![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Milli(!) Eğitim Bakanlığı'nın resmi sitesindeki özentilik "skoool"
skoool.tr :: anasayfa
![]() MEB'in "resmi" sitesinin alt alanadı ile (skoool) yayınlanan site ile öğrencilere yardımcı olunması amaçlanıyor; ama nasıl bir ad ile? Skool'un, İngilizce'de okul anlamına gelen "School" sözcüğünden alındığını açıklamaya bilmem gerek var mı !? AKP'nin ve AKP'li bakan Hüseyin Çelik'in elindeki Milli Eğitim Bakanlığı'ndaki tek rezalet bu değil elbette. Bir diğeri için tıklayın. Bu yapılanlardan aptal rolüne yatarak, bilinçsizce yapılmış gibi gösterilerek sıyrılınmaz. İşte AKP'nin elindeki Milli Eğitim Bakanlığı... ve onların elinde yoğrulan gelecek kuşaklar! |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Emeğine sağlık kandaşım ya ne olacak tammamına yakını devşirme olan bir partiden başka ne beklenebilirki tabiki herşeyimizi katledecekler başta eğitim omak üzere niye çünki bir Ülkenin temel direği eğitim kurumlarıdır onları çökert ki geleceği çöksün işte sana ihanetin belgesi.. 'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Eline sağlık Tarkan ırktaş. ampul partinin zaten ne yaptığı belli. abd ve avrupa yalakalığı yanında ümmetçilik. Hepsi birleşince bir taraftan demeçlerinde arapça farsça bol bol sözcük kullanan arap aşığı gürcü kırması, bir taraftan da avrupa-abd hayranı bir şey olduğu sonucu çıkıyor.
Umarım MEB sitesindeki rezaletlerin son günlerde gazetelere yansıması ile ulusumuz da uyanır. TTK
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Irktaşlarım 'babam kürt annem arap şimdi ben ne oluyorum' deyip ardından pis pis sırıtan bir kırmadan başka nasıl bir davranış beklenebilirdi.
Bu köpek soyları kendileri gibi davranıyor ama halkımız ne yapıyor! bu patlak ampul partisine oy veriyorlar,sadece bununla kalmıyorlar sanki yapılan bunca yolsuzluk,kadrolaşma,özelleştirme ve daha ucu bucağı olmayan hainlikler peşinde olan insan bile diyemeyeceğimiz yaratıkları savunuyorlar.Yazıklar olsun!!! |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Bünyesinde Türklüğün iradesinden başka her türlü iradeyi taşıyan bir partiden de bu beklenirdi zaten. Bir ulusun yok olması, dilinin yok olması ile başlar. Bizler Türkçeyi koruyalım diye uğraşırken heriflerin yaptıklarına bak.
''Skool'' da neymiş densiz? ''Okul'' yazmak battımı size... |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
akp , mhp , chp ,dtp ..... hiç bir parti Türk partisi değildir ...
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Böyle bir sayfa açacaklarsa mektep diye açmalarını beklerdim. Gerçi ingilizcesini de becerememişler.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
Ha mektep ha skoool.
Kandaşım mektep arap emperyalizmine katkı sağlardı dolayısıyla amerikan emperyalizmine katkıda bulunacaktı. Arap a yapılan her iyilik köpekliğini yaptığı amerikaya yarar. |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
İlkokul çocuklarının her gün "Türk'üm, doğruyum, çalışkanım." demesinden utanan ve bu andı okutmamak için elinden geleni yapan, özel okullardan Atatürk köşesini kaldırtan ve bu amacı devlet okularına da yaymayı düşünen, arap ve kürt karışımı, insan rahmine düşen en anlamsız spermlerden biri olan bu kişinin yaptığı işte ancak bu kadar olur...
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Hislerimizi dile getirmişsin GökTürkAlp ırktaş, eline sağlık.
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| "skoool" , bakanlığı'nın , eğitim , milli(!) , Resmi , sitesindeki , özentilik |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|