![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
MERSİN'DE TÜRKÇÜ BULUŞMASI
Mersin'de bulunan TÜRKÇÜ arkadaşlarımızla yapacağımız buluşmaya, otağımızda, Mersin ve çevre illerde bulunanlardan, katılım olabileceğini düşündüm.Toplantının günü henüz belli değildir.Katılmak isteyen ırktaşlarımızın konunun altına isimlerini eklemesi uygundur.Saygılar.
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ GÜÇ
|
Olursa memnuniyetle katılırım.
Sınavların denk gelmeyeceği güne denk getirilmesi iyi olur. Kandaşlarımla buluşmak dileğiyle...
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bende katılmak isterim sınavlara denk gelmiyceği gün daha iyi olur benim içinde
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Toplantıya Tabi ki Katılacağız.
Buluşma Gününü Sorun Etmeyelim Kandaşlarım.Herkes İçin Uygun Olan Zaman Mutlaka Bulunacaktır |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Mersinli Türkçülerin Konuya Daha Fazla Rağbet Göstermesini Bekliyorum.
Üye Olupda İlk MEsajını Buraya YAzacak Olan Kullanıcı Adlarını Bildiğim KAndaşlarıma Kefilim. Çaşıt Olcakları Gibisinden YAnlış Anlaşılmalar Olmasın. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Şahsınızın kefil olması güvenlik açısından bir endişe olmayacağı anlamına gelmiyor.Daha ilk iletisinde buluşmak isteyenler kabul edilmeyecektir.
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
bende katılmayı çok isterim
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
İsmini vermek istemiyorum uygun olursa o ismini verir |
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Sana kefil olur o ayrı.Sen kurduğun cümleyi tekrar oku istersen.Daha tanımadığımız,ilk iletilerini ekleyen kişilere sen dahil hiç kimse kefil olamaz.Haddinizi aşan yöntemleri burada belirtmeyiniz.Gereken ne varsa yönetim yapacaktır,kimin katılıp katılamayacağına yine yönetim karar verecektir.
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türkçüler, en fazla düşmana sahip olan gruptur. Şöyle bir bakın, bize düşmanlık etmeyen bir tek fikir/ideoloji grubu var mı? Elbette yok. Bu yüzden güvenlik her zaman en öncelikli meseledir. Şimdi bazıları "Türkçüler korkuyor" gibisinden iftiralar türetebilir. Fakat mesele korku değildir. Türkçülerin düzenlediği bir toplantıda eğer küçücük bir olay dahi patlak verse, bu Türkçülere mal edilir ve işin yasal boyutunu bir yana bırakın, imajımız çok sarsılır.
Bu yüzden herkes kendine referans olup gelerek samimiyetini gösterirse en faydalı iş olur. |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
toplantı
Kusura bakmayın ama önceki iletilerden bir şey anlamadım.Sitede yeniyim.
Toplantılara katılmak için ne şartlar gerekiyor? Anladığım kadarıyla sohbete katılmak güven sağlamak için gerekli. Ben internet kafeden bağlandığım için sohbete katılamıyorum. Zaten Mersin'de yaşamıyorum ama bulunduğum şehirde toplantı olursa katılmak ve diğer Türkçülerle tanışmak isterim. Eğer tecrübeli bir üye bu konuda beni aydınlatırsa sevinirim.
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Tabi ki kandaşım olarak size güvenim sonsuzdur.Lakin benim TÜRKÇÜLÜK'te yol göstericim olarak gördüğüm Sn.GÖKYELELİ BOZKURT'un bilgisi dışında birşey yapmam imkansızdır.Aynı şekilde kardeşim, hatta diğer kardeşlerimin de yardımını isteyeceğim.TÜRKÇÜKÜRŞAD kandaşım seninle ilgili bir şüphem olması imkansızdır lakin Bozkurt görünümünde ki çakalların varlığı ise gerçektir.Çakalların ne yaptığı bellidir ama önemli olan bu kutlu olaya bulaşmalarını engellemektir.Saygılar.
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sayın Asena01,
Kimseye güvenmeyin; güvenirseniz hata edersiniz. Ben 2003-2007 yılları arasında tam 4 yıl boyunca buluşma/toplantı işleriyle uğraştım ve görmediğim kalleşlik, kahpelik, nankörlük, alçaklık, hainlik kalmadı. Masamda tıka basa yiyip içen kişiler bir süre sonra arkamdan "sahte Türkçü, ermeni, yahudi, kürt, ajan, vs." diye iftira atmaya başladılar; evimde misafir ettiğim kişiler evimin adresini ülkü ocaklarına verdiler, maddî destekte bulunduğum derneklerin mensupları şahsıma karşı yapmadıkları pisliği bırakmadılar. Bunların hepsi sözde Türkçü idi ve ben de sizin gibi onlara güvenmiştim, aklıma tüküreyim... 37 yaşındayım, 37 yıllık hayatım boyunca kimseden görmediğim düşmanlığı, düzenlediğim buluşmalara katılan kişilerden gördüm. Bu kahpece ve sinsice düşmanlık genelde kıskançlıktan, çekememezlikten kaynaklanır... (Çağatay kardeşim tüm bu olayları çok iyi bilir, isterseniz size anlatır.) Belki inanması zordur ama defalarca toplantımıza katılan, Türkçü olarak tanıyıp bildiğimiz Mehmet Çağlar adlı bir şahısı Gazi Üniversitesi'nde Sızıntı Dergisi'ni (Fethullah Gülen cemaatinin dergilerinden biri) satarken yakaladık. Yani aramıza Fethullahçı çaşıt bile girmişti. Bu konularda tecrübeli bir kişi olarak, toplantı işine hiç bulaşmamanızı tavsiye ederim. Yok eğer ille de toplanmak istiyorsanız, toplantıya katılacak kişilerin adını-soyadını-vatandaşlık numarasını-ev adresini-ev telefonunu mutlaka alın. Vermek istemeyenler toplantıya katılmasın, cehennemin dibine kadar yolları var. |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Fakat zaman içerisinde, gözümde pek büyüttüğüm o Türkçülerin yüce bir kana ve kutlu bir yaşam biçimine falan sahip olmadıklarını anladım. İnternette görünmeye çalıştıkları gibi değillerdi ve işin doğrusu, tüm hayatım boyunca tanımış olduğum en rezil yaratıklardı. Amacım hevesinizi kırmak veya buluşmanızı baltalamak değildir. Sadece, 4 yıllık tecrübeme ve yaşadıklarıma dayanarak size yol göstermeye çalışıyorum. Evli barklı bir insansınız, yarın gerçek kimliğinizi öğrenen birtakım alçaklar hakkınızda dedikodu yapıp iftira atmaya başlarlarsa bunu kaldıramazsınız. Emin olun ki sonunda bunlar başınıza gelecektir, başka birşey beklemeniz sadece hayalperestlik olur. TTK |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|