![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Aman hırvatistan kızmasın !
Öncelikler bütün ırkdaşlarıma esenlikler diliyorum.Vede sizinle bu olayı paylaşmak istiyorum hırvatistan ve Türkiye maçını bir sahil'in ordaki bir büfede izliyordum büfe'nin sahibide benim akrabağımdır maç çok heyecanlı geçti vede gerçekten Türk takımı çok büyük mücadele etti ve maçı aldı bu beni çok sevindirdi aradan kısa bir süre geçti bir grup Tekirdağ'lı genç ellerinde bayraklarla vede meşalelerle fişeklerle tezahüratlarla sahile geldiler o grup'un yarısınıda tanırım gerçekten iyi insanlardır vede milliyetçidirler ama yolda duran polisler grubun önünü kestiler vede dağılmaları gerektiğini Tekirdağ halkının rahatsız olacağını söylediler grup dağılmadı vede Tekirdağ'a en ufak bile zarar verilmeyeceğini bu zafer kutlamasının en doğal hakları olduğunu polise anlatmaya çalıştılar ama polisimiz bir türlü anlamadı ve gurubu joplamaya başladı grupta karşılık verdi polislerle kısa süreli bir harbede yaşandı daha sonra bir takviye kuvvet geldi bende dayanamayıp büfeden dışarı fırladım yaşasın Türkiye yaşasın Türk gençliği diye avazım çıktığı kadar bağırdım ve büfenin üst kattında oturan bir amcada polislere şöyle seslendi sizin gururunuz yokmu şerefiniz yokmu siz nasıl Türk polissisiniz Türk gençlerine jop çekiyorsunuz yazıklar olsun sonra grup kaçmaya başladı benimde içimden polislere vurmak geldi ama genede sonuçta polisime askerime el kaldıramam ben hangi birine üzüleyim bir yandan düşen bayrağı almaya çalıp kaçan gençlerimizemi jop yiyen arkadaşlarımamı bir yandan kendi polisimizin bu davranışınamı daha sonra arkadaşlarım beni aradı vede arabayla tur atmaya çağırdılar bende onları sahile yakın bir yerde bekledim sonra benide alıp sahil yoluna gittik gerçektende çok güzeldi her taraf kırmızı beyaz'a boyanmış hanım Türk kızları arabanın camlarından bayrak sallıyorlardı ve gerçektende güzel bir manzaraydı ve gerçektende çok eylendik sonra eve geri döndük çarşı yoluna geldiğimizde ilerde bir çevirme vardı polis bizide durdurdu genç bir polis direksiyondaki arkadaşıma şöyle dedi sakın kornaya basmayın 50 YTL ceza yazmak zorunda kalırız bizde polise hiç birşey demedik mesafeyi araladıktan sonra inadına yeniden kornaya bastık vede evlerimize dağıldık işte böyle bir zafer kutlaması geçirdik ama beni en çok üzeni ise polisimizin Türk milletine yapmış olduğu bu baskıdır neden k.rt teröristlerin gösterilerindede aynılarını yapmıyorlar neden kendilerinden kaçan hırsızı kapkaççıyı joplamıyorlar neden bölücü ve yıkıcı gösterilerde aynı tavrı sergileyemiyorlar sağdece Türk milletinemi güçleri yetiyor acaba hırvatistan kızmasın diyemi yaptılar evet başardılar.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Eğlenceyi de bir kutlama şekli vardır arkadaşım. Eğer devletin güvenlik gücü görevini yapıyorsa, sen de o güvenlik gücüne yardımcı olacaksın. Emin ol bütün polis memurlarının içindeki sevinç, o kutlama yapan gençlerinkinden az değildir. Fakat o polis memurları, görevlerini yapmak zorundadır.
Ne var yani? Elbette vatandaşların istıratı ve huzuru için kutlamaların da dozunda yapılması gerekiyor. Her önüne gelen istediği yerde kutlama yapıp şehri dingonun ahırına mı çevirsin? Burada polisleri eleştirmişizdir; fakat sizin yaptığınız iş, devletin güvenlik gücüne karşı gelmeyi tensip etmek. Bu kabul edilemez. Polis bir şey diyorsa, uyacaksın. Hepimizin coşkusu bir; ama bunu devletin güvenlik güçleriyle arbede yaşayarak kutlayamayız. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Kür Şad için ulu bir anıt düşünüyorum. Gösterişsiz, sade fakat metin, kayadan bir anıt... O anıtın önünde Kür Şad'a ve arkadaşlarına saygı olarak börk ve çizme giymiş, kılıç ve sadak takmış Türk gençlerinin, birbirine perçinlenmiş sarp bir yığın gibi dik adımlarla geçit resmi yaptığını düşünüyor ve 1300 yıllık gençler olan Kür Şadla arkadaşlarının da, yaralarından hâlâ dinmeyen kanlar sızdığı halde, kendilerine çevrilen başlara gülümseyerek selâm aldıklarını görür gibi oluyorum... ATSIZ |
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Aynen katılıyorum. Tanıdığım rus turistler bile Rusya'dan kutlama mesajı atarken, polislerde böyle günlerde biraz esnek olsa ne çıkar.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Oraya sevinç gösterileri yapmaya gelen kişiler halkın rahatını kaçırmak vede şehire zarar vermek amaçlı gelmedi sağdece kutlama yapmak için geldi ve sahilde kutlamaların yapıldığı bir mekandır bizim için ki halkın çoğuda sokaktaydı yani halkın rahatının kaçıcağını sanmıyorum ama genede boş evlerin rahatını korumak için polis böyle bir tavır sergilemişse ona birşey diyemem :)
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
k.rt İçişleri Bakanının ve Fettoşçu yoldaşlarının kendi tayfasını yaratmaya çalıştığı Emniyet içinde önemli oranda k.rt polis var.
Onların işi olabilir. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Kuşadasında da bu hrvat pçleri sahile yerleştirilen dev ekrana bira şişeleriyle saldırdılar.
Tanrıya şükür bu yenilgi onlara ağır kapak oldu. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
Toluntegin kandaşıma katılıyorum Türklerin sevinmesini ancak bir k.rt engellemeye çalışır.k.rtlerin hayatta bir başarıları olamadığı için hep bizi kıskanırlar.
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Dün ki başarıdan sonra kimsenin kutlamalardan rahatsız olacağını sanmıyorum. Rahatsız olan varsa kendinden şüphe etmeli. Sanki hergün böyle büyük maçlar yapılıyor, böyle büyük zaferler kazanılıyor da; milletin sevincine gem vurulmak isteniyor... Ya 3 kuruş etmez partiler seçimi kazandığında gecenin bir yarısı hayvan gibi korna çalıp nara atarak konvoy düzenlerken bizim rahatsız olduğumuzu kimse düşünüyor muydu? Gece polisimizin de biraz daha anlayışlı, ılımlı davranması gerekirdi. Bu Ay-yıldız'ın başarısı, bütün milletimizin ortak sevincidir.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Kaldıki Tekirdağ gibi milli heyecanı üst seviyede olan vatandaşlarımızın gece yapılan kutlamalardan rahatsız olacağını hiç sanmam!Eğri oturup düz konuşmak gerekirse polisimiz burada yanlış yapmıştır!
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Dün gece sabahın 5.30'una kadar içip eğlendik. Denebilir ki iki yıldır böyle bir eğlenceye katılmamıştım. Toplamda 9 kişiydik. Sarayburnu'nda "Derya" diye bir mekân var, bilen bilir. Buradaydık. Marmara sahilinde, tabiri caizse zom olana kadar içtik. Bağırdık, haykırdık ve hatta bazı arkadaşlar (hırvatlara) sövdü saydı. Ama hiç bir polis gelip de bize karışmadı. Çünkü Sarayburnu, Kumkapı tarafında, yerleşim yerinin olmadığı bir yerdir. Bizden rahatsız olacak kimse yoktu, biz de zaten silah falan sıkıp diğer insanları tehlikeye sokmadık. Oraya gelenlerin hepsi de bizim gibi milli coşkuyu kutlamak amacıyla orada bulunuyorlardı.
Anlatmak istediğim; kutlamayı yaptığınız yer ve yapma şeklinin çok önemlidir. Hodbince ve cahilce kutlamalarda görülecek tür olaylar dün bizde de yaşandı. Rastgele edilen ateş sonucu bir kişi yaşamını yitirdi. Dokuz kişi de yaralandı. Bu, çok üzücü bir durumdur. Bunun yerine, belirlenmiş eğlence yerlerine giderek buralarda deşarj olmak daha yerinde olmaz mı? Elbette polisin biraz daha töleranslı davranması gerekir ama polise mukavemet etmek de olmaması gereken şeylerdendir. |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Sahil yolu zafer kutlamalarının yapıldığı bir yerdir bu durumda kimse rahatsız olamaz ve Tekirdağ'ın yarısından çoğu sokaktaydı ve herkez çevreyi rahatsız etmeyecek şekilde kutlama yaptı ama polis kutlamanın yapılmaması için elinden geleni yaptı yani kimse kutlamada anormal bir davranış sergilemedi polis dışında :) evet bu polisin artisliği olabilir keşke kırolarada aynısını yapsalar
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Of of Paşaelili.
Tamam dostum, Emniyet Genel Müdürlüğü zaten bir genelge çıkarıp Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğüne göndererek, sizin yapacağınız kutlamayı durdurmasını istemiş. Hatta bir söylentiye göre İçişleri Bakanı sizin yapacağınız kutlamanın engellenmesi için bizzat direktif vermiş. Polis dağılın diyor ve siz dağılmıyorsunuz, yani polisle inatlaşıyorsunuz. Sonra müdahale edince de polis suçlu oluyor değil mi? Aslında en iyisi dün gece bütün polislere izin vermek gerekti. Nasıl olsa herkesin alnında yazıyor ya kimseye zarar vermeyeceği, polise ne gerek var değil mi? |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ! , aman , hırvatistan , kızmasın |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|