Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Türk Yurtları > İşgal Altındaki Türk Yurtları > Kerkük
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 11.10.2006, 13:15   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 1
KÜRSAD KANTÜRK Rss Beslemesi
MUSUL, KERKÜK ve BASİRETSİZ, ÇAPSIZ YÖNETİCİLER...

Bir müddet önce TÜRKMENELİ TV'nin kuruluş yıldönümü etkinliklerine Ankara Dikmen Vadisinde katılmıştım. Etkinliklerde kendini Türk Milliyetçisi olarak ifade eden (yaşı gereği, töre elvermediğinden konuşamadığım) insanlar çocunluktaydı.

Gecede konuk sanatçı olarak getirilen isimler Muazzez ABACI (buradan saygılarımı sunuyorum kendisine), mahmut tuncer (...) AZARBEYCAN lı ırkdaşlarımızın, kardeşlerimizin oluşturduğu Halk Dansları Topluluğunun gösterisinin ardından Mehter Takımının gösterisi verdır.

Asıl anlatmak istediğim ve siz kardeşlerime arz etmek istediğim bilgiler şunlardır.

1. Türkmeneli TV nin kuruluş gecesinde yapılan konuşmalarda orada yüzden fazla şehit verildiğinden bahsediliyor, üzülündüğü söyleniyor azadlıktan bahsediliyor ama ortada şenlik havasında yapılmış bir gösteri var.
2. Gösteri düzenleniyor Iraq Bayrağı var, Türkmen Cephesi bayrağı var ama benim bayrağım yok... Benim bayrağımı asacak bir yer bulamadınız mı?
3. Madem Irak a ve Bayrağına bağlısınız neden kendinize bayrak yapma ihtiyazı hissettiniz.
4. Oraya getirecek daha TÜRK ve daha sanatçı kişiler bulamadınız mı?

BU MİLLET; BUGÜNE KADAR İKTİDAR OLMUŞ, KURT POSTU GİYMİŞ ÇAKALLARDAN
ÇEKTİ BÜTÜN ÇEKTİKLERİNİ...
EY TÜRK! TİTRE VE KENDİNE GEL...

Belgeler halen benim elimdedir. Bu yazdıklarımı inkar edecek bir cibilliyetsiz, sıfatsız, soysuz var ise çıksın karşıma...
KÜRSAD KANTÜRK adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler