![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Müslüman Türk'ün Sitemi
Şeriat kestiyse parmak acımaz
Arabın canı pek, ondan olmasın? Allah bir ırk, bir kültürü kayırmaz Kendini kayıran arap olmasın? Farzdır dedin oldu boynuma borcum Beş vakit namazım, haccım, orucum Sana karşı yere attım kılıcım Sırtımdan vuran dindaşım olmasın? İbadetimi hakkıyla yaptım da Güzel ahlakımı sana kattım da Olmaz dedin, yetmez dedin baktım da İsteğin dinden başka şey olmasın? Kapa dedin örtüverdim başımı Gözümden kanlı akıttım yaşımı Çok gördün kabrime bir tek taşımı Arap, kadınlara düşman olmasın? Börkü attım sarığı başa sardım Bolca donlar, entarilerle kaldım Sünnet diye öğrendiğim bu talim Peygamberim arap, ondan olmasın? Karıştı soyuma, yurduma girdi Kültürümü yavaş yavaş kemirdi Dine gizli araplığı getirdi Acım, sitemimden büyük olmasın? Kolay kolay kapanamaz bu yare Aldandı tüm ırkım göz göre göre Utancımdan dönüktür yüzüm yere Kazanan dinsiz takkiye olmasın? |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
güzel bir şiir ırktaşım..
arap sevdası olanlara , TÜRK-islam sentezi safsatasına kanan zeka özürlülerine ithaf olunur. iyice dikkatli okumalarını öneririm. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|