![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
MHP'ye Ermeni vekil adayı
Aralarında ünlü şarkıcı Cengiz Kurtoğlu ve çok sayıda bürokrat ile eski milletvekilinin de bulunduğu 150 civarında ismin başvurusunu değerlendiren MHP yönetiminin önündeki en çarpıcı isim, Ermeni kökenli Keğam Karabetyan.
Sır gibi saklanıyor Avukat Karabetyan'ın teması sır gibi saklanıyor. Başvuruyu Devlet Bahçeli'nin yanı sıra, sadece yakın kurmaylar biliyor. Karabetyan ile MHP arasındaki temas, Hrant Dink cinayeti sonrası, bir genel başkan yardımcısı ile katıldığı açık oturum sonrasında başlamış. 1995 seçimlerinde DYP'den milletvekili adayı olan Karabetyan ise gelişmelerle ilgili şunları söylüyor: "Henüz resmi bir teklif yapılmadı. Ama teklif yapıldığı zaman samimiyetle değerlendireceğim. Kesin olan sadece milletvekili adayı olacağım. Parti konusunda verilmiş kesin bir karar yok. Amacım ülkeme hizmet etmek. Atatürkçüyüm, Ermeni kökenli bir Türk vatandaşıyım. Anayasa'nın 66'ncı maddesine göre de Türk'üm." Kaynak: Sabah Ah keşke mhp bunu aday yapsada bizlerin bildiğini yani mhp nin lafta milliyetçi olduğunu millet anlasa.. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ben de Sudanlıyım,annem pigme babam ise eskimo.Kendimi Türk hissediyorum,uluslararası hayvan hakları anayasasının 66.maddesine göre de acilen itlaf edilmem gerekiyor.
Yürü be MHP kim tutar seni?Tutupta bir pkklıyı milletvekili adayı yapmazsanız hiçbiriniz adam değilsiniz devşirmeler güruhu sizi. Yazıklar olsun size,şehitler ayağa kalksa suratınıza tükürecek. Utanmadan bir de Türk milliyetçisiyiz derler ya en çok ta buna tav oluyorum. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Hadi be koçum Mhp dizginlerini sıkı tut.Her zaman haklı olduğumuzu her alanda çıkarıyorsun ya sanada bu yakışır ancak.Başbuğ dediginiz ne idiki siz ne olasınız.Oldu olucak birde zenci milletvekili adayı çıkartınki yaptınız ihanet zincirine bir halka daha ekleyin.
Birde utanmadan milletten oy istiyeceksiniz.Hepimiz ermeniyiz diyerek. Hepinizin canı kızıl tamuya. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Vay anasını sayın seyirciler vay...Bunlara verdiğim 15 yılım haram zehir zıkkım olsun...Ne mal olduklarını anlayana kadar yıllarım çürümüş boşu boşuna...Ermeni köpeği milletvekili adayı yaparlar, ben ve benim gibi arkadaşlarımı Nihal Atsız Hoca yı savunuyoruz diye delegelikten çıkarırlar, dışlarlar..5 vakit namaz kılmıyoruz diye aşağılarlar..En çok zoruma gidende vatan-millet-sakarya ayağına sağladıkları rantlar..
Vatanseverliği, milliyetçiliği elde tespih, sarkık bıyıklarla ağır abi modeli etrafta boş boş dolaşmak sanan çapulcular sürüsü başka birşey değil...Bu lümpenlere Türk çüler ağır gelir kaldıramazlar...Nihal Atsız gibi gerçek bir Türk beyefendisi bunları bozar, hazmedemezler..Bu öküzleri güdecek eli maşalı hıyarlar lazım...
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..." H.Nihal ATSIZ |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türkiyenin Milliyetciligi bu mudur? Iste bunlar gibi salaklardan vatan kalkinmiyor!
Türk madde ile olunmaz, Türk dogulur! Ve bir Türk ermeni, kürt, laz, cerkez asili olmaz ve olamaz! Bir Türk Türk asili olur! |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Milliyetçiliği mhp,dini akp temsil ediyor ve laik cumhuriyetimizin yılmaz savunuculuğunuda CHP, içinde bulunduğumuz durumu bundan daha iyi açıklayacak bir ifade olmazdı herhalde.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bahceliye Ithaf olunur;
Bugün internet sitesinde okudum yeni milletvekili aday adaylarinizi. Biliyorumki sen aday adayliginda birakmazsin sayin (!) Karabetyan`in isteklerini. Her nekadar Milliyetci oldugundan sühpe duymasamda yazma geregi hissettim.Artik tüm milliyetciler emin ki sen iyi bir kürt ve ermeni milliyetcisisin.Sen kurmaylarinla birlikte gitte Ermenistan`daki secimlere katil onlarin adayi ol.Onlar senin gibi iyi bir milliyetciyi hak edeyorlar.Ama senden bir ricamiz olacak TÜRK olmadigini biliyoruzda hangi irktansin onu söyle bize.Senin gibi insanlarin bizim gibi milliyetcileri temsil edecegini bilsem gecirmezdim ocaklarda yillarimi.Sizi son secimlerde sandiga gömdügümüz gibi bu secimlerdede elimizden geleni ardimiza koymayacagiz. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Yetmez bir de eski pkklıyı aday göstersinler.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ya benim sülalemde çok var büyüklerim mhp için yıllarca çalışmış bu uğurda hapis yatmışlar ve şu an hepsi mhp arkasından sözüyor tabi bu adamlar 20 yıl öncesinin mhp sine bağlıydı o dönemdeki inançlardan hiçbirinin kalmadığını söylüyor mhp Türkeş ten sonra bozulmuştur özellikle Devlet bahçelinin çerkes olması bunun en açık örneğidir kendisi Türkmenim der ama Türkmenlikle uzaktan yakından alakası yoktur ee baş TÜRK olmasa sonuç ne olur
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Arkadaşım özeline yazdığıma bir cevap verir misin? Konuya gelince bugün ülkücü denen ümmetçi-yobaz kürt kardeşçisi çapulcuları yaratan Türkeş'tir. Kürt ve ingiliz damatları olan bir adam bizler için iyi örnek olamaz. Forumda "Türkeş" diye aratıver de Türkeş'in üstün meziyetlerini bir gör. |
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
(ECEVİTİN_OGLU)BAHÇELİ GİBİ ZAVALLILAR BU ADAM ARTIK TÜRK OLDU DİYE HAVLAR. SONRADAN TÜRK OLUNMAZ BAHÇELİ ÖZÜ TÜRK OLMAYANLAR BUNU ANLAYAMAZ BİDE KALKIP BİZ TÜRK MİLLİYETCİSİYİZ DEMEYİN SENİN GİBİ DEVŞİRMELEREDE ANCAK BU YAKIŞIR.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Milliyetciyim diyen bir partinin yapmaması gereken bir hareket
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu parti Türklüğü ve Türk milliyetciliğini kirletiyor ve kirletmeye devam edecek
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| adayı , ermeni , mhp'ye , vekil |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|