Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 15.09.2007, 21:24   #1 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yetkilisi

İletiler: 113
AYZIT Rss Beslemesi
MUSTAFA KEMAL CUMHURİYETİ BİTTİ

Teröristbaşı Öcalan İmralı'dan analiz yaptı, DTP'ye köpürdü.
İmralı'da tutuklu bulunan terör örgütü başı Abdullah Öcalan'dan şaşırtan çıkış.
Terör örgütüne yakınlığıyla bilinen Fırat Haber Ajansı'na konuşan Öcalan, Mustafa Kemal Cumhuriyeti'nin bittiğini ve ılımlı islam döneminin başladığını söyleyerek, AKP ve CHP'yi eleştirdi.
AKP'nin yeni hedefinin DTP'li belediyeler olduğunu da ifade eden Öcalan, DTP'yi ise şu sözlerle eleştirdi: siyaset ciddi bir iştir, ağlayıp sızlamakla olmaz.
İşte Öcalan'ın açıklamasından öne çıkanlar:
"MUSTAFA KEMAL CUMHURİYETİ BİTTİ"
Bugün artık M. Kemal'in cumhuriyeti bitmiştir, ılımlı İslam dönemi başlamıştır. Bu Baykal eliyle yapılmıştır. Boşuna güdümlü demokrasi tabirini kullanmıyorum. AKP İslam'ı kullanarak işbirlikçi Kürtlerle, siyasal İslam'ı geliştirerek cumhuriyeti bugünkü haline getirdi. CHP'nin ülkücülerden daha koyu faşizan ulus-devleti savunan Kızılelmacı çizgisiyle AKP'nin siyasal İslam çizgisi arasında tercihe zorlanıyoruz. Demokratik Cumhuriyet seçeneğinin yeniden ciddi biçimde tartışmaya açılmasının gereğine inanıyorum.
Kaynah:Habertürk

İmralı Katili Chp'den rahatsız. Her parti bu soysuza prim verirken Chp vermemiş olsa gerek ki bu tür açıklama yapma gereği duymuş olmalı. Ben bebek katili, birde ordan bu ülke siyaseti için görüş bildirebiliyor. Hangi terör örgüt lideri, hangi ülkede bu tür konuşmalar gerçekleştirebiliyor?
Birde oturmuş Mustafa Kemal Cumhuriyeti bitmiştir diyor. Bu cumhuriyetin sahipleri ve emanetçileri olduğunu ya bilmiyor ya da .....beyni bunları düşünmesi için yeterli değil.
AYZIT adlı üye şu anda çevrimiçi konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.09.2007, 21:27   #2 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Yaşadığı Yer: Divriği
İletiler: 5
Akevli Rss Beslemesi
Cevap: MUSTAFA KEMAL CUMHURİYETİ BİTTİ

Bunca açıklamanın içinde MHP'nin adı bile geçmiyor. MHP'yi kimse iplemiyor.
Akevli adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.09.2007, 23:15   #3 (İleti Bağlantısı)
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

Temuçin Reis - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Türk ırkının ayak bastığı her yer.
İletiler: 101
Temuçin Reis Rss Beslemesi

Ben CHP'yi ve deniz baykal'ı sevmezdim.Meğer millet bu yüzden sevmiyormuş baykal'ı.Mecliste bölücülerle el sıkışmadan yürüyüp geçen baykal umarım CHP'yi bırakmaz.
Temuçin Reis adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.09.2007, 14:48   #4 (İleti Bağlantısı)
vatansız ve hain kıro olduğu için atılmıştır

İletiler: 14
Türk16 Rss Beslemesi

köpek apoya cevap :
Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.BASBUG ATATÜRK
Türk16 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2007, 18:57   #5 (İleti Bağlantısı)
BAŞBUĞ'UN ASKERİ

tanrıkut ilteriş - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 87
tanrıkut ilteriş Rss Beslemesi

Bu terörist başının söyledikleri gerçekleşecek gibi duruyor.akapenin yaptıkları ve yapmayı planladıkları Ata'mızın cumhuriyetini yıkıp ılımlı islam adı altında şeriatı getirmek,bunu da herkesin gözünün içine baka baka yapıyorlar.
tanrıkut ilteriş adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2007, 22:13   #6 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Ötükenden - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 165
Ötükenden Rss Beslemesi

Alıntı:
tanrıkut ilteriş´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bu terörist başının söyledikleri gerçekleşecek gibi duruyor.akapenin yaptıkları ve yapmayı planladıkları Ata'mızın cumhuriyetini yıkıp ılımlı islam adı altında şeriatı getirmek,bunu da herkesin gözünün içine baka baka yapıyorlar.
Çok doğru söylemişsiniz Sn. Tanrıkut İlteriş.Cumhuriyetimiz hiç olmadığı kadar büyük tehlike altında.Kemâl Beğ'in bir yazısında da belirttiği gibi yasalara koymasalarda yaptırımla dayatmayla yapıyorlar şeriat kurallarını.Bence bir an önce ordumuzun bu duruma müdahale etmesi gerekiyor.Nasılki Erbakan zamanında tankları yürüttüler hepsi sustu şimdide aynı şekilde bir olay olmalı diye düşünüyorum.Sonuçta doğrudan darbe yapmak zor.Bir şekilde paçalarından tutup indirmeli ordumuz.
Ötükenden adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler