![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
MİT'ten ilginç çıkış
MİT Müsteşarı Emre Taner'den teşkilatın 80. kuruluş yıldönümünde önemli açıklamalar:
1 - Başroldekiler ve figuranlar değişiyor. Bazı ulus devletler tarih maratonunu kaybedecekler ve ulusal egemenliklerini yitirecekler 2 - Türkiye, rol savaşlarının tam ortasında. 21. yüzyıl güvenlik ortamı, istihbarat fonksiyonlarının önemini olmadığı kadar artırmıştır 3 - Bekle gör ve tutum al politikası gibi bir lüksümüz yok. Yalnız savunmada kalamayız. Elimizdeki tüm kartları iyi kullanmalıyız 4 - Yeni dönemin gereklerine yanıt verebilmek için MİT'i ihtiyaçlara cevap verecek şekilde reorganize etme çalışmalarımız hızla sürüyor 5 - MİT olarak vizyonumuz, ülkemizi tehlikeli dönemden başarıyla çıkarmak ve çocuklarımıza gurur duyacağımız bir gelecek bırakmaktır ![]() Kaynak: Milliyet |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Baya iyi konuşmuş helal olsun valla da mit biraz geç kalmadımı biz o savaşı vermeye başlayalı çok oluyo yeni mi haberleri oldu acaba sayın müşteşar keşke şunu okusanız baya iyi olurdu.sizin yeniden yapılandırmanız ne zaman biter kıbrıs elimizden çıkıncamı milli hakimiyetimiz akp gibi uşakların ellerinde kime isterlerse hemen sunmaya hazır pisliklerin işlerini bitirincemi bence musulda kelkükte türkmen katliamı tamamlanınca sizlerde hazır olusunuz diyorum ya keşke okusan şunu siz TC nin istikbarat teşkilatının başındaki adamsınız yani siz baya adamsınız peki adam son yıllarda başımıza ne gelecek ve sizler bunu nasıl engelleyeceksiniz.nasıl ulusal devlet yapımızı koruyacaksınız.kültür dejanarasyonunumu durduracaksınuz bu sizin işiniz deyil veya sedece sizin deyil siz MİT siniz siz terörle ihanetle uğraşan insanlarsınız sizler adsız kahramanlarsınız da yeni mi uyandınız iyi günaydın geriye ne kaldıysa kurtarın bakayım
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
nihalatsiz.org
|
Mit Müsteşarımızın bu son derece doğru tespitlerinden sonra gelişen
olaylara bakınız ! Bu Ülke Bizim.. Bizlere düşen tek görev var . Her Milli konuda ; Ordumuza , Emniyet kuvvetlerimize ve Milli İstihbarat Teşkilatımıza destek olmak. Bu Vatan bizim. Saygılar |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Yine haklı çıktık.
Yurtta Sulh, Cihanda Sulh diyerek bu ülkenin yürümeyeceğini defalarca söyledik. Mit raporuda haklı olduğumuzu bir kez daha gösterdi. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bizler bunu zaten hep diyorduk ve savunuyorduk, neyseki sonunda MIT de anladi...
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
yaşasın türkçülük.az kaldı kendimizi göstermemize
|