Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Bozkurt Listesi Buluşma Arama Yeni İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 16.05.2007, 18:31   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

kutay adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 95
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Mhp'ye oy toplamak için dişi çapulcular iş başında

Türkiye, seçim sürecine sıcak günlerle birlikte girdi... 41 milyon seçmeni 22 Temmuz sabahı sandık başına götürecek olan erken seçim öncesinde hareketlilik önce partilerin il ve ilçe teşkilatlarından başladı.
İstanbul'da MHP'li kadınların ev ziyaretleri öne çıkıyor. MHP seçim yarışında kadınlarla kol kola. MHP'li kadınlar, kapı kapı dolaşıp "Satılık Vatan Türkiye" başlıklı broşürle Başbakan Erdoğan ve Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ı ev hanımlarına şikâyet ediyorlar.

25 bin broşürü şimdiden tüketen MHP Kadın Kolları Başkanı Kudret Güvenç, "Ayda 15 ev ziyareti yapıyoruz. Her toplantımıza ortalama 50 ev kadını katılıyor. Partimizin politikalarını anlatıyoruz" diyor.

Alın size sıkbaş ülkücü dişileri. Atatürk'ün devrim ve ilkelerine karşı duran milliyetçi kisvesine bürünmüş gizli şeriatçı osmanlıcı soysuzlar.
kutay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.05.2007, 18:52   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Balbal adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 839
Sıkmabaşı savunan ya da onlara göz yumanlar hiçbir zaman gerçek Türkçü olamazlar.
Alt 16.05.2007, 20:50   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ALPGIRAY adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 308
TTK
ALPGIRAY Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.05.2007, 21:05   #4 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,927
Alpgiray bak kardeşim, din konusu olunca hemen Türklüğe aykırı olan sıkmabaşlığı da savunuyorsun. İşte bu yüzden insanlar dinden de nefret ediyorlar. Bir Türk kadını sıkmabaş olamaz. Yaşlı teyzelerin geleneksel başörtülerinden bahsetmiyoruz; Atatürk'ün devrimlerine ters hareket eden kansız bedevi özentilerinden bahsediyoruz.

Bizim hedef kitlemiz de sıkmabaşlar değil, Atatürkçü, laik ve çağdaş Türk katunlarıdır. Arap paçavrasını başlarına takıp, k.çlarını şeyhlerine açan imam nikahlı kevaşeleri karşımıza alsak ne olur, almasak ne olur?
Alt 16.05.2007, 21:25   #5 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ALPGIRAY adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 308
Alıntı:
Gök Yeleli Bozkurt adlı Üyeden Alıntı
Alpgiray bak kardeşim, din konusu olunca hemen Türklüğe aykırı olan sıkmabaşlığı da savunuyorsun. İşte bu yüzden insanlar dinden de nefret ediyorlar. Bir Türk kadını sıkmabaş olamaz. Yaşlı teyzelerin geleneksel başörtülerinden bahsetmiyoruz; Atatürk'ün devrimlerine ters hareket eden kansız bedevi özentilerinden bahsediyoruz.

Bizim hedef kitlemiz de sıkmabaşlar değil, Atatürkçü, laik ve çağdaş Türk katunlarıdır. Arap paçavrasını başlarına takıp, k.çlarını şeyhlerine açan imam nikahlı kevaşeleri karşımıza alsak ne olur almasak ne olur?
Türklüge aykiri olan hicbirseyi bu zamana kadar savunmadim savunmamda, hangi din konusunda Türklüge aykiri olan birseyi savundumki. Sanirim kendimi anlatamadim. Hayatim boyunca Türklügümü herzaman önda tutum önüne hic birseyi gecirmedim. Elbetteki bedevi özentilerinden en az sizin kadar bende nefret ediyorum. Basbugumuzu icine sindiremiyen Türklügüyle gurur duymayan kim olursa olsun, nasil giyinirse, nasil inanirsa inansin benim icin hicten öteye gitmez. Savunmak ne demek kinimle karsisinda dururum.

Yukarida yazdiklarina aynen katiliyorum bir fikir ayriligimiz yok o konuda, yanlizca benim hakkindaki düsünceleriniz haricinde.

Saygilarimla abi.
ALPGIRAY Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.05.2007, 22:11   #6 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 93
Ey MHP,

senin simdi önce islam sonra kürtler sonra AB-ABD diyen AKP zihniyetinden ne farkin var?
Türban konusunda Tayyip ile ayni düsünüyorsun...
Imam-Hatipler konusunda ayni düsünüyorsun...
kürt konusunda keza öyle...
Peki simdi seni bu millet neden secsin onu söyle!AKP dururken sana kim oy verir?

Bahceli geleli MHP'nin solcu mu yoksa ülkücü mü oldugu bile belli degil.
Hadi solculuga özendin diyelim.CHP varken sana kim oy atar?
MHP kadar ne oldugu belli olmayan, neyi savundugu anlasilmayan ikinci bir parti var mi?Samimiyetten uzak, millete kendini anlatmaktan aciz, politikaci Bahceli etrafinda yörünge islevi gören MHP yerinde sayiyor.Alacagi oy yüzde 10'u gecmez.
TÜRKLER Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.05.2007, 23:42   #7 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 4
Ben o capulculari iyi tanirim.Oy istemeye yüzlerimi varda oy istiyorlar?Baskanlari baskan degil Türk Miliyetciligi icin ne yaptiniz sorabilirmiyim?Tabiki söyliyemezsiniz cünkü hic birsey yaptiginiz tek sey var onun bunun yalakaligini yapmak.
Gokcen Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.05.2007, 20:45   #8 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 39
iyi hoşta arkadaşlar kime oy vereceğiz fikri olan varmı. gerçi kime oy vereceğimiz hakkında yazılar var burda ama ben bişey anlamadım biz Türkçüler olarak oyumuzu kime vereceğiz sahi. otağ yöneticilerimizden biri fikir verse seviniriz.
intikamcı dadas Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.05.2007, 20:50   #9 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,346
Bu başlıkta düşüncelerimiz yazıyor. http://www.atsizcilar.com/forum/viewtopic.php?t=2127
Gökhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.05.2007, 20:56   #10 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Mengü adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 157
kültür milliyetçisi eşkiya Türkçü düşmanı Mhp yobazlarına vereceğime milliyetçi oldukları iddiasında olmayıp hiç olmazsa Atatürk'ü seven ve laik olan çağdaş insanlara veririm. Chp
Mengü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.05.2007, 21:04   #11 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,927
Alıntı:
intikamcı dadas adlı Üyeden Alıntı
iyi hoşta arkadaşlar kime oy vereceğiz fikri olan varmı. gerçi kime oy vereceğimiz hakkında yazılar var burda ama ben bişey anlamadım biz Türkçüler olarak oyumuzu kime vereceğiz sahi. otağ yöneticilerimizden biri fikir verse seviniriz.
Alıntı:
Gök Yeleli Bozkurt adlı Üyeden Alıntı

Boş oy kullanmayacak olan Türkçüler, meclise girme şansı en yüksek ve laik olan tek parti olarak Chp'ye oy vereceklerdir. Bu seçimde de milliyetçilik ön planda olmayacak, çünkü 1938 yılından beri Türkiye'de milliyetçi bir parti olmadı. Bu seçim, en az kürt tehlikesi kadar büyük bir tehlike olan şeriatçılıkla, laikliğin savaşı olacaktır. Chp denmesinin sebebi de budur. Arif olan zaten anladı da; kişilikleri güdülmeye uygun olan koyunlar, cahiller ve futbol takımı tutar gibi bir parti tutan çapulculara ne anlatsak boş.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler