Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 15.07.2006, 21:51   #1 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 2
Kurtcebe Alptemoçin Rss Beslemesi
Mhp Ankara il Başkanı:Marksistler Haklıymış

MHP Ankara İl Başkanı Ömer Demirel, 12 Eylül öncesinde, "Ekonomik bağımsızlık olmadıkça siyasi bağımsızlık olmaz" diyen Marksistlere çok kızdıklarını belirtirken, "Aslında çok doğru söylemişler. Bugün bunları yaşıyoruz" dedi.
Demirel, bir gazetecinin, "Marksistlere yönelik açıklamalarınızla geçmişe dönük günah mı çıkarıyorsunuz?" sorusuna, "Gelişim güzel bir şeydir. Hepimiz geriye dönüp özeleştiri yapabiliriz. Onlardan da geçmişte bizi eleştirenler bugün bize geliyor" yanıtını verdi.
Önümüzdeki hafta sonu yapılacak MHP Ankara İl Kongresi öncesinde bir basın toplantısı düzenleyen Demirel, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "ilişkiler yeniden tanımlanmalı" diyerek oluşturduğu "ucu açık AB politikası"nı aşan bir açıklama yaptı.

AB'ye 'dondurma'
Demirel, "1994'teki Ar-Ge çalışmasında bu kadar önemli bir kararın referandumla halkın önüne getirilmesi gerektiğini söylemiştim. Merkez Karar Yönetim Kurulu'nda da kabul görmüştü. Bugün yine aynı düşüncedeyiz. AB ile görüşmeleri dondurabiliriz, durdurabiliriz veya yeniden gözden geçiririz" dedi.
Demirel, bir gazetecinin, "Bahçeli 'ilişkiler yeniden tanımlanmalı' diyerek parti politikasını formüle etmişti. Bu görüşünüzden Genel Merkez'in bilgisi var mı?" sorusuna, "Sözlerim Genel Merkez'in görüşüdür" yanıtını verdi.
Siyaset yaparken kin tutmadıklarını belirten Demirel, emperyalizm ve bağımsızlık konusunda, "12 Eylül öncesi Marksistlere kızardık. 'Ekonomik bağımsızlık olmazsa siyasal bağımsızlık olmaz' derlerdi. Çok doğru söylemişler. Bugün bunları yaşıyoruz" diye konuştu.

ABD'lilere ret

Demirel, ABD Büyükelçiliği yetkililerinin Polatlı İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etme isteklerinin reddedildiğini açıkladı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır, Demirel'in açıklamasını soran Milliyet'e, "Biz, AB ilişkilerimizin yeniden gözden geçirilmesine dönük açıklamalar yaptık. Arkadaşımız, 'ilişkileri dondurma, durdurma' sözlerini belki bu kapsamda söylemiş olabilir" diyerek, Genel Merkez'den bu şekilde açıklama yapılmadığını söyledi.

http://www.milliyet.com/2006/07/14/siyaset/axsiy02.html
Kurtcebe Alptemoçin adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.07.2006, 21:56   #2 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 2
Kurtcebe Alptemoçin Rss Beslemesi
şimdi bu Mhp'li il başkanına sormak gerekiyor acaba Marksistler bağımsızlık mı istiyordu yoksa Rusya'ya bağımlı olmayı mı?Sovyet Rusya tüm devletleri kendine bağımlı hale getirmemiş miydi?O halde ne diye çıkıp Marksistler haklıymış diye açıklama yapıyor?
Kurtcebe Alptemoçin adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.07.2006, 23:59   #3 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 52
ONGUN Rss Beslemesi
YAZIYI OKUMAK İNSANI ÇILDIRTIYOR..

BUNLAR AHMAK BUNLAR BÖN BUNLAR ASALAK...VE HEP BÖYLE KALMAK İÇİN ÇABA SARFEDEN CAHİL HAYSİYET BİLMEZLER.
ONGUN adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2008, 15:21   #4 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 45
Cesteni Bey Rss Beslemesi
komunist-şeriatçı ittifakının en büyük örneklerinden biri.
Cesteni Bey adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2008, 15:37   #5 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 23
Genc ATSIZCI Rss Beslemesi
Irkdaslarim,mantiken bu soz dogru bir sozdur.Her idealojiye olmasa bile her fikre karsi gelirsek eger,-sirf bize ait degil diye- o zaman Turkluk icin bir civi dahi cakmamis Osmanli`dan farkimiz kalmaz,bakin teknolojik gelismelerde neden geri kaldigimizi anlariz o zaman.O halde,bir seyi degerlendirirken uzerine birden tu taka diye yaklasmaktan cok,onun ne demek istedigini ve hangi sartlar altinda soylendigini arastirmak gerekir diye dusunuyorum...

Yalniz,ekonomik olarak kalkinmamizin temeli ise teknolojik olarak kalkinmaktir bu vakitten sonra.Gun gecmesinki Turkiye`den yeni muthis buluslar ile senlenelim.Dikkat ederseniz son 6 ayda Turkiye`de bir cok yeni icat yapildi.

Sira bunlari pazarlamakta...Daha sonra ekonomik ozgurlugumuz YAVAS YAVAS gelisecek,Turk`un gucunu gavurlara tekrar gosterecegiz.

HERSEY TURK`E GORE,TURK ICIN,TURK TARAFINDAN!
Genc ATSIZCI adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2008, 16:31   #6 (İleti Bağlantısı)
Atsız'ı anlatıyor

tarihci35 - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: eskişehir
İletiler: 64
tarihci35 Rss Beslemesi
çok saçma bir açıklama olmuş. "Ekonomik bağımsızlık olmadıkça siyasi bağımsızlık olmaz" sözünü Başbuğ Atatürk 1920'li yıllarda söylüyordu. bu il başkanı ilk defa Marksistlerden mi öğrenmiş bunu.
ayrıca Marksistler devleti siyasi olarak sovyet rusya'ya bağlamak istiyorlardı. yani marksitlerin siyasi bağımsızlık amacı da yoktu.
Alt 25.01.2008, 18:07   #7 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Bu arada Otagimiza hos geldin Tarihci35 kandasim.Kendini tanitmak iser misin?

Esen kal.
Alt 25.01.2008, 18:45   #8 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 380
Güntülü Rss Beslemesi
Alıntı:
Genc ATSIZCI´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bu arada Otagimiza hos geldin Tarihci35 kandasim.Kendini tanitmak iser misin?

Esen kal.
Neden kendini tanıtmasını istiyorsun? Herkesin bilmesinde sakınca görmediği bilgilerini bozkurt listesindeki kişisel sayfasına eklemiştir. Merak ediyorsan ordan bakabilirsin. Bunların dışındaki bilgileride gerekirse otağın yöneticileri sorar ve o da gereken cevabı verir. Kendini burda herkese teşhir etmesine gerek yok.
Güntülü adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2008, 18:48   #9 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Bakin,bana ters cevaplar vermeyin.Ben,O`NA SORDUM VE KIMSEYE DE ne ukalalik yaptim ne de yapmak istedim.Bu kadar.

Esenlikler.
Alt 25.01.2008, 19:16   #10 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 794
ALTAR Rss Beslemesi
Alıntı:
Bakin,bana ters cevaplar vermeyin.Ben,O`NA SORDUM VE KIMSEYE DE ne ukalalik yaptim ne de yapmak istedim.Bu kadar.

Esenlikler.
O nasıl bir cevap şekli öyle sen kim oluyorsunda böyle konuşma yetkisi buluyorsun kendinde.
ÜYELİĞİN İPTAL EDİLMİŞTİR.
ALTAR adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2008, 19:46   #11 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.346
Gökhan Rss Beslemesi
Alıntı:
Irkdaslarim,mantiken bu soz dogru bir sozdur.Her idealojiye olmasa bile her fikre karsi gelirsek eger,-sirf bize ait degil diye- o zaman Turkluk icin bir civi dahi cakmamis Osmanli`dan farkimiz kalmaz,bakin teknolojik gelismelerde neden geri kaldigimizi anlariz o zaman.O halde,bir seyi degerlendirirken uzerine birden tu taka diye yaklasmaktan cok,onun ne demek istedigini ve hangi sartlar altinda soylendigini arastirmak gerekir diye dusunuyorum...

Yalniz,ekonomik olarak kalkinmamizin temeli ise teknolojik olarak kalkinmaktir bu vakitten sonra.Gun gecmesinki Turkiye`den yeni muthis buluslar ile senlenelim.Dikkat ederseniz son 6 ayda Turkiye`de bir cok yeni icat yapildi.

Sira bunlari pazarlamakta...Daha sonra ekonomik ozgurlugumuz YAVAS YAVAS gelisecek,Turk`un gucunu gavurlara tekrar gosterecegiz.

HERSEY TURK`E GORE,TURK ICIN,TURK TARAFINDAN!
Sen 3 gramlık beyninle bizeakıl vermeye kalkma! Sen genç Atsızcı değil, olsan olsan genç liboş olursun..
Alt 25.01.2008, 19:48   #12 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Ötükenden - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 165
Ötükenden Rss Beslemesi
Alıntı:

Esenlikler.
Bu şekilde konuşma hakkını kim verdi sana?!Burada yaptıklarını kontrol etmek bizim işimizdir.Eğerki öğrenilecek bir şey varsa biz sorarız öğreniriz.Açık açık buradan mı yazacak kim olduğunu ne olduğunu!Zaten sesli sohbete geldiğinde sorup öğreniyoruz.
Ötükenden adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2008, 19:50   #13 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.346
Gökhan Rss Beslemesi
Alıntı:

Esenlikler.
Defol soysuz zibidi.
Alt 25.01.2008, 21:53   #14 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Serhat - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 221
Serhat Rss Beslemesi
Şu me he pe yi ve ona mensup zibidileri ciddiye alıp tartışmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum...Ne mal oldukları artık iyice belli oldu...Neyse ki zamanında öğrenip, daha fazla zehirlenmeden kendimizi kurtardık...
Alt 25.01.2008, 22:06   #15 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

GÜLER TÜRK - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 388
GÜLER TÜRK Rss Beslemesi
Bunların çoğu Cin Ali'den başka kitap okumadıkları için böyle komik duruma düşerler. İzmit pişmaniyesi gibi tel tel dökülürler.

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler