü, İsmail Hakkı ve eski Milli Eğitim Bakanı Hikmet'in bulundukları bir gece sofrasında Atatürk dedi ki:

'Bu akşam akademik konuşacağız. Söz verilen ayağa kalkarak söyleyecektir.'

Herkes gibi ben de heyecan duydum. Acaba bana da söz düşecek mi? Konu şu idi: Genel durum değiştirilebilir mi? Değiştirilebilirse hangi araçla?
Söz Fuat Köprülü'ye verildi. Ondan sonra Ahmet Ağaoğlu ve İsmail Hakkı konuştular. Aşağı yukarı eğitim ve kitaplarla genel durumun değiştirilebileceğini söylemişlerdi. Bu cevapların hiçbiri Ata'yı tatmin etmedi Memnun olmadığını hissettiren bir tarzda sırayla sözlerini kesti. Yanında oturan Hikmet'e işaret ederek, onun da fikrini sordu. O da diğer kişilerin fikirlerine masonluğu karıştırdı.
İşte o zaman Atatürk:

'Kemal bey işittiniz ya, şimdi sıra size geldi' dedi.

Ben heyecandan titremeye başlamıştım. Ne diyecektim? Söyleyeceğim sözün nasıl karşılanacağını takdir edemeyenler gibi, derin bir tereddüt ve telaş içindeydim.
Atatürk, tekrar:

'Kemal bey ne dersin?' dedi.

Biraz sonra Atatürk:

'Kemal Bey, masonluğun ilkeleri nelerdir?' diye sordu.

'Madem ki, masonluk milliyetçidir, halkçıdır, cumhuriyetçidir, Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilkeleri de bunlardan başka bir şey olmadığına göre, masonluğun faydası yoktur.' dediler.
Cevap verdim: "Evet, ülke dahilinde gerçekleştirmek istediğiniz yüksek ideal ile masonluğun hayal edip gerçekleştirmeye çalıştığı ideal aynı olabilir. Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilkeleri ülke sınırları dahilinde geçerlidir. İşte masonluk, bu idealini ülke sınırları dışında da gerçek-leştirebilen bir kurumdur. Bu bakımdan faydası reddedilemez.'
Atatürk sustu ve biraz sonra:

'Peki Kemal Bey, masonlar hangi ülkede daha mutlular?'

'Diktatörlüklerde mason locaları yıkılır, yakılır, masonlar sürgün ve imha edilirken, Türk milli masonları ulu önderinin ve onun hükümetinin itimat ve gözetiminde olmakla daima mutluluk duymuşlardır. Dünyadaki en mutlu masonların, Türk masonları olduğuna şüphe yoktur. Masonların bu durumunu bilen yabancı masonlar, ülkemizdeki masonların haline gıpta ettiklerini defalarca söylemişlerdir.'

Atatürk 'Lideriniz kimdir?' diye sordu.

'Ülke dahilinde barış tavsiye eden ve bütün dünyaya hitap ederek bu idealin gerçekleştirilmesini sağlayan sizsiniz.'

Atatürk:'Ben bu cemiyete girmem. Ben, başkalarının yaptığı prensiplere değil, ancak kendi prensiplerime uyarım.'

'Masonluğun temsil ettiği yüksek idealin kolayca gerçekleşmeyeceğini biliyorum. Fakat bu, her ülkede insanlık idealin için çalışan entelektüellerin bir araya gelmesine, yaklaşmasına hizmet etmesi bakımından faydalı olabilir.'

Atatürk, bu sözüme hararetli bir ihtarla:
'Hayır Kemal Bey, sen bunu söylemeye yetkili değilsin! Günün birinde insanlık idealinin gerçekleşmeyeceğini kabul etmek doğru değildir. İnsanlığın günün birinde bu mutlu sona erişmesi imkansız değildir' dedi."
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
BÖRÜ YABGU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.02.2007, 00:03   #3 (İleti Bağlantısı)
Yörük Boylu Börü Soylu

ALINTIDIR...

"VAN MİLLETVEKİLİ İBRAHİM ARVAS ANLATIYOR

Van'ın en tanınmış ailelerinden Arvasi ailesinin çocuğu olan İbrahim Arvas, tek parti dönemi (1923-1945) boyunca Atatürk tarafından CHP'den Van milletvekili seçilmiş, o dönemin birçok olaylarına şahit olmuş birisiydi. Arvas'ın, Atatürk'ün mason localarını nasıl kapattığına dair bir görgü tanığı olarak anlattıkları kitabın ana temasını özetliyor:

"... Hatıratımın sonuna yaklaşırken, memleketimizde locaları bulunan masonlardan da biraz bahsetmek isterim. Masonların İstanbul, İzmir, Adana ve Ankara'da birçok locaları vardır.Mustafa Kemal Paşa'nın sevmediği iki zümre vardı: Birincisi dönmeler, ikincisi de masonlardı.Bir gün eski Adalet Bakanı Mahmut Esat Bozkurt'u çağırdı. Kendisine masonları anlatan bir kitap verdi.

'Bunu güzelce incele, yazı ile Halk Partisi Grup Başkanlığı'na ver. Grupta bunlara şiddetli bir hücum yap ve grupça kapanmasına rehberlik et; senin de bu işte büyük şeref payın olacaktır.' dedi.

Grup toplantı günü Mahmut Esat Bozkurt başkanlık makamına bir dilekçe verdi ve okunmasını başkandan rica etti. Katip dilekçeyi okudu. Özeti şöyleydi:

'Biz cetlerimizden gelen, atalarımızın mensubu bulunduğu tarikatları kapattık, masonluk da kökü dışarıda bir Yahudi tarikatından başka bir şey değildir. Memleketimizde bunun ne işi vardır? Bunu da grup kararıyla kapatalım.'

Ve söz istedi; kürsüye gelerek dilekçesini net olarak izah etti. Meclisteki masonları bir telaştır aldı. Hele sözcüleri Şükrü Kaya'yı görseydiniz; süt dökmüş kediye benziyordu. Meşhur hatip Mahmut Esat Bey'e laf yetiştirilebilir miydi? Şükrü Kaya masonluğun bir hayır kurumu olduğunu kürsüden söylediği zaman, grubun hemen bütün üyeleri yüzüne haykırdılar.

'Hayır eserleri nedir, birisini gösterebilir misin? Yalan söylüyorsun, in aşağı!' dediler.

Mahmut Esat ise 'masonluğun kökü dışarıda, gizli, ülke ve millet için zararlı bir tarikat olduğunu ve her yerdeki başkanlarının Yahudiler olduğunu, birçok evraklarla ispat etti. Şükrü Kaya, Kazım Özalp ve Mazhar Germen, son çareyi Genel Sekreter Recep Peker'e sığınmakta buldu. Ve salonda oturan Recep Peker'in etrafını sararak yalvarmaya başladılar. Gruptaki hava çok elektrikliydi. Heyecan son haddini bulmuş, her taraftan 'kapatalım' sesleri yükseliyordu. O sırada Recep Peker söz istedi ve kürsüye gelerek,

'Arkadaşlar, çok önemli bir işin üstündeyiz. Müsaade buyurun, bu işi bir defa da Atatürk'e götürelim, onun da görüşünü alalım, gelecek hafta bugün tekrar huzurunuza getireceğim' dedi. Bunun üzerine mesele gelecek haftaya kaldı.

DEFOLUN YAHUDİ UŞAKLARI

Ertesi hafta Recep Peker geldi ve kürsüye çıkarak şu müjdeyi verdi:

'Arkadaşlar, bugünden itibaren Türkiye'de masonluk kalmamıştır ve bütün locaları kapanmıştır' dedi.

Salonda bir kıyamettir koptu, alkışlar, bağırmalar ve 'kahrolsun Yahudi uşakları' sesleri tavanları çınlatıyordu. Şükrü Kaya ile arkadaşları ortadan sırra kadem basmışlardı. Grup dağıldıktan sonra Meclis'teki masonlar Dr. Mim Kemal'i öne katarak toplu olarak Atatürk'e gitmişlerdi.

Mim Kemal Atatürk'e hitaben, 'efendim biz zaten maiyetinizdeyiz; fakat siz liderimiz olursanız biz pervane gibi etrafınızda dönüp dolaşırız' demiş.

Bunun üzerine Atatürk, 'Peki bir şey soracağım, bana cevap veriniz. Siz Avrupa'dan hangi locaya bağlısınız ve bağlı bulunduğunuzun ismi nedir?' diye sorunca,

'Biz Cenova'ya bağlıyız ve başkanımız da Barca Mişon'dur' demişler.

Bunun üzerine küplere binen Mustafa Kemal Paşa, onlara hitaben

'Haydi defolun buradan, cehennem olun gidin, Yahudi uşakları, benim milletim bana kahraman sıfatını verdi, ben sizin gibilere uşak mı olacağım? Bu gece sabaha kadar Türkiye'deki bütün localarınızı kapatmadığınız taktirde, yarın teşkil edeceğim mahkemeye hepinizi verir ve astırırım. Haydi defolun karşımdan...' diyerek onları kovmuş.

Onlar da yıldırım telgraf ve telefonlarla vaziyeti İstanbul, İzmir ve Adana'ya bildirdiler ve sabah olmadan hepsinin kapatma kararlarını getirip henüz sofrasından kalkmayan Atatürk'e verdiler ve derin bir nefes aldılar. Mustafa Kemal Paşa bu suretle bütün mason localarını kapattı."

İbrahim Arvas, Tarihi Hakikatler, Yargıçoğlu Mat., Ankara, 1964, s. 68 69
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
Alt 17.02.2007, 00:21   #4 (İleti Bağlantısı)
Yörük Boylu Börü Soylu

ALINTIDIR...

Mustafa Kemal Atatürk'ün 1935 yılında "Cehennem olun gidin. Defolun karşımdan! Yahudi uşakları" diyerek Çankaya Köşkü'nden kovduğu Türkiye masonları, 70 yıl sonra Sezer döneminde Köşk'e geri döndü.
Türkiye Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası (diğer adıyla Nur-u Ziya Locası) Üstadı Kaya Paşakay, Büyük Üstad yardımcıları Harun Kuzgun ve Murat Çim'in Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile 45 dakika süren bir özel görüşme yaptıkları ortaya çıktı.
Masonların sadece üyelere gönderdikleri Tesviye dergisinin Nisan 2005 tarihli sayısında yer alan habere göre; Çankaya Köşkü'ndeki görüşme 11 Ocak 2005 tarihinde gerçekleşti.

SEZER:"MASONLUK LAİKLİĞİN KORUYUCUSU"

Haberde şu ifadelere yer verildi:

"Sayın Cumhurbaşkanımız mesleğimize çok olumlu baktıklarını ve masonik prensiplerimiz nedeniyle özel bir konuma sahip olduğumuz mesajını vererek, bizleri ülkemizde Atatürkçülüğün, laikliğin koruyucusu ve teminatı bir topluluk olarak gördüklerini, bundan da büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler."

Türkiye Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası başkanı ve üyelerinin Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i ziyaret tarihi de ilginç bulundu. 11 Ocak (1935) tarihi, Atatürk'ün mason localarını kapattığı günü gösteriyor.

Cumhurbaşkanı Sezerin 45 dakika görüştüğü, laikliğin ve Atatürkçülüğün koruyucusu ve teminatı olduklarını açıkladığı Türkiye Masonları, 1935 yılında da Cumhurbaşkanlığı konutu olarak kullanılan Çankaya Köşkü'nü kovularak terk etmişlerdi.
Alt 17.02.2007, 02:03   #5 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 101

masonların ülkemizdeki varlık süreçleri hayli uzun olmasına karşın haklarında net bilgilerimiz var sayılmaz.kendilerince hıristiyanlıktan bozma hasan sabbah öğretisi karıştırılmış bir ananç tarzlarının ldunu biliyorum.amaçlarının tam olarak nedir bilmemekle beraber hümanist safsatasının kaynakları oluyorlar.merkezlerinin dışarıda olması kontrol edizmez durumlar ortaya çıkarıyor.ülkemizin vaz geçilmez değerlerinden olan laiklik ilkesi nedeyle yaşama şansı bulan masonlar varlıklarıyla ulus devlet yapımıza tehdit oluşturmaktadırlar.atamızın bunu daha önce görmüş olması ve huzurundan kovarak localarını kapatması atamıza karşı isimsiz öfke beslemelerine neden olmuş olmaliki bilinçsiz sözlerle şahsiyetini karalama densizliğinde bulunmuşlar.ne denir adama it demeyle it yapamazsın
trakyalı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.02.2007, 11:38   #6 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 31
evet masonların bir inanç sistemi yok hatta hristiyanlık dahil bütün dinleri yok etmek istediklerini biliyorum.bunlrın taptıkları tek şey paradır. aslında Kurtlar Vadisi'nden nefret eden bir genç olmama rağmen Kurtlar Vadisi ilk defa bir işe yaramıştı ve dikkatleri masonlar üzerine çekmişti. ama buda yine masonların bir oyunu olabilir çünkü Show Tv'nin sahibide mason.
Tanrı_Dağları Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.02.2007, 16:50   #7 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Türkmen İhtilali adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 158
Atatürk'ün kovmasından sonra Mason localarının Türkiye'de faaliyete geçmesi 10 Kasım 1938'den sonraya denk geliyor. Ne kadar anlamlı değil mi?

Masonlar küresel çetenin ta kendisidir. Çünkü dünyanın her yerinde örgütlenip birbirlerini desteklerler. Türkiye, masonlardan bir gün mutlaka temizlenmelidir.
Türkmen İhtilali Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.02.2007, 19:39   #8 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

YALINSAK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 534
Her zaman Atamıza ihanet etmek için fırsat bekleyen kör İsmet.Atamız öldükten sonra, açık açık ihanetini her alanda gösterdiği gibi Atamızın 1935 yılında kapattıdığı mason localarını, 1948 yılında kör İsmet zamanında serbest bırakmasından sonra, yurdumuzun dört bir yanına yayılmıştır.Kör İsmet ihanetini birkez daha göstermiştir.

Acaba Atatürkçüyüm diyen kaç kişi, Atamızın kapattığı mason localarına karşıdır?Hala niye kapatılmadı bu mason locaları diye seslerini yükseltmemektedirler..!
YALINSAK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.01.2008, 09:55   #9 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İlter Noyan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 53
Kalabalık mekânlarda olmak veyâ olmamak, zor duruma düşmek veyâ düşmemek bâzı şahısların hayatlarında olağanüstü mânâlar ifâde etmez. "Haydi şimdi bütün eller havaya, artık girdik hepimiz de havaya" diye bir şarkı vardı. Bence bu kişiler bu şarkıyı kendilerine millî marş hâline getirmelidirler. Genetik hâdiselerin ne denli etkili olduğunu göz önünde bulundurursak, ruh zannedilen, hâlbuki beynin sebebiyet verdiği hâdiseler silsilesini daha iyi idrâk ederiz. Bu yazıyı okurken zor durumda kalanlar, iki elleri birbirine bakacak şekilde el kaldırabilirler. Zîrâ bilirler ki simgesel tavırlar her zaman yardımlarına koşar ve bu kötü niyetli kişilerin her zaman ve her şekilde birbirlerini kollamak gibi bir özellikleri vardır. Zor durumda kalmayıp, ferahlayanların hiçbir şey yapmalarına gerek yok çünkü onlar samîmî vatan evlâtlarıdır.

Türkiye, Atatürk'ün ölümünden sonra dingonun ahırı hâline gelmiştir. Kemâlizm denilen muazzam safsatayı savunanlar mı istersiniz, "milliyetçiyim" deyip de Arap Anayasasını hâkim kılmaya çalışanlar mı istersiniz, "Lenin'in yolundayız" diye slogan atıp, Belçika'da viski içenler mi istersiniz? Ne isterseniz Türkiye'de mevcuttur. Kemâlizm, her surata uyum sağlayan bir maskedir ve Türkiye'de maskeli süvâri çoktur. Tek endişem bir gün Aborjinlerin de "biz Kemâlistiz" demeleridir. Türk-İslâm sentezi, Amerika'nın yeşil kuşak projesidir. Bir de şu meşhur Leninistler var tabiî... Hani şu yeni yetmelere yurt dışından "yakın kendinizi hapishânelerde" diye mesaj verip de, Misâk-ı Millî sınırları dışında yaşayan ve son derece kapitalist bir hayat süren kişiler...

Hangi düşmandan bahsedelim ki? Denizde kum, bizde düşman... Tabiî bizdeki deniz öyle bir denizdir ki; ne ortadan ikiye ayrılır, ne de târihî bir kanıt bırakır. Kanıtları bile başkaları yazıyor ve biz ağzımızı açıp, okuyoruz. Neyse, konumuza dönelim; Türk milleti uyumaya devâm ederse, düşmanlar amaçlarına ulaşacaklardır maalesef... Demek ki bundan sonra haberleri, programları, dizileri izlerken daha dikkatli olmalıyız. Özellikle de siyâsetçilerin verdikleri demeçleri… Hattâ sanat âlemine mensup kişilerin gündeme getirdikleri olayları da dikkatle tâkip etmeliyiz. Bu arada düşmanlarla iş birliği yapan ve maddî menfaat gözeten şahıslar da mevcuttur. Bu iş kademe kademedir. Otuzüç kere maşallah, ne diyelim… "Usta, ne diyorsun bu hususta" diyecek hâlimiz yok. Zîrâ ne çırak oluruz, ne de usta... Bizim, üstadlarla falan işimiz olmaz, bizden uzak olsunlar.

Uyanık ol Türk oğlu! Sen ki safkan Türk'sün, sen ki millî değerlerimize zarar veren, gençlerimizi zehirleyen kurumlara ve kişilere karşı Atatürkçülük panzehirini üretmiş bir toplumun ferdisin. Tek kılavuzun akıl ve bilim olsun. Türk'ü sev, Türk'ü düşün, Türk'ün yükselmesi için çaba sarf et. Unutma ki senin için yüksekliğin hudûdu yoktur. Tanrı Türk'ü Korusun!
"Sanatçı, toplumda uzun çalışma ve uğraşlardan sonra alnında ışığı ilk hisseden insandır. Hepiniz milletvekîli olabilirsiniz, bakan olabilirsiniz; hatta Cumhurbaşkanı olabilirsiniz, fakat sanatkâr olamazsınız."

Mustafa Kemâl Atatürk
İlter Noyan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.01.2008, 10:28   #10 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

İletiler: 225
"Görüyoruz ki, Kitâb-ı Mukâddes'in haricinde Yahudiliğin gizli bir ananesi, bir geleneği vardır. Biz bunun idrakindeyiz. Ve yalnız buna vâkıf olanlar Kitâb-ı Mukâddes'in hakikî mânâsını anlayabilirler. Biz de bu gelenek etrafında teessüs eden yüksek felsefeyi hülâsa etmeye çalışıyoruz." (4. Konferans, Selâmet Mahfilî)

Masonluk, görüldüğü üzere sıradan Yahudileri bile adamdan saymayan, Yahudi siyonizminin "hümanizm" maskesiyle kamufle olmuş en önemli ayağı, parası bol, sosyal nüfûzu yüksek seçkinler zümresinden oluşan, milliyetsiz, vatansız ve Başbuğ Atatürk'e karşı içten içe düşman olan bir oluşumdur.
Kür Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.01.2008, 19:05   #11 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Aybala adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 482
Masonluk, görünürde "hümanist", ama altında para babalarının çıkarları var. Her zaman kendi adamlarını tutarlar, yani kendilerinden olmayan kişilere karşı öyle hümanist değiller. İyi bir eğitiminiz ve kariyeriniz varsa, sizi ya kendi aralarına alıp sindirmek isterler, ya da sizi rakip görüp ezmek isterler. "Ya bizdensin ya da hiç" mantığıyla bakarlar. Onlardan değilseniz, sizin işinizde yükselmenize mani olmak için ellerinden geleni yapıp gelmek istediğiniz noktaya kendi adamlarını yerleştirirler. Bu şekilde, Türkiye'de hep kilit noktalara işinin ehli olmayan sırf mason olduğu için birtakım insanlar getirilir. İşini iyi ve dürüstçe yapanlar ise ezilir, sıkıntı çeker. Düşünün siz tırnaklarınızla kazıyarak, emek harcayarak, alın terinizle işinizi yapıyorsunuz, ama sırf mason olduğu için bir başkası tepeden inme bir şekilde sizden daha kıdemli bir noktaya geliyor.

M. Kemal Atatürk.
Aybala Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.01.2008, 02:18   #12 (İleti Bağlantısı)
Dinci bölücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 117
Alıntı:
Kür Şad adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
"Görüyoruz ki, Kitâb-ı Mukâddes'in haricinde Yahudiliğin gizli bir ananesi, bir geleneği vardır. Biz bunun idrakindeyiz. Ve yalnız buna vâkıf olanlar Kitâb-ı Mukâddes'in hakikî mânâsını anlayabilirler. Biz de bu gelenek etrafında teessüs eden yüksek felsefeyi hülâsa etmeye çalışıyoruz." (4. Konferans, Selâmet Mahfilî)

Masonluk, görüldüğü üzere sıradan Yahudileri bile adamdan saymayan, Yahudi siyonizminin "hümanizm" maskesiyle kamufle olmuş en önemli ayağı, parası bol, sosyal nüfûzu yüksek seçkinler zümresinden oluşan, milliyetsiz, vatansız ve Başbuğ Atatürk'e karşı içten içe düşman olan bir oluşumdur.
Çok değerli bir bilgi ve çok değerli bir yorum. Tebrik ederim.
Gökoğuz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.01.2008, 19:01   #13 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 114
"Haydi defolun burdan, cehennem olun gidin. Yahudi usaklari. Benim milletim bana kahraman sifatini verdi, ben sizin gibi bir cift Yahudiye usak mi olacagim. Bu gece sabaha kadar Türkiye`deki tüm localarinizi kapatmadiginiz takdirde yarin teskil edecegim divan-i harp örfiye hepinizi verir astiririm. Haydi defolun karsimdan."
Iste Basbug Mustafa Kemal ATAtürk`ün tavriyla masonlarin "uykuya yatma devri" dedikleri dönem böyle baslar. Zorunlu olarak tüm mason localari kendilerini kapattiklarini ilan ederler. Tüm mallarina el konur ve mallar acilacak olan Halkevlerine devredilir.

Günümüzde mason olabilmek icin kendilerini parcalayan bürokratlara en iyi cevabi yine Basbug Atatürk vemistir. Kuyruk acisi olan masonlar elbette Büyük Lider Atatürk`e ellerinden geleni yapmak isteyeceklerdir.
Dünyada baska bir lider yoktur ki mason localarini kapatmak icin böyle cesurca bir devlet politikasi izlesin.
Tapinak sövalyeleri bir baska deyisle homo sövalyeler unutmamalidirlar ki; bizler Atatürk cocuklariyiz.
AYZIT Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.01.2008, 19:04   #14 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 43
Masonların geçmişten kalma kuyruk acısı devam ediyor o yüzden Atatürk cumhuriyetine son verip yerine, ikinci cumhuriyet kurmak isteyen masonlar, ibraniler ve dönmeler AKP'yi destekliyor...
KARGI Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
anirdi , atatÜrk'e , dİl , masonlar , uzatti! , yİne

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler