![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Merak ettiğim bir şey...
Öncelikle tüm Türkçü abi ve ablalarıma selamlar...Ben henuz 16 yaşındayım ve cevremde bir tane bile Türkçü arkadasım yok ve olmasını cok isterdim.Şunu merak ediyorum,sadece benim çevrem mi boyle,yoksa gercekten bu yaşlardaki Türkçülerin sayısı cok az mı?
Sakın yanlış bir anlaşılma olmasın,burası bir copcatan sitesiymiş gibi ben burada hadi arkadaslık kuralım falan gibi bir şey soylemek istemiyorum,sadece bu konuyu merak ettim,çünkü buna gercekten cok üzülüyorum... |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türkçülerin sayısı az değil. Herkes az yada çok Türkçüdür. Fakat henüz organize değiliz.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bende yalvaça katılıyorum Türkiye'de çok iyi bir Türkcü potansiyeli olduguna inanıyorum ama organize olamıyoruz bir türlü , bunla ilgili bir çalışma yapılmalı
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben Türkçülerin sayısının az olduguna dair bir şey soylemedim,tabi ki az degiliz,hatta daha da coğalacagız.Lütfen yazdıklarımı dikkatli okuyunuz,benim soyledigim, benim yaşımdaki Türkçülerin sayısının az olup olmadıgı idi.Çünkü agaç yaş iken egilir diye düşünüyorum ve cevremde bir tane bile Türkçü arkadasım yok...
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Benim yaşım 15 Asilırk kandaşımın yaşı 16 hiç bir ideolojinin bizim kadar genç olan taraftarları yok hele teşkilatımız palazlandığında gün Türkçülerin olacaktır. Türkçülüğe yatkın olan kandaşlarımız var ancak TÜrkçülük ideolojisini tanımadıkları için Türkçü sayısı az gibi görünüyor. Bu davayı gençlere tanıttıkça yarın öbürgün sokaklarda Türkçü olduğunun bilincine varmış gençler göreceğiz.
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sevgili Tanrıkut kandaşım, çevremdeki yaşıtlarım ya sacma bir iki kitap okuyup koministim diye cıkıyor,ya ülkü ocaklarına gidip ülkücüyüm diye cıkıyor.Ben Türkçüyüm diyorum,ırkçıyım diyorum,fikirlerimizi anlatıyorum,benim goruşlerim sacma geliyor onlara,ha bunların coğu umurumda değil,fakat gercekten Türk olanların da boyle düşünmesi kanıma dokunuyor... Ama içimdeki Türkçülük atesi daha da alevleniyor,daha da büyüyor bunları gordukçe...Çok haklısın,senin gibi bir soydaşımı tanımak inan coook mutlu etti beni...Tanrı yolumuzu acık etsin!
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
İş ailede ve çevrede biter. Türklük eğitimi verilmeyen çocuk, soysuz olmaya adaydır.
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Haklısın Tanrıkut, ama aynı zamanda, Türk oldugunu bilen,bunu damarlarında hisseden,arastırıp dogru yolu da bulur diye düşünüyorum ben.Ornegin bana hiç kimse Türkçülüğü anlatmadı,ben sadece boyle bir ideolojiyi duydum ve arastırıp kendim ogrendim..
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bizim yaşlarımızda fazla kişi yok çok yalnız kalıyoruz
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
YANIT
Ben de 12 yaşındayım ve 18 Ağustos'da 13'e gireceğim . Çevrede benim yaşımda hiçbir Türkçü yok ve büyük olan kimseler de yok.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sizleri gordugume cok seviniyorum gercekten...Bozkurtserhan kardesim senin yaşında bir Türkçü ile karşılaştığım için de cok mutlu oldum,cok gururlandım dogrusu.Bizim kadar genç Türkçülerin sayısının artacagından eminim.Tanrı yolumuzu açık etsin...
Yalnız Türk,Türkçü,Türkçülük..gibi kelimeleri yazarken büyük harfle başlamak gerekiyor.Herhalde gözünden kaçtı,bu tür hatalarımızda birbirimizi uyaralım ki dogruyu ogrenelim
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
keşke organize olabilsek okullarda filan okullarda çok kanı bozuk olan kişiler var
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Evet cok kanı bozuk adamlar var...Örnegin benim okulumda bir sürü ülkücümüz,bir iki kitap okuyup kendini kominist ilan edenimiz,etliye sütlüye karışmayan şuursuzlarımız mevcut.Ülkücülerimiz polat alemdar abimizin(!)veliahtları olarak orgutlenmiş durumdalar.Koca okuldan da cıksa cıksa bir iki Türkçü cıkar herhalde.Yani orgutlenmek gibi bir durum olmaz.O yuzden de aslında ben soyle bir şey istiyorum; bu kadar genç olan Türkçüler olarak biz tanışalım,fikirlerimizi tartışalım,birbirimize destek olalım,yalnız oldugumuzu hissetmeyelim...
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bizim başlıca sorunlarımızdan bir tanesi Türk milletine, milliyetçiliğin tekelinin sadece çapulcu ümmetçi Mhp'de olmadığını anlatmaktır.
Alıntı:
Bir çapulcuya göre; "Kişi Türkçü olmak için kanın değil, fikirin önemi vardır" diye sayıklayabiliyorsa, Türkçülere düşen görev böyle saçma sapan düşünceleri bertaraf etmektir. Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin temel fikri Türkçülüktür. Atatürk'ün ölümünden sonra Türkçülük fikri, dahili ve harici düşmanlarımız tarafından saldırılmıştır.Atsız Ata'mız Türkçülük ülküsü için ölümü bile göze alıp, bu kutlu yolda 1944'de bir nevi önderliği üstlenmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|