Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TOPLUMSAL KONULAR > Toplumsal Konular > Bilim & Teknoloji > Bilim & Teknoloji > Teknoloji > Teknoloji > Cep Telefonları > Cep Telefonları > Cep Telefonu Markaları > Motorola
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 18.03.2008, 00:23   #1 (İleti Bağlantısı)
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

İletiler: 9
mehmet ali Rss Beslemesi
motoroladaki gelişmeler

bir kaç aydır çıkmış çıkacak telefon modellerine bakıyorum gözüm motorola z10 modeline takıldı 32gb ye kadar hafıza artırımı var bu sene 16gb hafıza kartı tanıtıldı sanırım sonbaharda ülkemizde olacak z10 modelide tanıtıldı 3g 3.2 kamera 5 saat konuşma ve kablosuz internet ağlarına bağlanma temel özellikleri nokıa ya bakıyorum n97 söylentisi var 20gb 5 megapixel kamera hafıza yine n99 16gb hafıza 8megapixel kamera kameraları saymazsak sanırım ileriye dönük en karlı telefon karlı diyorum çünkü fiat bakımından nokıa gibi olmaz nokıa n91 n95 1.5 milyardan başlamıştı satılmaya bu telefonda sanırım 750-1milyar arası olur diğer bir gelişme motorola e8 modeli 2gb telefon hafızası ve hafıza artırımı kaybolan ekranıyla tasarım ödülü alan bir model ayrıca 32gb hafıza kartı 2010 da üretime başlanacak bu bilgiler ışığında nokıa motorolayla yarışacak bir model çıkaramadı hafıza bakımından ben z10 modelini ve 16gb hafıza kartını bekliyorum telefon hakkında bu bilgiler motorolanın kendi sitesinde var
mehmet ali adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

« - | - »

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler