Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 08.04.2006, 02:05   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 34
03MAYIS1944 Rss Beslemesi
Milliyetçi çözüm

AB’ye giriş sürecinden vazgeçtiğimiz, hemen yarın açıklansa ne güzel olurdu:

“Biz Türkiye olarak bağımsız bir devletiz ve öyle kalmağa kararlıyız; yasalarımızı bu temel bakış açısı ile biz yaparız” diyebilsek birde ahhh ahhh

Türkçe’nin saygın yerini yeniden oluşturmanın ilk adımı, “Türkiye’de Türkçe’den başka dil ile eğitim öğretim ve haberleşmeyi yasaklamak” olacaktır.

çok şey mi istiyorum?

03MAYIS1944 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.04.2006, 01:40   #2 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 213
ÇİKİ_ŞAD Rss Beslemesi
Satılmışlar bu vatanı satabilmek,birilerine peşkeş çekebilmek için bin türlü oyun oynuyorlar.

Ancak unuttukları şey bu ırkın sıkıştığı zaman ne yapabildiklerini unutmuşlar, bize düşen bunu onlara hatırlatabilmek.

Saygılarımla
ÇİKİ_ŞAD adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.04.2006, 19:20   #3 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 38
akkartal Rss Beslemesi
Re: Milliyetçi çözüm

[quote="03MAYIS1944"]AB’ye giriş sürecinden vazgeçtiğimiz, hemen yarın açıklansa ne güzel olurdu:

“Biz Türkiye olarak bağımsız bir devletiz ve öyle kalmağa kararlıyız; yasalarımızı bu temel bakış açısı ile biz yaparız” diyebilsek birde ahhh ahhh

Türkçe’nin saygın yerini yeniden oluşturmanın ilk adımı, “Türkiye’de Türkçe’den başka dil ile eğitim öğretim ve haberleşmeyi yasaklamak” olacaktır.

çok şey mi istiyorum?

Sevgili kardesim, ne yazik ki durum pek de öyle sandığımız gibi değil.
Yani, Türkiye ta 1946 yılından beri, milletimizden gizlenen bir idari şekil ile, ABD'nin aktif güdümünde yönetilmektedir.O ABDki, aynı zamanda Lozan Anlaşmasını da tanımamış, kabul etmemiş olan tek ülkedir. Esasen o tarihten beri (Bilinçli olan her Türk)ABD ile savaş halindedir. Bu çevremizde olanlar, Irak saldırısı vs. esasen Türkyiye yönelik olup, bunu her şekilde farketmeyiz artık. Onlar bizi yönetenleri, bizi yönetenler de bizleri kandirip, duruyorlar senelerdir. ABD, guya Türkiyenin AB'ye girmesini destekliyor, yardımcı oluyor imiş. Oysa, esasen yaptığı, kolumuza veya bacağımıza ikinci bir kelepçenin vurulmasını sağlamaktır. Bizde, kimi Milliyetçi geçinenler de, bundan bayram imiş gibi sevinç duyup, kutlama yapanlar bile olmuştu. Ne kadar acı ve o kadar da gülünç bir olaydır bu...
akkartal adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler