![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yetkilisi
|
MUSTAFA KEMAL CUMHURİYETİ BİTTİ
Teröristbaşı Öcalan İmralı'dan analiz yaptı, DTP'ye köpürdü.
İmralı'da tutuklu bulunan terör örgütü başı Abdullah Öcalan'dan şaşırtan çıkış. Terör örgütüne yakınlığıyla bilinen Fırat Haber Ajansı'na konuşan Öcalan, Mustafa Kemal Cumhuriyeti'nin bittiğini ve ılımlı islam döneminin başladığını söyleyerek, AKP ve CHP'yi eleştirdi. AKP'nin yeni hedefinin DTP'li belediyeler olduğunu da ifade eden Öcalan, DTP'yi ise şu sözlerle eleştirdi: siyaset ciddi bir iştir, ağlayıp sızlamakla olmaz. İşte Öcalan'ın açıklamasından öne çıkanlar: "MUSTAFA KEMAL CUMHURİYETİ BİTTİ" Bugün artık M. Kemal'in cumhuriyeti bitmiştir, ılımlı İslam dönemi başlamıştır. Bu Baykal eliyle yapılmıştır. Boşuna güdümlü demokrasi tabirini kullanmıyorum. AKP İslam'ı kullanarak işbirlikçi Kürtlerle, siyasal İslam'ı geliştirerek cumhuriyeti bugünkü haline getirdi. CHP'nin ülkücülerden daha koyu faşizan ulus-devleti savunan Kızılelmacı çizgisiyle AKP'nin siyasal İslam çizgisi arasında tercihe zorlanıyoruz. Demokratik Cumhuriyet seçeneğinin yeniden ciddi biçimde tartışmaya açılmasının gereğine inanıyorum. Kaynah:Habertürk İmralı Katili Chp'den rahatsız. Her parti bu soysuza prim verirken Chp vermemiş olsa gerek ki bu tür açıklama yapma gereği duymuş olmalı. Ben bebek katili, birde ordan bu ülke siyaseti için görüş bildirebiliyor. Hangi terör örgüt lideri, hangi ülkede bu tür konuşmalar gerçekleştirebiliyor? Birde oturmuş Mustafa Kemal Cumhuriyeti bitmiştir diyor. Bu cumhuriyetin sahipleri ve emanetçileri olduğunu ya bilmiyor ya da .....beyni bunları düşünmesi için yeterli değil. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Cevap: MUSTAFA KEMAL CUMHURİYETİ BİTTİ
Bunca açıklamanın içinde MHP'nin adı bile geçmiyor. MHP'yi kimse iplemiyor.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Ben CHP'yi ve deniz baykal'ı sevmezdim.Meğer millet bu yüzden sevmiyormuş baykal'ı.Mecliste bölücülerle el sıkışmadan yürüyüp geçen baykal umarım CHP'yi bırakmaz.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
vatansız ve hain kıro olduğu için atılmıştır
|
köpek apoya cevap :
Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.BASBUG ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
BAŞBUĞ'UN ASKERİ
|
Bu terörist başının söyledikleri gerçekleşecek gibi duruyor.akapenin yaptıkları ve yapmayı planladıkları Ata'mızın cumhuriyetini yıkıp ılımlı islam adı altında şeriatı getirmek,bunu da herkesin gözünün içine baka baka yapıyorlar.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Çok doğru söylemişsiniz Sn. Tanrıkut İlteriş.Cumhuriyetimiz hiç olmadığı kadar büyük tehlike altında.Kemâl Beğ'in bir yazısında da belirttiği gibi yasalara koymasalarda yaptırımla dayatmayla yapıyorlar şeriat kurallarını.Bence bir an önce ordumuzun bu duruma müdahale etmesi gerekiyor.Nasılki Erbakan zamanında tankları yürüttüler hepsi sustu şimdide aynı şekilde bir olay olmalı diye düşünüyorum.Sonuçta doğrudan darbe yapmak zor.Bir şekilde paçalarından tutup indirmeli ordumuz.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|