![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Atatürk ü sevmek
|
merhaba arkadaşlar
ben yeni üyeyim sitenizi çok beğendim. beni biraz aydınlatırsanız sevinirim. bu site bir partiye bağlımı.atatürk sevdalısı 55 yaşında cumhuriyet kadınıyım.lütfen beni aydınlatın.
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sitemiz hiç bir parti veya derneğe bağlı değildir. Ata'sına, cumhuriyetine, Atsız Ata'ya, Türklüğe, Türkçülüğe ve ordusuna kayıtsız şartsız bağlı Türk gençleri tarafından kurulmuştur, onlar tarafından yaşatılmaktadır.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sayın büyüğüm; öncelikle Türkçü otağımıza hoşgeldiniz, otağımız herhangi bir partiye bağlı değildir. Bu otağ Türk, Türkçü ve Atatürkçü gençler tarafından kurulmuştur, bizim çizgimiz Başbuğ Atatürk'ün çizgisidir. Her türlü yabancı akımları ve dayatmaları; (ümmetçilik, sentezcilik, komunistlik vb. gibi) redderiz. Biz Türk çocukları olarak Başbuğumuz Atatürk'ün kurduğu laik demokratik cumhuriyetin savunucularıyız.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Atatürk ü sevmek
|
teşekkürler.sizlerle grur duydum gözlerim yaşardı.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bizler, o büyük insanın (Mustafa Kemal ATATÜRK) açtığı yolda yürümeye uğraşan sıradan kimseleriz. Eğer ki O'na bir lahza layık olabiliyorsak, dünyada yapılabilecek en büyük ve iyi işi yapmışız demektir.
Şerefli milletimizin asil bireyleri tarafından -hakkımız olmasa da- övgüyle anılmak, bizi sevindirir efendim. Saygılar. |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|