![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Maymunlar bayrağımıza saldırdı
Türk bayrağına çirkin saldırı
![]() DALGALANAN TÜRK BAYRAĞINI İNDİRMEYE ÇALIŞTILAR ![]() Okulun bahçesinde dalgalanan Türk bayrağını indirmeye çalışan şerefsizler, yerine ellerinde taşıdıkları terör örgütünü temsil eden bez parçalarını asmaya çalıştı. Toplam 11 kişi gözaltına alınmış köpeklerden.7 side enik olduğu için bırakılacak.Ve yine bunlar kurtulacak.Ama paşalarımız içerde yatacak.Adalet bu mu?Artık zamanı geldi.Birinin hadi demesi lazım.Artık son noktaya geldik.Yapabilecekleri en son şeyi de yaptılar.Tv de gördüğümde ağlayacaktım nerdeyse.Kaç dönem dünyaya hükmetmiş bu milletten bir önder çıkıp bizi de örgütlemeyecek mi?Bu millet bu kadar aciz mi kaldı? |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Başbuğumuz Atatürk neyine yetmiyor anlamıyorum,Atatürk'ü her yeri yeriyle öğrenip araştırdığına inanıyor musun?Eğer inanıyorsan bence yeni bir arayışa ihtiyacın olmaz.
''İçimizden çııkar elbet yeni bir Bozkurt.''Atsız Ata zamanı gelince.. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Altay Han,
Öncelikle bu tarz olayların haberini eklemeden önce bir zahmet okursan, kürdofil biri tarafından yazıldığını rahatlıkla göreceksin. Haber baştan sona k.rtleri aklamak havasıyla yazılmıştır. Yani akıllıca bir şekilde çarpıtılarak kamuoyunun dikkatine sunulmuştur. Amaç k.rtlerin bu olaylarla alakasının olmadığını sadece dışardan gelen birkaç provokatörün gösteriyi bu noktalara taşıdığını anlatmaktır. Merak ediyorum da nerden geliyor bu provokatörler ? Büyük ihtimalle aydan geliyorlar. Neticede k.rt eniklerinin arasında bu tarz kahpe dölleri barınamaz. Çünkü k.rtler bu vatana aşık insanlardır. Nevruz ve diğer tüm gösterilerde o yöre insanlarının (k.rtlerin) bizzat bu olaylara karıştığını anlamamak için aptal olmak gerekir. 7 den 70 e kanı bozuk olan bu soysuzların ne mal olduğunu artık kundaktaki bebek bile biliyor. Bundan ötürü bu tarz aptallık örneği olan haberler ile ancak beyinden mahrum insancıkları kandırabilirler. Öyle de yapıyorlar. Bu haberlere kanıpta başımıza k.rtçü kesilenleri hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu ve benzer her türlü bölücü gösteriyi yapan dün olduğu gibi bugünde, bizzat k.rtlerdir. Provokatör de k.rdün ta kendisidir. Düşmanı dışarda aramaya gerek yok! Çünkü o her zaman yanı başımızda. İş bunu anlamaktır. Altay Han, sende farkında olmadan bu aşağılık kürdofillerin reklamını yapıyorsun burda. Otağ yöneticileri boşuna demiyor, eklediğiniz iletilere kendi yorumunuzu da katın diye. Çünkü basın denen Türk aleyhine çalışan organın ne mal olduğunu bu haber ilede rahatlıkla görebiliyoruz. Amaç Türk ü diriliş uykusundan uyandırmamak ve yanı başındaki hainler olan k.rtleri kardeş olarak lanse etmektir. Neticede çıkarları bunu gerektiyor. Bu ve benzeri haberleri eklerken dikkatli olmalıyız. Çünkü istemeden de olsa bu kürdofillerin ekmeklerine yağ sürüyoruz. Türkçü özellikle de bu günlerde uyanık olmalıdır ve bu yönde hareket etmelidir.
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
Sn Temüçin,haberi koymadan önce birkaç siteye baktım.En sonunda bir haber sitesinden aldım.Yani okudum tabiki.Haberi ekleyip yorumumu da yazdım. |
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu haber dünün haberi ve bu gün hiç bir hatırlı gazetede görmedim. İlginç geldi!!!!
"Üstte mavi gök, altta yağız yer kılındığında ikisi arasında kişioğlu kılınmış (yaratılmış). Kişi oğlunun üzerine ecdadım, dedem Bumın Kağan, İstemi Kağan (kağan olarak) oturmuş. Oturarak Türk milletinin ilini töresini tutuvermiş, düzenleyivermiş." Bir arap atasözü derki : Vahidun Karamani elfun yemani |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Amaç, haberi olduğu gibi kopyalayıp altına yorum yazmak değildir. Amaç, haberi kendi yorumunuzla bizlere sunmanızdır. Anlatmak istediğim buydu aslında...
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Tüm kandaşlarım bu şekilde düşünüyordur elbet, yeniden yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama Türk'e kefen biçenin ölümü korkunç olur, bunu dedeleri bilmiyor mu sanki !? Demek ki tam öğretmemişler bu kürd eniklerine...
Yeter artık şu AKP yüzünden çektiklerimiz, şu kürdler bu kadar şımarıyorsa tek sorumlusu AKP'lilerdir. |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Şanlı şerefli bayrağımıza bu maymunların elini sürmesi ne hadlerine. Ne bu cürret. Tabi bu cesareti akp lilerden alıyorlar. Tanrı Türk milletini, Türk bayrağını , Türk dilini bu şerefsizlerden kurtarsın.. Mİlletimiz titreyip kendine dönsün artık !
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bu olayı görünce aklıma kıbrısta ağzında sigarayla bayrağımızı indirmeye yeltenen rumun askerimiz tarafından vurulması geldi o günden bu güne değişen sadece soyu sopu bozuk ümetçi yeşil koministlerin ülkeyi yönetimini ele geçirmesi oldu.
Kıbrısta rumun yapamadığını bu günkü ümetçi devşirmelerin iktidara gelmesiyle milli güçleri etkisiz hale getirmesiyle kürt enikleri ülkemizde yapmaya başladı ve bu olaylara kimsenin tepki vermemesi esas bizleri yaralaması gereken kimsenin tepki vermemisidr bu ülkenin vatansever savcıları lütfen görevinizi yapın aşağıdaki resimdeki rumun başına gelen olay temeni ederimki kürtlerede olur. ![]() |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
Y.N:KIYIM İÇİN DİREKTİFLER VERMEDEN ÖNCE SANAL OLUP OLMADIĞINI KANITLA SESLİ SOHBET ODASINA BUYUR.EKRAN ARKASINDAN KLAVYEDEN SALAMAK KOLAY. |
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkı'nın Buyruğunda
|
Namusumuza saldırmaya çalışan bu soysuz köpeklerden elbet intikamımızı alacağız.
Türk unutmaz, Türk affetmez! Bunlara benzeyen soysuz bir rum zamanında Kıbrıs'ta bayrağımızın tepesine çıkıp,indirmek istemişti ve Kahraman Subayımız o soysuzu başından vurdu. Elbet günü gelecek ve elbet bunların intikamını alacağız.
Bir ulu şehirde toplanmış kırk er görüyorum... Aralarında sen de varsın... Yağmur yağıyor... Irmağın kıyısında dövüşüyorsunuz... Budun kurtuluyor... Bin üç yüz yıllık ölümden sonra dirileceksiniz... Acunun batımına dek adınız gönüllerde kalacak... |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Yapılan bu olaylar bardağı taşırmaktadır.
İçeride bu etnik döküntüler bayrağımıza saldırır, dışarıdan ülkemize tatile gelen rus itler 60 yaşında bir Türk kadınına zorla vokta içirmeye kalkışır ve kadın içmeyince küfürler savurarak yaşlı kadının oğullarına saldırır ve onları hastanelik ederler. Savcılıkta sadece ifadeleri alınır ve serbes bırakılırlar. Türk'e ve Türklüğe saldırıyı o kadar kolaylaştırdılarki kendi vatanımızda bile elin aşağılık ırkına mensup zevatlar gelip Türk insanına hakaret edip ve darp edebiliyor, bunun soununda ise ellerini kollarını sallayarak tatilleine devam ediyorlar. İçerde her zaman uğraş içinde bulunduğumuz evrimini tamamlamamış olan bir takım yabani sürüleriyle mücadele dışta mücadele ve hükümet ile mücadele nereye kladar böyle gidecek? Türk soyulu ne zaman kadar kendi vatanında horlanmaya devam edecek? Yeter artık yeter!
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
TANRI TÜRKÜ KORUSUN
|
Şerefsiz tenyalar,o bayrağımıza uzanan elleri kesmesinide,kelleleri kesmesinide biliriz.
"Türk bu ülkenin yegane efendisidir. Yegane sahibidir.Saf Türk olmayanların bu ülkede bir tek hakları vardır, hizmetçi ve köle olma hakkı, dost ve düşman hatta dağlar bu hakikati görsünler" MAHMUT ESAT BOZKURT |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bayrağımıza , maymunlar , saldırdı |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|