![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Başbuğun Ordusunda Çeri
|
MHP'Lİ KIROLAR
![]() Bozkürtler geliyor! MURAT YALNIZ Kürtçe konuşuyor ve Kürt kimlikleriyle gurur duyuyor, ama MHP'ye katılıyorlar. Kendilerine "Bozkürtler" diyen Diyarbakırlı ülkücü Kürtler, bütün Kürtler'in bölücü gibi algılanmasından rahatsız. "Kürt'ten ülkücü mü olur" eleştirisine yanıtları da hazır: "Hem de kralı olur!" Diyarbakır Ülkü Ocağı'nın Kürt Başkanı Cihan Kayaalp, Kürt gençlerinin ülkücülüğe eğiliminin arttığını savunuyor. MHP Diyarbakır İl Başkanı Abdullah Arzakçı'nın iddiasına göreyse partisi genel seçimde DTP'nin ardından ikinci sırada yer alacak; 10 sene içinde Diyarbakır MHP'nin kalesi olacak! Diyarbakır'ın en işlek caddelerinden birinde, küçük bir apartmanın dördüncü katı. Bulunduğumuz dairenin eski kapısı kapanmak bilmiyor. Gelen giden çok! Aşina oldukları mekanda pek de aşina olmadıkları simamızla karşılaşan gençler, önce gelen arkadaşının şaşkınlık ifadesini devralarak giriyor içeri! Şöyle bir süzüp, "Ne iş" der gibi kaş göz işaretiyle yaptıkları mini güven testinden sonra, diğer gençlerin arasına karışıyorlar. Yaşları 15 ile 28 arasında. Lise öğrencisi de var, üniversite öğrencisi deCevval olan birkaçını saymazsak, ketumlukta söz birliği etmişçesine kısa cümleler kuruyorlar. Söylecek söz bulamadım. Bu sentezcilerinde, satılmış medyanında Tanrı Belasını Versin.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu ülkücüler gerçekten gerizekalı. Bunlar '' kürtlere yalakalık yaparsak , bize oy verirler '' zihniyetindeler. DP,ANAP,CHP gibi partilere üye bir çok kürt var Diyarbakır'da . Çoğu maddi çıkar için bu partilere üye olurlar. Ama seçim zamanı gelince bana övünerek dehap denilen partiye verdiklerini söylemişlerdi. Bunları gözümle gördüm ve bu gerizekalı politikacılar hala kürtlere yalakalık yapmaya devam ediyorlar.
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atatürkçü
|
Re: mhpli kürt piçleri
Alıntı:
Eger ulkuculuk, civili sopalarla oruc tutmayanlarin kafalarini kirmak, cek senet islerine girip cebini doldurmak, uzun sacli gencleri dovmek, Ataturk dusmanligi yapmak, safkan Turk kani tasimamak, apo'nun asilmasini engellemek, Turkluk yerine Arapliga ozenmek, barzani ile ticaret yapmak ise kesinlikle bu isleri en iyi bozkürdolar yapar.
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sinirimden ağlayacağım şimdi...
Bu maymunla eşeğin münasebetinden doğan soysuzlar nasıl bozkurt işareti yaparlar ? Allah hepinizin belasını versin...
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
farkli bir irk'a mensup olan birisi kendi irkindan baska Bir irk'in miliyetçiligini savunamaz.Kendi irkin'a ihanet eden ve satan birinden sizi satmamasini bekleyemezsiniz,eger bu yönde düsünmüyorsaniz, kisaca salak oldugunuzu söyleyebiliriz.
bunlarin savundugu ve birlestigi tek bir nokta var dir o da din konusudur Alıntı:
enigin söyeldigi son kelimeye dikkatinizi çekerim"böyle olmak zorunda da, yani bu lafin altinda yatmakta olan anlam su: "ayni dindeniz ama ayri irktan, irk arasi bir kavgada karsinda bulursun beni" ülkücüleri en zayif noktalarini bu serefsizlerde biliyor, dolayisiyla ayni noktaya vurup duruyorlar. fakat ülkücüler'de bundan sikayetçi olmadiklarindan burada onlara bu eniklere dikkat edin gibi tavsiyelerde bulunamayiz. 1000 yil daha geçse bunlari osmanlicikiktan vaz geçiremeyiz, o yüzden bazi irkdaslarim ülkücüleri kaznmaktan bahsetmisti baska bir baslikta, bos yere kendimizi yormayalim ve yolumuza emin adimlarla devam edelim. Esen kalin
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Şimdi merak ediyorum,mhp bu yaptıklarıyla diyarbakırdan milletvekili çıkarabilecek mi?
Tabiki hayır. Hangi akka hizmet ,bu kürt piçlerine yalakalık yapıp ,Türkleri partiden soğutuyorlar ,anlayabilmiş değilim . Hadi TÜRKÇÜLÜK Dvasına yapılan ihaneti ,tutarlı olmayı geçtim ,klasik oy kar/zarar hesabıyla bile açıklanamıyacak bir durum Ne diyelim ,tanrı akıl fikir versin |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Tabi bunu dirayetli ordumuz düşünsün,çünkü yapmadıkları iş değil. Aslen kabul etmek istemsekte, kendini kürt sanan, özbe-öz TÜRK olan TÜRKMEN aşiret ve boylar halen aralarında mevcuttur. Fakat, kim onunla uğraşacak? mümkünse bölge kökünden lütfen.... SELAMLAR.... |
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Ekrem Öztürk un aptalca ifadeleri
Alparslan Türkeş 'Kürtler bizim öz kardeşimizdir. Ben inceledim Kürtler'de Turani bir soydan geliyor' diyerek aramızda fark olmadığını söylemiştir. Ulan aptal kafali Ekrem ozturk sen kimsin ki bu sersem maymun soyunu Turan icine alirsin. Onlar Diyarbakır’ın Ülkücü Kürtleri. Kürt yazarları okuyor, Ciwan Haco, Şivan Perver’in şarkılarını dinliyor ve tüm Diyarbakırlıların MHP'li olmasını istiyorlar. MHP'li bir Diyarbakır düşlüyorlar mhp li Cihan kayaalp denen diyarbakir kirosunun soyledikleri "Ben Diyarbakır’da yaşayan bir ülkücüyüm. Zaza Kürdüyüm. Ailem ile Kürtçe konuşuyorum,Her türlü kürtçe müziği dinliyorum, Kürt yazarların kitaplarını okuyorum. Bunlar yaşadığım kültürün içinde birer parça. Demokratik Toplum Partisi (DTP) ve onun çizgisinde olan akrabalarım var. Onlarla ilk başta fikri bir çatışma yaşadık, ama şimdi birbirimize alıştık. Ocağa gelen herkesin durumu hemen hemen aynı. Ben Nevşehir’de de yaşasaydım ülkücü grubun içinde olurdum. Yukarıdaki sözler Diyarbakırlı bir gence, 26 yaşındaki Cihan Kayaalp’a ait. O Diyarbakır Ülkü Ocakları Temsilcisi. Olaylara bakışı farklı ve Kürtlerin bu hareket içinde olmalarında bir terslik görmüyor. “Kürt ülkücüler olabilir. Biz ırkçılık yapmıyoruz, Türkiye ‘Kürt Ülkücüler’ veya ‘Ülkücü Kürtler’ kavramlarına yabancı değil aslında. Alparslan Türkeş, yıllar önce “Milliyetçi Çalışma Partisi’nde Kürtler var.” dediği zaman herkes şaşırmış salt milliyetçilik yapan bir partide Kürtler nasıl barınır sorusunu sormaya başlamıştı. Değişen dünya ile birlikte değişen milliyetçilik tartışılırken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Aralık 2004’teki Çağlayan Mitingi’nde yaptığı konuşma bu değişimi gözler önüne sermişti. Türkiye’nin bir çiçek tarlası olduğunu farklı renklerdeki ve kokulardaki çiçeklerden oluştuğunu, söyleyen Bahçeli, “Bin seneden beri birlikte yaşadığımız Diyarbakırlılar…” diyerek MHP çizgisinin değişen fikir konseptini ve Kürtlere bakış açısını belirlemişti. Anlaşılan her siyasi parti gibi MHP’nin yolu da Diyarbakır’dan geçiyor. Gelde delirme simdi.Bu serefsizlik degilde nedir ? Ulkuculerin yaptigi bu hatalar bu duzenbazliklar bu sahtekarliklar Turk milliyetciligine vurulmus kara bir lekedir.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
maymunlar BOZKURTa yabancı oldukları için halay çeker gibi bir halleri var :D
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Turk ırkçısı
|
Hiç güleceğim yoktu..Bozkurt işaretinden bihaber kürt itleri halay eder gibi bozkurt işareti yapıyorlar..
Kutluşad hay ağzına sağlık soydaşım. |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kandaşlarım burakın tüm diyarbakıtlılar ülkücü olsun onlara ve mhp ye de yakısan budur işte ikisidde birbirinden basit mahluklarve geri zekalı mhp lılerde buna sevınsınler bence mhp mkp olsun artık.TTKY
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bence bu resmi otağ girişine koyalımki bize üye olup kovulmaktan bıkmayan ülkücü bozuntuları ne mal olduklarını anlasınlar
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
ŞEREFSİZLERRRRRRRRR,Kandaşlarım en agır kelımeleyı en agır küfrü etmek istiyorum ama malesef benım içimi sogutacak o kelımeyı küfrü bulamıyorum bu kansız UCUBELERE.Parmaklarını kesıp en münasıp yerlerenı girmesi umuduyla .TTK
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Türk , Türkçü , Atatürkçü
|
Re: mhpli kürt piçleri
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
MHP'nin Erziyes Kurultayı izlenimleri hakkında bir gazeteden aynen alıntıdır:
MHP Diyarbakır İl Başkanı Abdurrahman Erzakçı, çadırın önünde bir aşiret reisi gibi en başta oturmuş, çevresinde halkalanan ülküdaşlarıyla sohbette. Erzakçı ile 'Ağrı Dağı kadar Kürt' ülküdaşları, Kürtçe ve Zazaca konuşuyor, şakalaşıyor. Erzakçı, çadırını ziyaret eden Bingöl İl Başkanı Ali Köseoğlu'na Zazaca 'Sekene' (Nasılsın) diyor. Siirt, Muş, Bingöl, Van, Erciş, Şanlıurfa, Bingöl, Mardin ve Şırnaklı ülkücülerin çadırları kürsüye bakan bir bölümde kurulmuş. Şırnak MHP'nin yönecilerinden Abdurrahman Avcı, "Şırnak'ta 3. partiyiz" diyor. Diyarbakırlıların çadırında ise DEHAP'tan MHP'ye geçen bir muhtar, "Önce tanımadık diye MHP' ye oy vermedik. Şimdi tanıdık" diyor. Şanlıurfalılar, yerel kıyafetlerini giyinmiş. Mardinliler Arapça 'Türk milliyetçilerinin' geleceğini tartışıyor. Midyat'ın Arap kökenli İlçe Başkanı Yusuf Bedir, Suriye, Irak ve Arabistan TV'lerini izliyormuş. Bedir, Türkiye' de Arapça yayın yapacak bir TV için, "Olsa çok sevinirim" diyor. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|